Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


View munte,Studio Azuga, Ideal Investitie aparthotel, mobilat&utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 101200 €
View munte,Studio Azuga, Ideal Investitie aparthotel, mobilat&utilat Valea Azugii, Azuga , jud. Prahova

Ideal Investitie - inchiriere regim hotelier (poate acomoda 2 adulti cu 2-3 copii) Puncte forte: view spectaculos, 2 bai, vis a vis de partia de ski, review-uri f bune Booking&airbnb Va prezentam un apartament tip studio disponibil pentru mutare imediata, situat in Azuga, intr-un imobil de tip P+2+M, pozitionat pe un versant chiar vis a vis de partia Sorica. Apartamentul este de tip studio si este recomandat atat pentru rezidenta permanenta, cat si pentru investitie in vederea inchirierii in regim hotelier sau pe termen mediu si lung. Zona de zi beneficiaza de un living placut, luminos, dotat cu un perete tip cortina si cu geam termopan din aluminiu si cu dublu acces catre terasa placuta, desfasurata pe toata suprafata lui, fapt ce asigura o priveliste minunata, directa, catre munte si partia de schi; bucataria este deschisa, dotata si utilata cu strictul necesar - tot in zona de zi exista prevazuta si o zona de dining, o canapea extensibila, un fotoliu pat si accesul catre un grup sanitar. Dormitorul dispune de o zona de dressing distincta si de o baie cu cabina de dus si o priveliste placuta catre padurea din zona blocului. Studioul are centrala termica pe gaz si costuri de intretinere minime. Blocul in care se afla apartamentul este ingrijit. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionare.

101200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio Azuga, View spectaculos catre munte-partia de schi, mobilat&utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 100000 €
Studio Azuga, View spectaculos catre munte-partia de schi, mobilat&utilat Valea Azugii, Azuga , jud. Prahova

Ideal Investitie - inchiriere regim hotelier (poate acomoda o familie cu 2-3 copii) Va prezentam un apartament tip studio disponibil pentru mutare imediata, situat in Azuga, intr-un imobil de tip P+2+M, pozitionat pe un versant chiar vis a vis de partia Sorica. Apartamentul este de tip studio si este recomandat atat pentru rezidenta permanenta, cat si pentru investitie in vederea inchirierii in regim hotelier sau pe termen mediu si lung. Zona de zi beneficiaza de un living placut, luminos, dotat cu un perete tip cortina si cu geam termopan din aluminiu si cu dublu acces catre terasa placuta, desfasurata pe toata suprafata lui, fapt ce asigura o priveliste minunata, directa, catre munte si partia de schi; bucataria este deschisa, dotata si utilata cu strictul necesar - tot in zona de zi exista prevazuta si o zona de dining, o canapea extensibila, un fotoliu pat si accesul catre un grup sanitar. Dormitorul dispune de o zona de dressing distincta si de o baie cu cabina de dus si o priveliste placuta catre padurea din zona blocului. Studioul are centrala termica pe gaz si costuri de intretinere minime. Blocul in care se afla apartamentul este ingrijit. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionare.

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila  cu 12 camere in Azuga, pretabila pensiune. Agentie - 0 comision - exclusivitate 280000 €
Vila cu 12 camere in Azuga, pretabila pensiune. Azuga, Azuga , jud. Prahova

Oferta de vanzare pentru o vila cu 2 etaje, in suprafata utila de 401 mp, construita in anul 2006. Este situata pe un teren cu suprafata de 300 mp, amplasat in Azuga. Locuinta dispune de 6 bai, 2 balcoane 2 bucatarie, pivnita si este racordata la urmatoarele utilitati: curent electric , 2 centrale termice, garaj pentru 2 masini, cablu. In imediata apropiere se afla transport public. Pretul de vanzare este de 280000 euro.

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(