Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Hunedoara, Jiet  - 23500 EURO Proprietar 23500 €
Vanzare terenuri agricol Hunedoara, Jiet - 23500 EURO Jiet, Jiet , jud. Hunedoara

Vanzare sau inchiriere teren, zona industriala Petrila. 5 Euro/m2. Teren pretabil pentru diferite activitati industriale, constructie hale, etc. Se vinde si pe parcele separate. Drum de acces asfaltat, curent electric, apa. Terenul se afla in imediata apropiere a poligonului de incercare INSEMEX Petrosani.

23500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa Hunedoara, Jiet  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa Hunedoara, Jiet - 39000 EURO Jiet, Jiet , jud. Hunedoara

Casa de vanzare in suprafata de 150 mp_din caramida -plus multe alte anexe toate constructiile fiind din caramida plus teren 5000 mp (livada cu pomi fructiferi) asfalt la poarta, apa curenta, situata in Jiet Jud Hunedoara, la aprox 200 ML distanta de scoala din Jiet, toate actele in regula in vederea efectuarii tranzactiei (teren si casa intabulate-proprietar) pret 39000 euro, tel 724 - arata telefon - ideal pentru casa-gospodarie sau cabana de vacanta eventual schimb cu apartament in Petrosani, desigur solicit si diferenta de bani din partea dumneavoastra.

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.