Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Hunedoara, Hondol  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 3 camere Hunedoara, Hondol - 80000 EURO Hondol, Hondol , jud. Hunedoara

De vanzare proprietate in sat Hondol cu o suprafata totala de 8.000mp compusa din 2 Case, Garaj de 4 masini, Atelier cu garaj, Filigorie, Microferma animale si balta cu peste. Se vinde complet mobilat si utilat cu tot ce se vede in poze, iar proprietatea este compusa din: -Casa 1 Suprafata totala 80mp: 3 Dormitoare, 1 Bucatarie, 1 Baie. -Casa 2 Suprafata totala 45mp: 1 Living mare 20mp, Magazie lemne, Camara. Toate cu intrari separate. -Garaj acoperit cu stand pentru 4 masini platforma betonata. -Atelier mecanic cu garaj 50mp cu pod. -Microferma de crestere animale utilata modern standarde europene cu automatizari, Camera preparat carne cu masina macinat carne profesionala, Apa curenta, Platforma betonata, Scurgeri etc. -Filigorie pentru relaxare cu scaune si masa., Șezlong, Hinta. -Balta (Helesteu) cu peste 60mp.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Hondol  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Hondol - 10000 EURO Hondol, Hondol , jud. Hunedoara

Vand cabana +teren ptr curte. In satul Bocsa Mica langa Sarcau. Are apa trasa+fosa. Pret se discuta la telefon +alte detalii. Ptr informati sunati= 734 - arata telefon -

10000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.