Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Domeniu turistic 5* la cheie, zona Bran-Fundata Agentie - 0 comision - exclusivitate 2600000 €
Domeniu turistic 5* la cheie, zona Bran-Fundata Fundata, Fundata , jud. Brasov

Bun venit Va prezint in cele ce urmeaza unul dintre cele mai frumoase domenii turistice din zona Bran-Fundata, disponibil spre vanzare cu posibilitate imediata de incepere a activitatii. Imobilul, la standard de 5 margarete se ofera spre vanzare complet mobilat si utilat(inclusiv barul si bucataria sunt complet mobilate si utilate), se desfasoara pe o suprafata de 44.143 mp, din care 3500 mp construiti. Suprafata terenului ocupat cu cladiri, drumuri, alei, anexe si dependinte este de 11 000 mp iar diferenta de 33 143 mp este liber si ramane deschis pentru extindere, constructii, diversificarea activitatii, etc. Domeniul este compus din 6 cladiri, dispuse pe D+P+E+M care impreuna totalizeaza 40 camere de cazare, complet mobilate si utilate cu Televizoare, DVD Player, Minibar, Terasa proprie, Baie proprie. Proprietatea dispune de urmatoarele facilitati: -Parc de panouri fotovoltaice (55 Kwh) pentru independenta energetica -Piscina interioara incalzita placata cu mozaic si ca dotari dispune de incalzitor, filtru cu sare naturala si laser, pompa de recirculare a apei si dezumidificator -Sauna finlandeza -Jacuzzi -Sala fitness -Sala conferinte cu capacitate de 80 persoane -Sala de evenimente(nefinisata)-480 mp. -Restaurant - Zona amenajata si utilata pentru biliard, tenis de masa, karaoke, mese, scaune, canapele, jocuri de societate si jocuri de masa -Baza sportiva formata din: Teren de Fotbal atestat FIFA; Teren de Tenis atestat ATP; Teren de Tenis-Fotbal (tenis cu piciorul); Terenurile de sport sunt amenajate pe fundatie de beton, acoperit cu gazon sintetic, inconjurate cu gard de 4 m inaltime si dispun de instalatie de nocturna -Aventura-Park (tiroliene, tir cu arcul, partie de sanie si snow-tubing) Toate spatiile libere situate intre constructii sunt amenajate ca spatii verzi si decorate cu elemente de lemn : carute decorative , fantani din lemn. Datorita suprafetei generoase a terenului exista si posibilitati majore de dezvoltare, cum ar fi amenajarea unei partii de schi private, construirea unui centru SPA, etc Pentru cei interesati, va transmitem faptul ca proprietatea se afla intr-o stare ireprosabila, ca activitatile de turism si restaurant pot incepe imediat, nefiind necesare investitii suplimentare. Mai jos se poate accesa prezentarea video a domeniului. https://www.youtube.com/watch?v=N0Mq8yHhxT4&t=2s Pentru detalii suplimentare, va stam la dispozitie

2600000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(