Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 1 camere Sibiu, Marpod - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa 1 camere Sibiu, Marpod - 28000 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

Vand casa in Marpod la 30km de Sibiu. Pt orice detalii ma puteti contacta telefonic. Sau schimb cu garsoniera in Sibiu

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Marpod - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Marpod - 23000 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

Casa Sibiu, comuna Marpod, sat Ilimbav. Constructia este realizata din caramida si este compusa din 3 camere+ o bucatarie de vara, curte si sura. Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, canalizare. Locuinta este mobilata. Pret 23000 euro, Stadiul constructiei: Finalizat, numar camere: 4, suprafata utila: 90, suprafata totala: 800, suprafata construita: 100

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Sibiu, Marpod - 29000 EURO Proprietar 29000 €
Vanzare casa 1 camere Sibiu, Marpod - 29000 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

Casa traditionala saseasca cu poarta fortificata, construita in anul 1945, cu potential mare de a fi folosita si pentru activitati comerciale diverse ,raportul calitate -pret este unul corect Este o casa autentica , nealterata de modernizari , in care mai gasiti destule lucruri autentice care pot fi valorificate , va trebuie un pic de rabdare si imaginatie dar merita din plin.Potentialul ei cel mai mare este valorificarea autenticitatii dar in cazul in care doriti sa o modernizati, totusi , puteti valorifica o multime de lucruri la starea de "vechi". Gospodaria este compusa astfel: Casa 93 mp utili plus dependinte - Demisol/parter: 1 camera,1baie,1camara,1 bucatarie si 2 pivnite - Etaj: 3 camere si 1 camara - Pod: pe toata constructia Curte 250 mp: - Fantana pentru apa menajera - Grajd - Sura - Atelier, cuptor de paine traditional si afumatoare Gradina , in folosinta pe durata nelimitata, de 890 mp cu posibilitatea de cumparare.Nu am folosit niciodata ierbicid, am cultivat manual asa ca se poate cultiva in continuare totul ecologic , in siguranta.Vita de vie de pe langa casa face un soi de struguri albi aromati( din care iese un vin pe masura ). Utilitati: gaz, curent. Iar canalizare si apa curenta trase pana in fata portii.De asemenea se poate racorda la internet, cablu tv,telefonie. Distanta fata de Sibiu este de 30 km.Drumul este foarte bun fiind asfaltat, distanta de la Sibiu se poate parcurge cu autoturismul in 25-30 de minute .Gospodaria cu casa este mare , mai necesita unele reparatii ceea ce inseamna munca ,timp si bani , pentru ,cine nu doreste sa investeasca asa ceva casa nu e ceea ce cauta. Acoperisul este reparat recent precum si o parte din parter .Casa o folosim de cativa ani ca si casa de weekend .Camerele sunt mari ( peste 20 mp ) , doar una este de trecere celelalte sunt decomandate.Zidurile sunt de aproximativ 45 cm.Sura este foarte mare si inalta , dupa cum se poate vedea si in poze, acoperisul a fost de asemenea reparat recent.Accept si plata in doua transe. Nu sunt agentie imobiliara , sunt proprietarul casei.

29000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Marpod - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Marpod - 69000 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

casa saseasca,singur in curte,la drumul principal,zona centrala,compusa din 4 camere 1bucatarie 2 holuri 2 bai garaj 2 fantani ,2 pivnite ,filigorie curte 1022mp gradina 788mp ,dotari gaz ,curent ,apa potabila incalzire centrala termica (gaz) si curent trfazic ,,usi termopane,geamuri termopane,gresie fainta,parchet laminat ....casa se vinde mobilata partial,gradina cuprinde pomi fructiferi si vita de vie.

69000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Marpod - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare casa 2 camere Sibiu, Marpod - 26000 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

Casa este in stare relativ buna ,dupa cum se vede in poze A locuit o persoana in varsta care din motive de sanatate nu mai poate locui singura Casa are 2 camere mari 5/5in stare buna,1 bucatarie mica,1 baie mica(necesita renovare) si 1 camara mare care poate fi transformata si in camera Langa poarta este si o casuta mica de vara dupa cum reiese din poza 2

26000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Marpod - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 4 camere Sibiu, Marpod - 45000 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

Casa saseasca Marpod Casa saseasca Marpod. Sura, livada, fantana utilizabila, apa canal, la poarta, gaz si curent electric. Casa are 2 nivele, la pater, bucataria si baia+ o camera, 2 pivnite si bucatarie de vara cu cuptor de paine. Iar la etaj sunt 4 dormitoare mari + camara si balcon spatios.

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Marpod - 45 EURO Proprietar 45 €
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Marpod - 45 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

Casa saseasca Marpod Casa saseasca Casa saseasca Marpod. Sura, livada, fantana utilizabila, apa canal, la poarta, gaz si curent electric. Casa are 2 nivele, la pater, bucataria si baia+ o camera, 2 pivnite si bucatarie de vara cu cuptor de paine. Iar la etaj sunt 4 dormitoare mari + camara si balcon spatios.

45 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Marpod - 45 EURO Proprietar 45 €
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Marpod - 45 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

Casa saseasca Marpod Casa saseasca Casa saseasca Marpod. Sura, livada, fantana utilizabila, apa canal, la poarta, gaz si curent electric. Casa are 2 nivele, la pater, bucataria si baia+ o camera, 2 pivnite si bucatarie de vara cu cuptor de paine. Iar la etaj sunt 4 dormitoare mari + camara si balcon spatios.

45 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Marpod - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Marpod - 45000 EURO Marpod, Marpod , jud. Sibiu

Casa saseasca marpod Casa saseasca Marpod. Sura, livada, fantana utilizabila, apa canal, la poarta, gaz si curent electric. Casa are 2 nivele, la pater, bucataria si baia+ o camera, 2 pivnite si bucatarie de vara cu cuptor de paine. Iar la etaj sunt 4 dormitoare mari + camara si balcon spatios. Număr niveluri imobil: 2 Număr Băi: 1 Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 1 Curent Apă Canalizare Gaz

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.