Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  1500 mp Cluj, Finisel  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 1500 mp Cluj, Finisel - 0 EURO Finisel, Finisel , jud. Cluj

Vand teren, ideal pentru constructia de cabane, cu posibilitate de racordare la reteaua electrica si la reteaua de apa curenta. Terenul este situat aproape de padure, Intr o zona foarte frumoasa.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1800 mp Cluj, Finisel  - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare terenuri constructii 1800 mp Cluj, Finisel - 27000 EURO Finisel, Finisel , jud. Cluj

Teren Finisel - Savadisla - 1800mp Persoana fizica vand teren intravilan in localitatea Finesel com. Savadisla, parcelabil, suprafata 1800 mp, front de 100 m, curent, apa,gaz, canalizare.De la asfalt 200 m. In prezent exista o livada tanara de aproximativ 50 pomi tineri : meri, peri, ciresi, caisi, visini, gutui, etc. Terenul este imprejmuit cu gard si porti de fier. Terenul este de vanzare la 15 euro/mp sau se poate face schimb cu apartament sau garsonieră.

27000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.