Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Arges, Schiau  - 230000 EURO Proprietar 230000 €
Vanzare casa Arges, Schiau - 230000 EURO Schiau, Schiau , jud. Arges

STALIN Casa vila complet utilata Bascov langa padure Casa deosebita 2010 finalizata cu teren 550mp compusa din parter , nivel 1, si mansarda, 10x10 amprenta sol aprox, parter ca si living bucatarie baie , garaj, etaj 1 cu 3 camere si 2 bai doua balcoane, mansarda 2 camere balcon dresing si living. Constructie caramida poroterm, izolatie. Interioare deosebite . Incalzire centrala lemne cu camera separata cat si semineu de 20 kw ce incalzeste toata casa din interior prin propria degajare termica. Apa de la put si bazin izvor din padure.Curent, fibra internet. Fara bransament gaz, conducta termina la 50 metri de casa. Drum asfaltat si partial pietruit. Locatie Schiau,strada FERMEI ( comuna BASCOV)pret 230.000 EUR

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Arges, Schiau  - 230000 EURO Proprietar 230000 €
Vanzare casa Arges, Schiau - 230000 EURO Schiau, Schiau , jud. Arges

Ivan cel Groaznic Casa vila cu teren 550 langa padure la Bascov, utilata complet Casa deosebita 2010 finalizata cu teren 550mp compusa din parter , nivel 1, si mansarda, 10x10 amprenta sol aprox, parter ca si living bucatarie baie , garaj, etaj 1 cu 3 camere si 2 bai doua balcoane, mansarda 2 camere balcon dresing si living. Constructie caramida poroterm, izolatie. Interioare deosebite . Incalzire centrala lemne cu camera separata cat si semineu de 20 kw ce incalzeste toata casa din interior prin propria degajare termica. Apa de la put si bazin izvor din padure.Curent, fibra internet. Fara bransament gaz, conducta termina la 50 metri de casa. Drum asfaltat si partial pietruit. Locatie Schiau,strada FERMEI ( comuna BASCOV)pret 230.000 EUR

230000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(