Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Recea Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Brasov, Recea Recea, Recea , jud. Brasov

Inchiriez casa de vacanta pentru Craciun si Revelion.Capacitate 16 persoane.Casa are 5 camere,living,3 bai,bucatarie, mansarda,spatiu relaxare. Bucataria este utilata complet! Dispun de curte larga,foisor si gratar. Pentru Craciun pretul este de 5000 lei(3 nopti) iar pentru Revelion 7000 lei(3 nopti). Mai multe detalii pe WhatsApp sau la telefon 746 - arata telefon - .

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Brasov, Recea - 59000 EURO Proprietar 59000 €
Vanzare casa 5 camere Brasov, Recea - 59000 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Vand casa mobilata in Recea, la 13 km de Fagaras si la 6 km de poalele masivului muntos al Muntilor Fagaras. Pozitie ultracentrala. Orientare spre sud. Suprafata totala construita 234 m2. 2 bai, beci de 14 m2, gas pana la poarta, posibilitate de mansardare. Energie electrica furnizata la 220 V y la 380 V (forta).

59000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Brasov, Recea - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Brasov, Recea - 0 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Vand teren intravilan la poalele muntilor Fagaras ( se vede vf Moldoveanu din curte) , loc casa si gradina, 4799 mp, front stradal 18 m, rau care curge la 4 m de teren, utilitati - curent. Toate actele in regula( cadastru, intabulare). Terenul se vinde intreg, nu parcelez. Pret 5 eur/mp.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Brasov, Recea - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare casa 5 camere Brasov, Recea - 135000 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Casa de vacanta la statiunea reci La 35 km de brasov 1500 mp 3 cabane ( 2 apartanente, 1 cabana cu etaj si 5 dormitoare) Baie proprie cu dus la fiecare cabana Foisor Sala de mese Curte Piscina Plaja In curte sunt planti 70 de pomi fructiferi,flori,vita de vie,trandafiri. Detalii la nr 746 - arata telefon - marius Pret 135.000 euro negociabil

135000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 3500 mp Brasov, Recea - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 3500 mp Brasov, Recea - 0 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Terenul in suprafata de 3500mp, incadrat in categoria "faneata", este situat la marginea comunei Recea, in apropierea drumurilor de acces spre manastirile Dejani si Berivoi. Suprafata este plana, fara denivelari si se preteaza pentru constructia unei vile sau case de vacanta sau a unei pastravari. Are forma dreptunghiulara, cu deschidere la drumul de acces. Conducta de apa si reteaua de alimentare cu energie electrica in apropiere. Mai multe relatii la numarul de telefon !!!

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Brasov, Recea - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare casa 2 camere Brasov, Recea - 100000 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Casa la aproximativ 12 km de Fagaras,fiind amplasata la soseaua principala. Compusa din 2 corpuri dand facilitatea de a locui 2 famili. Corpul 1 parter 2 camere 1 living ,hol,baie si camara.Etaj, 3 dormitoare masarda 1 baie. Corpul 2 ...3 camere 1 bucatarie ,camara In continuare ..anexe gospodaresti,magazie unelte,magazie lemne,beci Starea imobilului foarte buna ,finisaje de calitate,faianta ,gresie ,parchet,dotat cu centrala pe lemne si gaz ,boiler electric apa din fantana cu ajutorul hidroforului Gradina ...gazon,livada pomi fructiferi ,gradina legumein incinta un foisor Teren extravilan fanete si arabil

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Brasov, Recea - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Brasov, Recea - 0 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Vand teren arabil in localitatea Recea si Dejani, suprafata de 15 ,13, 20, 30 ,ar i,pretul este negociabil,mai multe detalii la telefon.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Brasov, Recea - 54000 EURO Proprietar 54000 €
Vanzare casa 3 camere Brasov, Recea - 54000 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Vindem casa noua 110 mp, constructie 2008 modern amenajata cu teren de 2200 mp (curte+gradina+livada). Casa are un living de 24 mp, doua dormitoare mari 20 mp, bucatarie 10mp open space, baie, hol si terasa exterioara, beci, este din zidarie BCA cu fundatie din beton armat, termoizolata, iar acoperisul din tigla. Incalzirea se face cu un semineu modern placat cu piatra naturala, soba moderna cu lemne si panouri radiante performante Sunjoy. Mobilierul de bucatarie executat la comanda precum si electrocasnicele sunt incluse in pret (marca Electrolux si Ariston). Baia se vinde complet mobilata si utilata (boiler Ariston, masina spalat Electrolux si mobilier de teck). Pe teren se mai afla o casuta din lemn, izolata, de 16 mp (poate fi folosita ca magazie sau bucatarie de vara), precum si 4 anexe pentru pasari si iepuri. In prelungirea casei exista o magazie de lemne construita din caramida. Curtea este amenajata cu diferiti arbusti decorativi, brad argintiu si flori (lalele, trandafiri, zambile etc.). Terenul este de 2200 mp (700 mp curte + 1500 mp livada si gradina). In livada sunt plantati peri, visini, nuci, gutui, meri, ciresi, coacazi, afini, zmeuri, muri si trandafiri de dulceata. Alimentarea cu apa se face din put forat la 44 m (3 straturi de panza freatica), in plus exista si o fantana de 16 m. Casa se afla intr-o zona linistita, verde a satului, departe de zgomot si trafic. Din curte se vad piscurile Fagarasilor. Zona este apreciata atat pentru manastirile aflate in imprejurimi (Sambata, Bucium, Dejani etc.), cat si pentru frumusetea locurilor. Toate actele sunt in regula (cadastru + intabulare).

54000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Brasov, Recea - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Brasov, Recea - 0 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Vand gradina in satul Recea cu sursa de curent la poarta si cu meri fructiferi si cu posibilitatea de a avea mai multe intrari mai multe detali la telefon

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Brasov, Recea - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare casa 3 camere Brasov, Recea - 20000 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Sat Gura Vaii, comuna Recea, judetul Brasov - casa de caramida, cu amprenta la sol de 94,25 mp, curte de 250 mp cu constructii anexe (sura...etc) si gradina de 1.071 mp, la baza muntelui Fagaras, - teren fanete intravilan in suprafata de 1.925 mp (este loc de casa, la soseaua principala); - teren arabil extravilan in suprafata de 2,2 ha (suprafata este dintr-o singura bucata). Se vand la pachet, la pretul de 20.000 euro, negociabil. Proprietatile se pot vinde si separat.

20000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Brasov, Recea - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Brasov, Recea - 0 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

Sunt mai multe parcele, teren arabil, fanete si padure, cu diferite suprafete, vezi foto atasata. Sunt amplasate langa satul Dejani, com. Recea, jud. Brasov, intr-o zona nepoluata, magnifica, 16 km amonte din Fagaras. Pentru detalii, nu ezitati sa sunati la tel. 736 - arata telefon - .

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 9700 mp Brasov, Recea - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 9700 mp Brasov, Recea - 0 EURO Recea, Recea , jud. Brasov

- Vand 2 parcele teren agricol extravilan, in suprafata de 9.700 mp si respectiv 5.600 mp in comuna Recea, jud. Brasov. Pret 0.50euro/mp. - Vand 3 hectare jumate teren agricol extravilan in comuna Recea, judetul Brasov.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.