Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Dolj, Amarastii de Jos  - 10500 EURO Proprietar 10500 €
Vanzare casa Dolj, Amarastii de Jos - 10500 EURO Amarastii de Jos, Amarastii de Jos , jud. Dolj

Vand casa in constructie in satul Amarastii de jos constructia este mult mai inaintata decat in poze are toate utilitatiile apa fosa sceptica curent este imprejmuita cu gard acesta fiind nou toata suprafata terenului de 6000 mp este intravilan toate actele la zi impozit cadastru intabulare acesta este totalul care sa investit pana acum acolo o vand deoarece ma mut din tara este intre case in sat aproape de principala!! Pentru detalii nu ezitati sa sunati la numarul 768 - arata telefon -

10500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Dolj, Amarastii de Jos  - 7399 EURO Proprietar 7399 €
Vanzare casa 3 camere Dolj, Amarastii de Jos - 7399 EURO Amarastii de Jos, Amarastii de Jos , jud. Dolj

Vand casa in comuna Amarastii de Jos, Dolj. Este situata aproape de centru, alcatuita din 3 camere, bucatarie, sala si o anexa. Suprafata totala este de 17 ari. Pretul este de 35000 lei, negociabil. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr de telefon: 784 - arata telefon - .

7399 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Dolj, Amarastii de Jos  - 17876 EURO Proprietar 17876 €
Vanzare casa 4 camere Dolj, Amarastii de Jos - 17876 EURO Amarastii de Jos, Amarastii de Jos , jud. Dolj

Casa este situata in com. Amarastii de Jos, la strada principala si este compusa din casa principala 4 camere, hol si beci zidit in suprafata de 35 mp. Anexa gospodareasca formata din living baie la cheie, doua camere si bucatarie. Imobilul dispune de o suprafata de 4000 mp de teren pe care dea afla plantatie de vita- de - vie ce 4 ari. Tel. 764 - arata telefon - 760 - arata telefon -

17876 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.