Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  6000 mp Galati, Cavadinesti  - 36000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 36000 €
Vanzare terenuri constructii 6000 mp Galati, Cavadinesti - 36000 EURO Cavadinesti, Cavadinesti , jud. Galati

Vand teren intravilan cu suprafata de 6000mp in sat Cavadinesti,com Cavadinesti; zona este ideala ptr. dezvoltarea unei microafaceri de familie (inclusiv statie PECO) deoarece este amplasat la drum national ( DN26 - Galati,Oancea,Iasi) este invecinat pe trei laturi cu drum (o latura este chiar marginea unui paraias) este la o distanta optima fata de vecini,ceiace confera intimitate si liniste.Este conectat la reteaua electrica,are acces la resursa apa. Frontul stradal la DN26 (cu care se invecineaza) este de 60m.Momentan pe teren se afla si o mica constructie ce poate fi folosita initial in demararea noului proiect.Se afla la o distanta ce confera acces rapid la vama Oancea.Pretul este de 6 euro/mp,negociabil. TfPs. 1.Pe o perioada negociabila se ofera si o suprafata de 250mp intravilan la distanta de 100m ptr. activitati utile inceputului de afacere.2.Oferta este valabila si pentru cetatenii din Republica Moldova cu cateva precizari ce le voi face punctual celor interesati.(puteti beneficia de cateva avantaje)., suprafata totala: 6000, Front stradal: 60

36000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  6000 mp Galati, Cavadinesti  - 36000 EURO Proprietar Sugestie de Prezentare 36000 €
Vanzare terenuri constructii 6000 mp Galati, Cavadinesti - 36000 EURO Cavadinesti, Cavadinesti , jud. Galati

Vand teren intravilan cu suprafata de 6000mp in sat Cavadinesti,com Cavadinesti; zona este ideala ptr. dezvoltarea unei microafaceri de familie (inclusiv statie PECO) deoarece este amplasat la drum national ( DN26 - Galati,Oancea,Iasi) este invecinat pe trei laturi cu drum (o latura este chiar marginea unui paraias) este la o distanta optima fata de vecini,ceiace confera intimitate si liniste.Este conectat la reteaua electrica,are acces la resursa apa. Frontul stradal la DN26 (cu care se invecineaza) este de 60m.Momentan pe teren se afla si o mica constructie ce poate fi folosita initial in demararea noului proiect.Se afla la o distanta ce confera acces rapid la vama Oancea.Pretul este de 6 euro/mp,negociabil. Tf. 722 332474 .Ps. 1.Pe o perioada negociabila se ofera si o suprafata de 250mp intravilan la distanta de 100m ptr. activitati utile inceputului de afacere.2.Oferta este valabila si pentru cetatenii din Republica Moldova cu cateva precizari ce le voi face punctual celor interesati.(puteti beneficia de cateva avantaje)., suprafata totala: 6000, Front stradal: 60

36000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(