Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


2 camere Titan - Ozana, decomandat, maxim 15 minute metrou 1 Decembrie Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
2 camere Titan - Ozana, decomandat, maxim 15 minute metrou 1 Decembrie Ozana, Bucuresti

Comision zero 0% Vânzare apartament cu două camere Titan - 1 Decembrie 1918, zona Circa 13, pe Strada Aleea Fetești, în bloc construit în 1970, reabilitat termic recent, confort 1, decomandat, 49 mp, fără balcon (dar cu acces la o uscătorie cu două camere aflată la subsolul blocului). Interiorul e bine compartimentat (schița atașată) cu un hol larg unde se poate încadra un dressing pe comandă, bucătăria de peste 8 mp (iar dacă se renunță la cămară ajunge de aproape 10 mp), sufrageria de 18 mp, iar dormitorul de 11 mp; e îmbunătățit cu gresie, faianță, parchet, termopan, ușă metalică; contorizat individual cu apometre și repartiroare, iar odată cu reabilitarea confortul termic a sporit. Poziționarea blocului e foarte bună, se află într-un careu de blocuri din Aleea Fetești, iar vederea apartamentului - excelentă, într-o grădină interioară fără trafic pietonal sau auto, o zonă verde foarte liniștită (vezi fotografii) cu orientare cardinală - Sud. Zona e liniștită, cu blocuri de 4 etaje situate pe o pe alee, fără trafic auto intens; metroul 1 Decembrie 1918 se află la 10-15 minute de mers pe jos; în imediata vecinătate - Circa 13, Piața Agro-Alimentară 1 Decembrie 1918, Oficiul Poștal 72, Auchan Titan, Scoala 82, creșă, grădiniță. Apartamentul e liber, vizionări se pot face oricând cu programare telefonică, comisionul e zero, iar prețul - negociabil. Actele sunt pregătite pentru vânzare și se acceptă orice modalitate de plată.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Titan - 1 Decembrie 1918, apartament 3 camere 66 mp, etaj 4 din 4! Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
Titan - 1 Decembrie 1918, apartament 3 camere 66 mp, etaj 4 din 4! Ozana, Bucuresti

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! TITAN - 1 DECEMBRIE 1918, APARTAMENT 3 CAMERE 66 MP, ETAJ 4 DIN 4. Zona linistita langa Auchan Titan, acces facil la mijloace de transport, scoli si magazine. Apartament spatios si curat, potrivit pentru familii. Bloc cu 4 etaje inconjurat de spatii verzi, trafic redus. Interior curat, cald, suprafete vitrate mari, vedere mixta.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(