Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


COMISION 0% Apartament 2 camere tip Studio, Calea Calarasilor - Delea Veche 24 Agentie - 0 comision - exclusivitate 109000 €
COMISION 0% Apartament 2 camere tip Studio, Calea Calarasilor - Delea Veche 24 Piata Alba Iulia, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament de 2 camere tip studio, situat in Ansamblul Delea Veche 24, foarte aproape de Bd. Decebal - Piata Alba Iulia si Calea Calarasilor. Pozitionat la etajul 5, orientat catre Est, cu ferestre mari care asigura lumina naturala din plin si o priveliste deschisa, catre zona de case/vile. Interiorul dispune de finisaje moderne, in culori placute si neutre, fiind cald si primitor, iar terasa in suprafata de aproximativ 8mp, iti ofera nenumarate optiuni de amenajare si recreere. Proprietatea dispune de 1 loc de parcare in subteran, pret 15.000euro. Ansamblul de apartamente DV24 cuprinde doua cladiri de birouri si doua cladiri rezidentiale, dispune de doua niveluri subterane ce ocupa toata suprafata terenului si contin spatii pentru: drumuri de acces, parcari, boxe, adapost de aparare civila (ALA), sistem de prevenire a incendiilor, centrale termice, camere de gunoi, posturi de transformare, rezervoare de apa si alte spatii destinate functionalitatii Ansamblului. Printre elementele excusiviste care diferentiaza acest imobil de celelalte din peisajul bucurestean obisnuit, enumeram: fatadele moderne, peretii exteriori complet vitrati pusi in evidenta si de inaltimea de 2.90 m a etajelor - beneficiind in acest fel de un surplus de lumina, soliditatea cladirii, lifturile moderne - fiecare scara fiind dotata cu cate 2 lifturi, precum si standardele exceptionale ale finisajelor. Pentru orice informatii suplimentare privind achizitionarea acestui apartament, la cumpararea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

109000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu birouri, Piata Alba Iulia Agentie - 0 comision - exclusivitate 2300000 €
Spatiu birouri, Piata Alba Iulia Piata Alba Iulia, Bucuresti

Spatiu de birouri format din parter si mezanin intr-un bloc S+P+M+11 E, la intersectia Bulevardelor Unirii, Decebal si Burebista, cu o suprafata de 1.485 mp. Parterul cuprinde 1 acces din bulevardul principal si 2 accese secundare spre aleea din spatele cladirii. Spatiile comerciale situate in Piata Alba Iulia sunt utilizate cu precadere de agentii bancare, precum ING, CEC, BCR, BRD si Transilvania, dar si restaurante. Principalele cladiri din zona sunt Biblioteca Nationala, Tribunalul Bucuresti, Palatul Parlamentului, Magazinul Unirea. NOTA : La pretul de vanzare se adauga TVA. Detalii CERTIFICAT ENERGETIC: CLASA ENERGETICA - B CONSUM TOTAL ENERGIE PRIMARA – 154,48 INDICE EMISII ECHIVALENT CO2 - 32,68 CONSUM TOTAL SPECIFIC DIN RESURSE REGENERABILE - 0

2300000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(