Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


COMISION 0% Spatiu industrial, teren si hale Agentie - 0 comision - exclusivitate 244999 €
COMISION 0% Spatiu industrial, teren si hale Baiculesti, Baiculesti , jud. Arges

Oportunitate investitie!!! Comision 0 pentru cumparator!!! Va propun pentru vanzare o proprietate speciala, fostul CAP, situata in comuna Baiculesti, judetul Arges, cu deschidere la DN7C si este compusa din teren in suprafata totala de 49.944 mp, pe care se afla amplasate 5 cladiri cu destinatie diferita, si anume : Sediu ferma cu o suprafata construita de 169 mp Grup sanitar cu o suprafata construita desfasurata de 8 mp Graj bovine cu o suprafata construita desfasurata de 765 mp Hala pentru pasari cu o suprafata construita desfasurata de 1103 mp Platforma rezervor apa avand o suprafata construita desfasurata de 13 mp Proprietatea are toate utilitatile, dispune de curent trifazic si de cantar TIR. Cu un simplu telefon putem sa stabilim o vizionare!

244999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(