Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


NOU | Vila Impecabila | 7 Camere | Zona Tancabesti-Snagov Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
NOU | Vila Impecabila | 7 Camere | Zona Tancabesti-Snagov Tancabesti, Tancabesti , jud. Ilfov

Royal Home Investment ofera clientilor o vila ireprosabila cu 7 camere situata in zona Tancabesti-Snagov, in imediata apropiere a mijloacelor de transport. Noua ta vila se afla intr-o zona linistita si cu mult aer curat, finalizata in anul 2005, locuita de vecini prietenosi si linistiti. Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
NOU | Vila Impecabila | 4 Camere | Zona Tancabesti-Snagov Agentie - 0 comision - exclusivitate 270000 €
NOU | Vila Impecabila | 4 Camere | Zona Tancabesti-Snagov Tancabesti, Tancabesti , jud. Ilfov

Royal Home Investment ofera clientilor o vila ireprosabila cu 6 camere situata in zona Tancabesti-Snagov, in imediata apropiere a mijloacelor de transport. Noua ta vila se afla intr-o zona linistita si cu mult aer curat, finalizata in anul 2006, locuita de vecini prietenosi si linistiti. Daca sunteti interesati de mai multe detalii un agent de al nostru va poate raspunde in cel mai scurt timp.

270000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  8 camere Ilfov, Tancabesti  - 155000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Vanzare casa 8 camere Ilfov, Tancabesti - 155000 EURO Tancabesti, Tancabesti , jud. Ilfov

Drum bun spre Valea Prahovei ! Vila compartimentata astfel: 7 camere, 3 bai, 1 bucatarie si 1 balcon si 2 terase. La subsol exista: 1 garaj de 79 mp, 1 depozit de 37 mp si scara; la Parter : 3 camere, 2 bai, 1 bucatarie, 1 camara, 1 camera tehnica centrala proprie, 3 holuri,2 vestibule, 2 terase; la Etaj: 4 camere, 1 baie, 1 debara, 1 hol, 1 logie, scara. Etajul este la rosu. Imobilul are amprenta 190 mp, iar suprafata construita este de 463 mp si curtea libera de 1174 mp. Terenul de 1364 mp, alcatuit din 1020 mp teren intravilan si 345 mp teren extravilan, are o dubla deschidere la strada de 150 ml, respectiv 9,2 ml. Construita in anul 2010, are structura din beton si caramida. Dotari : acoperis: lindab; bucatarie: inchisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc, term. aluminiu; incalzire casa: centrala termica; izolatii termice: exterior, interior; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet, gresie; structura casa: beton si caramida. Destinatia acestui imobil se preteaza ca rezidenta pentru o familie numeroasa, dar, mai ales, corespunde diverselor oportunitati de afaceri (pensiune, clinica, azil de batrani). Curtea este foarte frumos amenajata, cu vita de vie, gradina cu flori, pomisori si brazi, existand chiar si un solar. ID intern: do2213649.

155000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren SNAGOV - TANCABESTI, ILFOV deschidere la DN1 - 20 ml Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Teren SNAGOV - TANCABESTI, ILFOV deschidere la DN1 - 20 ml Tancabesti, Tancabesti , jud. Ilfov

Proprietatea imobiliara evaluata este amplasata in zona de nord a loc. Tancabesti, la cca 400 ml nord de intersectia strazilor Ion C. Baicoianu, DJ 101 B si DN 1, pe partea opusa amplasamentului minimarketului “Amy Mixt”. Zona de amplasare a imobilului este o zona in plina dezvoltare imobiliara, in prezent aici luand amploare constructia de proprietati rezidentiale de tip casa/vila, la care se adauga mici spatii comerciale ce deservesc zona rezidentiala si acteva spatii de prestari servicii, data fiind apropierea de DN 1, principala artera de circulatie ce tranziteza localitatea si una dintre cele mai circulate din tara. Terenul este plan, are forma regulata, si beneficiaza de front stradal de cca 20 ml la DN 1, principala artera de circulatie ce strabate zona. Pe latura cu acces din DN 1, terenul este imprejmuit cu gard din plasa metalica si stalpi metalici. Accesul pe proprietate se face prin intermediul unei porti de acces metalice. Terenul beneficiaza de posibilitate de racord la toate utilitatile zonei: - retea de energie electrica, - apa - canalizare, - gaze, - telefonie fixa si mobila, - interent. Din punct de vedere urbanistic, zona este in dezvoltare, fiind ocupata preponderent de proprietati rezidentuale tip casa de locuit si terenuri libere pretabile pentru dezvoltare in scop rezidential. Zona este in curs de sistematizare, ofera acces la strazi asfaltate in marea lor majoritate si partial pietruite in plan secundar accesului la DN 1 si posibilitate de racord la retelele edilitare ale zonei(retea de energie electrica, apa, canalizare, gaze, retea de telefonie fixa si mobila, internet, etc). Accesul la proprietatea subiect se face direct din DN 1, artera asfaltata cu 2 benzi pe sens, ce strabate localitatea.

70000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(