Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Regim hotelier hoteluri/pensiuni Valcea, Costesti Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Valcea, Costesti Costesti, Costesti , jud. Valcea

Oferim cazare in vila noua living , bucatarie, 2 bai , 2 dormitoare, foisor , gratar etc. Locatia se afla la 18 km de Calimanesti spre Voineasa. Capacitate 6 adulti.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Valcea, Costesti - 7393 EURO Proprietar 7393 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Costesti - 7393 EURO Costesti, Costesti , jud. Valcea

Vand teren intravilan, pentru constructie casa/vila/pensiune, cu suprafata utila de 1800m² , situat la strada principala, cu posibilitate de racordare la utilitati(curent electric, canalizare, apa curenta etc). Terenul este situat in comuna Costesti, Jud.Valcea, la 500m de Muzeul Trovantilor(pret 35000 RON, usor negociabil).Fara schimburi.Rog seriozitate! Detalii la nr de telefon: 754 - arata telefon -

7393 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Valcea, Costesti - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Valcea, Costesti - 0 EURO Costesti, Costesti , jud. Valcea

Un teren are suprafata de 2500m si celalalt iar celalalt 4700 m abele sunt situate langa raul bistrita mai multe detalii la telefon

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Valcea, Costesti - 7 EURO Proprietar 7 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Costesti - 7 EURO Costesti, Costesti , jud. Valcea

Vand teren intravilan in Comuna Costesti, Valcea. Ideal pentru constructie Casa, Pensiune sau pentru activitati agricole in regim propriu sau prin antrenare de fonduri europene. Utilitati: asfalt, apa, canalizare, curent, internet si tv la poarta. Detin act de proprietate. Taxe si impozite achitate la zi. Accept schimburi

7 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 9 camere Valcea, Costesti - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa 9 camere Valcea, Costesti - 180000 EURO Costesti, Costesti , jud. Valcea

Proprietar,ofer spre vanzare casa, pensiune cu 9 camere situata in Costesti, la 5 km distanta Horezu, judetul Valcea. Este un imobil constructie noua, tip proiect locuinta D+P+E+M, cu o suprafata utila de 360 metri patrati, iar terenul aferent acesteia este in suprafata de 1900 metri patrati. Se preda la stadiul semifinisat. La nivel de finisaje casa este dotata cu geamuri termopan, usi,acoperis tabla, izolat cu vata,toate instalatiile trase(instalatiile electrice,instalatie de incalzire), inclusiv panoul electric montat, sapa mecanizata, BCA de 30, casa se izoleaza cu polistiren de 10. Are centrala pe lemn/ carbune Casa este compartimentata astfel: Demisol: bucatarie 60mp, camera tehnica 36mp, baie de serviciu si debara. Parter: living room foarte mare cu baie si doua camere cu balcon Etaj: 4 camere dintre care 3 cu terasa, 2 bai cu posibilitatea de a face 4. Mansarda: 3 camere, 2 bai Pentru mai multe detalii si/sau poze ne puteti contacta telefonic.

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Valcea, Costesti - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 2 camere Valcea, Costesti - 45000 EURO Costesti, Costesti , jud. Valcea

Casa+anexe ,situata intr-o zona mirifica,la poalele parcului national Buila-Vanturarita ,este compusa din doua camere,baie,bucatarie.Terenul are o suprafata de 1,2hectare,livada,teren arabil,padure.Pretabil pensiune luand in considerare multitudinea de obiective turistice(Manastirea Bistrita ,Arnota,pestera liliecilor,Depresiunea Horezu).Casa este situata in com Costesti sat Bistrita.

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Valcea, Costesti - 300000 EURO Proprietar 300000 €
Vanzare casa 4 camere Valcea, Costesti - 300000 EURO Costesti, Costesti , jud. Valcea

Vand casa D+P+E+M de 570 mp in comuna Costesti , Sat Pietreni, aproape de rezervatia naturala Boila -Vanturarita, la poalele Muntilor Capatanii. Vila detine 5 garaje din beton armat si pod deasupra lorcu suprafata totala de 240 mp. Proprietatea are o curte cu pomi de 1200 mp si foisor. Demisolul are - camera tehnica unde se afla 2 centrale termice pe peleti; grup electrogen de 9 kw, bucatarie, sala de mese, un dormitor, 2 debarale, Parterul are un living de 80 mp, un dormitor, bucatarie si doua bai. Toata mobila este din lemn masiv de stejar. Etajul are 4 camere mobilate complet cu mobila de lemn masiv si 4 bai. Toate ferestrele si usile sunt protejate de obloane de castan. Mansarda este open space. Scara este placata cu marmura. Antena de satelit DIGI; Cablu Akta Proprietatea este supravegheata non stop cu camere de luat vederi. Pentru alte informatii tel 0761 .822.749

300000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Valcea, Costesti - 8500 EURO Proprietar 8500 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Costesti - 8500 EURO Costesti, Costesti , jud. Valcea

Teren situat in Comuna Costesti, sat Costesti, jud. Valcea, in apropiere de Horezu (9.6km) la baza Parcului National Buila Vanturarita, intr-o zona pitoreasca si extrem de linistita. Pe suprafata terenului se afla edificata o casa traditionala din caramida care se ofera bonus pentru materiale, pomi fructiferi (meri, peri, nuci, pruni) muri, zmeura, si alti arbori. In apropierea terenului se afla Manstirea Arnota, Bistrita, izvoare cu apa termala (sulfuroasa) Hanul Vatra. In imediata apropiere a terenului se afla Biserica Sf Nicolae. Terenul are la limita proprietatii apa, curent electric, accesul se face pe drum asfaltat. Terenul are toate documentele pentru vanzare. Exista posibilitatea de a putea achizitiona si alte suprafete de teren aflate in vecinatate.

8500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.