Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren SNAGOV - TANCABESTI, ILFOV deschidere la DN1 - 20 ml Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Teren SNAGOV - TANCABESTI, ILFOV deschidere la DN1 - 20 ml Tancabesti, Tancabesti , jud. Ilfov

Proprietatea imobiliara evaluata este amplasata in zona de nord a loc. Tancabesti, la cca 400 ml nord de intersectia strazilor Ion C. Baicoianu, DJ 101 B si DN 1, pe partea opusa amplasamentului minimarketului “Amy Mixt”. Zona de amplasare a imobilului este o zona in plina dezvoltare imobiliara, in prezent aici luand amploare constructia de proprietati rezidentiale de tip casa/vila, la care se adauga mici spatii comerciale ce deservesc zona rezidentiala si acteva spatii de prestari servicii, data fiind apropierea de DN 1, principala artera de circulatie ce tranziteza localitatea si una dintre cele mai circulate din tara. Terenul este plan, are forma regulata, si beneficiaza de front stradal de cca 20 ml la DN 1, principala artera de circulatie ce strabate zona. Pe latura cu acces din DN 1, terenul este imprejmuit cu gard din plasa metalica si stalpi metalici. Accesul pe proprietate se face prin intermediul unei porti de acces metalice. Terenul beneficiaza de posibilitate de racord la toate utilitatile zonei: - retea de energie electrica, - apa - canalizare, - gaze, - telefonie fixa si mobila, - interent. Din punct de vedere urbanistic, zona este in dezvoltare, fiind ocupata preponderent de proprietati rezidentuale tip casa de locuit si terenuri libere pretabile pentru dezvoltare in scop rezidential. Zona este in curs de sistematizare, ofera acces la strazi asfaltate in marea lor majoritate si partial pietruite in plan secundar accesului la DN 1 si posibilitate de racord la retelele edilitare ale zonei(retea de energie electrica, apa, canalizare, gaze, retea de telefonie fixa si mobila, internet, etc). Accesul la proprietatea subiect se face direct din DN 1, artera asfaltata cu 2 benzi pe sens, ce strabate localitatea.

70000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(