Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

De vanzare teren Luna de Sus. Plata in RATE cu 0% Comision! Agentie - 0 comision - exclusivitate 39990 €
De vanzare teren Luna de Sus. Plata in RATE cu 0% Comision! Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

[RO] In satul atestat documentar pentru prima data in 1298, sub numele de Lonna (in prezent Luna de Sus) din comuna Floresti, se vinde un minunat teren de 1.400 mp cu tot cu proiect de casa D+P+E - mai trebuie dorinta si energie pentru ridicarea ei si e numai buna de petrecut pana la batranetile romanesti. E fain ca in 18 minute, scotand din ecuatie orele de varf, ajungi pana in centrul Clujului cu masina proprie/taxi/Uber/Taxify. E si mai fain ca poti ajunge aproape in acelasi timp si cu autobuzul M23. In zilele de weekend cu mare, mare usurinta se poate vizita Catelul Wass-Banfy care este inscris pe lista monumentelor istorice. Totodata si biserica reformata Calvina este un deosebit monument istoric si arhitectural ce dateaza din anul 1390. Cu un POT de 35%, un CUT de 1 si un regim de inaltime P+2 iese o casa strasnica! Exista si utilitati, nu e panica. Vizionam? [EN] In the village documented for the first time in 1298, under the name of Lonna (currently Luna) of Floresti commune, we sell a wonderful land of 1,400 sqm with even a house project - someone with a lot of energy and desire to construct it and it will be only good to spend the next few years. It is good that in 18 minutes, taking out the peak hours from the equation, you can reach the center of Cluj by your own car / taxi / Uber / Bolt. It's even better that you can reach almost at the same time with the M23 bus. On weekends you can easily visit the Wass-Banfy castle that is listed as a historical monument. Also the church near the bus station is a historical monument and architecture that is dated from the year 1390. With a POT of 35%, a CUT of 1 and a P + 2 height regime you can really construct your dream house! There are utilities, not panic. So, shall we organize a visit?

39990 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Cluj, Luna de Sus - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Cluj, Luna de Sus - 0 EURO Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Vand teren intravilan 1000mp,la 11 km de Cluj,in Luna De Sus .nr de contact 746 - arata telefon -

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Luna de Sus - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Luna de Sus - 0 EURO Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Vand livada in luna de sus suprafata de 17ari.10 euro mp negociabil

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Cluj, Luna de Sus - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare casa Cluj, Luna de Sus - 130000 EURO Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Vand casa Luna de Sus comuna Floresti, suprafata teren 1000mp suprafata utila casa 175mp. Utilitati: centrala termica, Izolata, geamuri termopan, curent trifazic. 2 anexe + garaj. Gradina pomi fructiferi.

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Cluj, Luna de Sus - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere spatii comercial Cluj, Luna de Sus - 0 EURO lunar Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

spatiu de 45 mp cu utilitati incalzire centrala baie prorie b uicatarie ideal pentru birou depozit cazare pentru orcine intrare separata parcare proprie are si380 volti in caz de solicitare

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare casa 7 camere Cluj, Luna de Sus - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa 7 camere Cluj, Luna de Sus - 95000 EURO Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Casa cu teren 1100 m patrati, nu este finisata la interior, izolat la exterior cu polistiren de 10 cm, geamuri termopan rehau cu 7 camere de culoare gri antracit, acoperisul este nou inclusiv strucutra de lemn. Zona foarte linistita si frumosa. Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon.

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii industrial Cluj, Luna de Sus - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere spatii industrial Cluj, Luna de Sus - 0 EURO lunar Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Inchiriez hala pregatita pentru service auto. Suprafata este de 400m2 pe nivel. Hala este prevazuta cu 4 gropi legate la utilitati. Accesul se face direct din drum asfaltat la 200m de E60. Locatia halei este langa fostul RAR. Suplimentar se poate inchiria teren pentru depozitarea masinilor. Se pot inchiria si alte suprafete in celelalte 2 hale.

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1147 mp Cluj, Luna de Sus - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare terenuri constructii 1147 mp Cluj, Luna de Sus - 80000 EURO Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Vand teren intravilan aproape de sens giratoriu Luna de sus ,cu puz aprobat pentru case individuale ,cu certificat de urbanism ,intabulat.suprafata de 1146.6mp mp de front de strada 52m utilitatile in curs de finalizare sunt la limita de proprietate .In vecinatatea terenului se afla case noi construite .mai multe detalii la tel. 728 - arata telefon -

80000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Luna de Sus - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Luna de Sus - 0 EURO Luna de Sus, Luna de Sus , jud. Cluj

Este ideal pentru constructia unei case ,zona Chister in satul Luna de Sus , zona linistita , utilitati la 30 m, apa , gaz , canalizare. Actele la zi proprietate privata.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.