Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Calarasi, Sarulesti-Gara  - 43500 EURO Proprietar 43500 €
Vanzare casa Calarasi, Sarulesti-Gara - 43500 EURO Sarulesti-Gara, Sarulesti-Gara , jud. Calarasi

Proprietar Vand Casa in Sarulesti Gara jud Calarasi Vand casa in Sarulesti gara, jud Calarasi. Casa este in spate la primarie, intr o zona buna. Este la 35 min de Bucuresti. Casa este aproape de magazine, benzinaria rompetrol, lacuri de pescuit… Casa are 609,61 mp teren intravilan curti, constructii, impreuna cu locuinta aflatã pe acesta, tip P+1, construita din caramida, acoperita cu tablã, la parter, format din patru camere, baie, doua terase si douà holuri, iar la etai format din trei camere, baie, hol, douà debarale, terasa si separat anexe gospodaresti. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati Case de vanzare - Sarulesti-Gara , Case de vanzare - Calarasi

43500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(