Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Centrul Istoric  - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Centrul Istoric - 250 EURO lunar Centrul Istoric, Bucuresti

Bujor Madalina Post de lucru salon Pta Universitatii Se ofera spre inchiriat post de lucru pentru: 2xCoafor full time 250€ /350€ 1xMani pedi 1 tura 300€ 1xfrizerie 350€ 1xcosmetica full time/2x 1 zi cu o zi 350€/500€ Salonul functioneaza,avand deja clientela formata. Este full echipat si dotat,doar sa incepi activitatea,inclusiv pheon,placa,etc sau LASER pentru cosmetica. Cu acces la clientela deja formata,cafea si apa+receptie. Ca zona,salonul este pozitionat in centrul capitalei,Pta Universitatii,se poate ajunge cu orice mijloc de transport:parcare/2 min pana la metrou/ratb Se poate face contract de munca provizoriu daca nu este gata firma/pfa. Plata se face 1 luna garantie+ luna in curs.

250 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(