Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  spatii comercial Giurgiu, Copaciu  - 150000 EURO lunar Proprietar 150000 €
Inchiriere spatii comercial Giurgiu, Copaciu - 150000 EURO lunar Copaciu, Copaciu , jud. Giurgiu

Alexandru Stefan vand inchiriez colaborez , spatiu comercial 240 metri patrati Vand inchiriez colaborez spatiu comercial confectionat din hala metalica demontabila pe suruburi cu dimensiunea de 12 m latime x 20 lungime x4,5 inaltime la streasina fiind confectionata din urmatoarele materiale :- structura metalica stalpi ipe 240-ferme ipe 240- contravantuiri rectangular 60x40x0,3 cm -panouri sandwich terra steel de 0,60 cm culoare ral 9002-9006- fundatie solida, cu pardoseala din beton elicopterizata cu quartz + rosturi dilatare - in interior este prevazuta cu grup sanitar cu pereti despartitori confectionati din panouri sandwich .- energie electrica trifazata-apa si canalizare + put -suprafata teren 900 metri patrati. -( in vecinatatea terenului respectiv detin un imobil de locuit compus din dormitor, baie , bucatarie, living , si un teren de 1800 metri patrati ce poate fi inchiriat.) - autorizatie de constructie + acte la zi impozit etc - parcare 300 metri patrati - spatiul comercial este situata in Com Ghimpati sat Copaciu , str Sos Bucuresti -Alexandria nr 46 , jud Giurgiu pe sensul de mers Bucuresti catre Alexandria avnd deschidere la Drumul National 6 European 70 .-Lucrarea a fost executata de catre firma autorizata - colaborez cu Mega image , Profi, La doi Pasi, sau materiale constructii Pentru alte informatii va stau la dipozitie la numarul de telefon cu mentiunea ca nu fac schimburi si nu sunt interesat de combinatii ... persoana fizica

150000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Giurgiu, Copaciu  - 150000 EURO lunar Proprietar 150000 €
Inchiriere spatii birouri Giurgiu, Copaciu - 150000 EURO lunar Copaciu, Copaciu , jud. Giurgiu

Alexandru Stefan vand inchiriez colaborez , spatiu comercial 240 metri patrati Giurgiu Copaciu

150000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(