Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Bihor, Sauaieu  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare casa Bihor, Sauaieu - 78000 EURO Dorobantilor, Sauaieu , jud. Bihor

Se vinde casa in sat Sauaieu , la 20 km de Oradea , 78,7 mp utili , compartimentarea fiind ca in imagine. Frontul stradal este de 21,45 m . Ca si suprafata totala teren , se compune din suprafata curti/constructii - 531 mp - si arabil 2000 mp . S-a realizat si o constructie la rosu in 2018 cu suprafata totala utila de 90 mp utili , avand executate fundatia si zidaria. Pentru mai multe detalii rog privat . Case de vanzare - Oradea , Case de vanzare - Bihor

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bihor, Sauaieu  - 122000 EURO Proprietar 122000 €
Vanzare casa Bihor, Sauaieu - 122000 EURO Sauaieu, Sauaieu , jud. Bihor

Casa semi finsata se poate preda si la cheie de vinzare sat Sauieu! Casa se afla in Sauaieu este la drumul principal cu asfalt! cu o panorama deosebita! Este pt cine vrea liniste si o zona pitoreasca! 10 minute de aieroport si 15 minute de oradea! -materialele sunt de cea mai buna calitate - geamuri termopan optimedia kommerling 70 mm trei sticle pachet full la sticla toate -actele sunt in regula este gletuita in interior pregatita pt zugravit - instalatia electrica este facuta -dispune de toate automatizarile la electricitate sunt facute toate cablajele (rulete electrice prize inteligente camere video ect..) -incalzire pardoseala purmo cu sistem de comanda prin internet -izolatie fatada polistiren de 15cm -necesita parchet si gresie la alegerea viitorului propietar! Nu este inclusa centrala pt incalzire -este amplasata pe un teren 1124mp - are 3 dormitoare - 2 bai -camara alimente - mini dresing -terasa cu incalzire in pardoseala de 30mp -living open space 50 mp - spatiu util 122mp fara terase! - garaj cu terase si 192 mp -are toate utilitatile fatina propie fosa septica 3600l -este situata la asfalt! -construira casei 2022 -casa se preda la cheie! - Pt mai multe detali la telefon! Case de vanzare - Sauaieu , Case de vanzare - Bihor

122000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(