Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


De vanzare teren is Suceagu, comuna Baciu Agentie - 0 comision - exclusivitate 119000 €
De vanzare teren is Suceagu, comuna Baciu Suceagu, Suceagu , jud. Cluj

RE/MAX Grup de Lux oferim spre vanzare teren intravilan situat in satul Suceagu comuna Baciu. Terenul se afla in intravilanul satului Suceagu cu suprafata de 9420 mp front 60,92ml. Curentul, apa si canalizarea sunt la limita de proprietate. Exista posibilitatede parcelare.

119000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
De vanzare teren in Suceagu Agentie - 0 comision - exclusivitate 25000 €
De vanzare teren in Suceagu Suceagu, Suceagu , jud. Cluj

RE/MAX Grup de Lux oferim spre vanzare, cu comision 0 la cumparator, un teren intravilan situat in sat Suceagu comuna Baciu, suprafata de 921 mp. Front la strada de 11,56ml, utilitati, curent, apa, canalizare la limita de proprietate. Regim inaltime aprobat D+P+M sau P+E+M Pentru cei care doresc liniste, relaxare aer curat. Se poate construi locuinta permanenta P+E+M, sau casa de vacanta, proprietatea situandu-se la 13 km de centrul Clujului, intr-o zona linistita, statie mijloc de transport in comun metropolitan la 500m. Terenul este imrejmuit, existand o constructie demolabila - cabana din lemn - care poate fi folosita ca si depozit. Pe o parte din teren se afla o mica livada pe rod.

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(