Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri agricol Covasna, Chilieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Covasna, Chilieni - 0 EURO Chilieni, Chilieni , jud. Covasna

PROPRIETAR Vand teren extravilan(arabil) in Chilieni la 3 km de Sfantu Gheorghe spre Brasov( DN 12), in suprafata de 1000m2...30m×33m plus cota parte din drumul de acces 4m×33m. Are documentatia de pozitionare si coordonatele GPS. Este primul lot din dezmembrarea unui teren, cu front la drum de 30m, pe strada cu constructii noi, la aproximativ 350m de acestea (utilitati). Apartine de Primaria Orasului Sfantu Gheorghe. Zona in continua dezvoltare. Priveliste frumoasa catre munti Multumesc

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Covasna, Chilieni - 144999 EURO Proprietar 144999 €
Vanzare casa 2 camere Covasna, Chilieni - 144999 EURO Chilieni, Chilieni , jud. Covasna

Vand casa tip duplex + teren cu suprafata construita desfasurata de 341,7 mp localitatea Chilieni, UAT Sfantu Gheorghe, FN, judetul Covasna Proprietatea se compune din teren 1821mp (curte constructii 590 mp si teren arabil 1231mp) si constructie noua de locuinte Subsol+Parter+Etaj, cu suprafata construita la sol de 143 mp, Suprafata utila totala de 229,56 mp, respectiv suprafata construita desfasurata totala de 341,68 mp, Suprafata utila totala - Subsol-pivnita : 42mp - Parter: 99mp - Etaj: 89mp - Ferestre: profile PVC cu geam termoizolate - Usile de intrare principale termoizolatoare din lemn masiv stratificat. - Fatada cladirii este izolata cu termoizolatie de 10 cm si tencuita - Instalatia electrica este monofazata de 220V si de forta de 380V aparenta - Finisajul este nefinalizat, peretii sunt partial tencuiti, zugraviti in alb - Apartament 1: - PIVNITA cu o camera,centrala termica pe lemnele, - PARTER:living si bucatarie,DORMITOR EN-SUITE( dotat cu dus,toaleta), - ETAJ:2 dormitoare,unul acces la balcon ,baie Apartament 2 : - PIVNITA cu o camera,centrala termica pe lemnele, - PARTER:living si bucatarie,baie - ETAJ:2 dormitoare,unul acces la balcon ,baie,dressing Structura cladirii este cu subsol partial, parter si etaj , pe ziduri portante. Fundatiile sunt izolate sub stalpii de cadru, iar intre stalpi sunt fundatii continui de beton simplu si cuzinet armat. Fundatiile de beton simplu si cuzinet armat se regasesc si sub zidurile de compartimentare de 25 cm grosime. Peste subsol planseul este beton armat. Peste parter si mansarda planseul este realizat din grinzi de lemn, ce sunt rezemate pe zidurile portante si pe cele interioare de compartimentare. Acoperisul este de tip sarpanta din grinzi de lemn, cu astereala si invelitoare din tigle ceramice.

144999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol 10000 mp Covasna, Chilieni - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri agricol 10000 mp Covasna, Chilieni - 12000 EURO Chilieni, Chilieni , jud. Covasna

Teren extravilan in Chilieni 1ha. Pentru detalii va rog a ma contacta.

12000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Covasna, Chilieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Covasna, Chilieni - 0 EURO Chilieni, Chilieni , jud. Covasna

Vand teren pentru constructie 1600mp Latime 20m In Chilieni strada Cantonului la iesirea din Sfantu Gheorghe

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Covasna, Chilieni - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Covasna, Chilieni - 0 EURO Chilieni, Chilieni , jud. Covasna

Vand terenuri cu suprafata de 775 m2 cu toate actele fiind inregula la 3 km de centru orasului spre Chilieni !

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.