Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare teren intravilan Luna de Sus. Plata in RATE cu 0% Comision! Agentie - 0 comision - exclusivitate 39990 €
Vanzare teren intravilan Luna de Sus. Plata in RATE cu 0% Comision! Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

[RO] In satul atestat documentar pentru prima data in 1298, sub numele de Lonna (in prezent Luna de Sus) din comuna Floresti, se vinde un minunat teren de 1.400 mp cu tot cu proiect de casa D+P+E - mai trebuie dorinta si energie pentru ridicarea ei si e numai buna de petrecut pana la batranetile romanesti. E fain ca in 18 minute, scotand din ecuatie orele de varf, ajungi pana in centrul Clujului cu masina proprie/taxi/Uber/Taxify. E si mai fain ca poti ajunge aproape in acelasi timp si cu autobuzul M23. In zilele de weekend cu mare, mare usurinta se poate vizita Catelul Wass-Banfy care este inscris pe lista monumentelor istorice. Totodata si biserica reformata Calvina este un deosebit monument istoric si arhitectural ce dateaza din anul 1390. Cu un POT de 35%, un CUT de 1 si un regim de inaltime P+2 iese o casa strasnica! Exista si utilitati, nu e panica. Vizionam? [EN] In the village documented for the first time in 1298, under the name of Lonna (currently Luna) of Floresti commune, we sell a wonderful land of 1,400 sqm with even a house project - someone with a lot of energy and desire to construct it and it will be only good to spend the next few years. It is good that in 18 minutes, taking out the peak hours from the equation, you can reach the center of Cluj by your own car / taxi / Uber / Bolt. It's even better that you can reach almost at the same time with the M23 bus. On weekends you can easily visit the Wass-Banfy castle that is listed as a historical monument. Also the church near the bus station is a historical monument and architecture that is dated from the year 1390. With a POT of 35%, a CUT of 1 and a P + 2 height regime you can really construct your dream house! There are utilities, not panic. So, shall we organize a visit?

39990 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(