Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Hotarele  - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Hotarele - 90000 EURO Hotarele, Hotarele , jud. Giurgiu

Vand teren intravilan sat Hotarele, judetul Giurgiu, la 40km de Bucuresti. Terenul este liber, cu toate actele la zi, are o suprafata totala de 859 m² cu o deschidere la strada principala de 23 m² si acces la reteaua de apa si de electricitate. In planul investitional al primariei exista si proiectul de: infiintare retea canalizare si statie de epurare, precum si alimentarea cu gaze naturale. Trotuarul a fost modernizat recent de catre primarie, realizandu-se si rigola pentru preluarea apelor pluvial. Hotarele este un sat modern, cu supermarketuri : Mega Image, Profi, La Doi Pasi si alte magazine ale unor antreprenori locali, un liceu, o sala de sport moderna, o piata de legume si fructe cu produse din curtile localnicilor ( cine nu a auzit de capsunile de Hotarele?), o benzinarie si spalatorie auto, o banca si toate atuu-rile unui sat civilizat. In vecinatatea satului exista raul Arges, pentru baie si plaja, dealuri cu vii, padurea Magura si iazul cu acelasi nume cunoscut pentru interesul piscicol, ca dealtfel si balta Dunarea aflata in satul vecin Greaca. Comuna Comana, cunoscuta pentru atractiile ei turistice, este la 20 km distanta de Hotarele. Terenul a fost inaltat in urma cu 5 ani cu 20 de basculante de pamant. Este marginit de copaci care formeaza un gard viu pe partea lateral – stanga si spate, marginit de un parau care izvoraste din dealul aflat in vecinatate. Terenul este ideal pentru construirea unei casute de vacanta. Forma si amplasarea il pot transforma intr-o oaza de liniste si de relaxare, departe de zgomotul si poluarea orasului. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic. Multumesc pentru interes. Terenuri - Hotarele , Terenuri - Giurgiu

90000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Hotarele  - 5500 EURO Proprietar 5500 €

5500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Giurgiu, Hotarele  - 19500 EURO Proprietar 19500 €
Vanzare casa 3 camere Giurgiu, Hotarele - 19500 EURO Hotarele, Hotarele , jud. Giurgiu

Florian Puricel vand casa si teren casa nu este locuibila, terenul si casa au 1116m situata in comuna HOTARELE judetul Giurgiu strada principala,am absolut toate actele pe numele meu cadastru si intabulare, put si apa potabila contractul de energie electrica

19500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(