Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Alba, Galda de Sus  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Alba, Galda de Sus - 0 EURO Galda de Sus, Galda de Sus , jud. Alba

Teren cu CF in suprafata de 705 mp, in localitatea Galda de Sus Jud Alba la 5 km de Arieseni. Terenul este situat intr-o locatie turistica in plina expansiune cu numeroase obiective turistice. Accesul este facil in zona fiind construite mai multe cabane. Pret 15euro mp (Negociabil) Merita vazut! Pentru mai multe detalii si poze, in privat

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Alba, Galda de Sus  - 31500 EURO Proprietar 31500 €
Vanzare casa Alba, Galda de Sus - 31500 EURO Galda de Sus, Galda de Sus , jud. Alba

Proprietatea se afla in localitatea Galda de Sus, o zona cu aer curat si privelisti pitoresti, situata la strada principala. Este un loc cu potential enorm pentru o persoana vizionara. Contine doua locuinte, o bucatarie de vara, doua pivnite mari, sura in stare buna, gradina (cultivata) si livada cu peste 20 de pomi fructiferi. Casa nr. 1 este compusa din dormitor, bucatarie, hol, baie mare. Este finisata, mobilata nou si utilata complet (apa curenta, boiler, scurgere, curent). Este complet finisata. Se ofera mobilata. Toate ferestrele si usile interioare sunt din termopan. Totul este nou si modern. Casa nr. 2 este compusa din dormitor, living, si o camara care poate fi transformata in baie. Gazul este tras la poarta si proiectul de instalare de centrala este in derulare. Bucataria de vara a fost demolata si reconstruita 'la rosu' din BCA. In ea se afla un cuptor traditional din piatra. Magazinul mix din localitate este situat la doar 50 de metri si statia de autobuz la doar 5 metri de casa. Pentru informatii suplimentare sau vizionare va rugam sunati intre orele 18-21 sau in weekend. 771 - arata telefon - . Va rog nu sunati daca nu sunteti interesati de achiozitionarea unei proprietati pentru locuit si mutat imediat.

31500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Alba, Galda de Sus  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Alba, Galda de Sus - 25000 EURO Galda de Sus, Galda de Sus , jud. Alba

Vand casa in Galda de sus la 20 km de Alba Iulia ,casa este situata la strada principala ,la un minut de :scoala , magazin ,biserica , statia de autobuz .

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.