Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Prahova, Drajna de Sus  - 6132 EURO Proprietar 6132 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Drajna de Sus - 6132 EURO Drajna de Sus, Drajna de Sus , jud. Prahova

Popovici Vand padure de esenta tare in judetul Prahova Vand padure de esenta tare in judetul Prahova in suprafata de 10222 m.p. Pretul este de 0,6 Euro /m.p. Padurea se afla la 7-8 km nord de Drajna de Sus.

6132 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Drajna de Sus  - 345000 EURO Proprietar 345000 €
Vanzare casa Prahova, Drajna de Sus - 345000 EURO Drajna de Sus, Drajna de Sus , jud. Prahova

Daniel Catoiu Conac boieresc si teren de vanzare, Drajna de Sus, jud. Prahova Vand: conac situat intr-o zona pitoreasca, cu aer curat, la poalele muntelui, depresiunea Drajna-Chiojd, flancat de culmile Varfului Valeni-Homoraciu, la 1 ora de Ploiesti si la 1 ora si 30. minute de Brasov.Anul constructiei 1900Recent a fost complet renovatConacul este situat pe o suprafata generoasa de teren de 13.500 mp, o livada cu aproximativ 4.000 de pomi fructiferi, din diferite soiuri de mere, pere, piersici, caise, pruni, cu acces direct din DJ 230 Drajna de Sus - Cerasu.Terenul a fost supus lucrarilor de terasament, care au creat 3 loturi, fiecare de dimensiunea aproximativa a 2 terenuri de tenisAmprenta la sol a casei este de 300 mpSubsol: camereBAIEParter: camerebucatarieBAIEMansarda: spatiu deschis, se poate imparti in 4 dormitoareCasa este partial mobilata, mobila inclusa in pret. Racordat la reteaua electrica 220-380V, retea municipala de apa, cablu TV/internet, retea de canalizare disponibila la limita proprietatii, in perspectiva se preconizeaza introducerea retelei de gaze naturale. Sursa de apa proprie, dintr-o fantana situata pe proprietate.Culoarea exterioara la alegerea cumparatorului, lucrare inclusa in pretul caseiVizualizarea se poate face la o data si ora stabilite prin telefon.zilnic 10.00-19.00

345000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(