Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Mehedinti, Ilovat  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 5 camere Mehedinti, Ilovat - 65000 EURO Ilovat, Ilovat , jud. Mehedinti

CASA DE VANZARE IN COMUNA ILOVAT Un loc unde te poti detasa total de agitatia zilnica a orasului ! Obiective turistice in zona: Manastirea Cosustea-Crivelnic, valea paraului Cosustea - Balta lui Vintila Imobilul poate fi folosit ca pensiune sau casa de vacanta, este amplasat intr-un cadru incantator, in centrul comunei. Casa are 5 camere, un hol mare, bucatarie, camara, baie, beci si are 2 intrari (fata si spate). Are dependinte o bucatarie de vara cu cuptor cu vatra. Se vinde la nivel mobilat- utilat, putand fi folosita chiar si in sezonul de iarna, caldura fiind asigurata sobe in fiecare camera (se poate transforma o camera pe post de camara mai mica in camera speciala pentru centrala daca se doreste). Imobilul are apa curenta de izvor prin aductiune gravitationala. Teren: 4000 mp, imprejmuit cu gard, pomi fructiferi, vie si gradina. O proprietate de un farmec aparte ce asteapta un cumparator deosebit. Mai multe detalii despre casa si despre pret le aflati la numarul de telefon 728 - arata telefon -

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Mehedinti, Ilovat  - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare casa 5 camere Mehedinti, Ilovat - 70000 EURO Ilovat, Ilovat , jud. Mehedinti

CASA DE VANZARE IN COMUNA ILOVAT Un loc unde te poti detasa total de agitatia zilnica a orasului ! Obiective turistice in zona: Manastirea Cosustea-Crivelnic, valea paraului Cosustea - Balta lui Vintila Imobilul poate fi folosit ca pensiune sau casa de vacanta, este amplasat intr-un cadru incantator, in centrul comunei. Casa are 5 camere, un hol mare, bucatarie, camara, baie si beci . Are dependinte o bucatarie de vara cu cuptor cu vatra. Se vinde la nivel mobilat- utilat, putand fi folosita chiar si in sezonul de iarna, caldura fiind asigurata sobe in fiecare camera (se poate transforma o camera pe post de camara mai mica in camera speciala pentru centrala daca se doreste). Imobilul are apa curenta de izvor prin aductiune gravitationala. Teren: 4000 mp, imprejmuit cu gard, pomi fructiferi, vie si gradina. O proprietate de un farmec aparte ce asteapta un cumparator deosebit. Mai multe detalii si pretul le aflati la numarul de telefon 0728.881.856 Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: 1 Posibilitate parcare: Da

70000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.