Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


OZANA - SALAJAN - GARSONIERA Agentie - 0 comision - exclusivitate 43500 €
OZANA - SALAJAN - GARSONIERA Ozana, Bucuresti

Garsoniera bloc mixt, 32mp, bloc construit in anul 1975 reabilitat, foarte curat la doar 1 minut de metrou 1 Decembrie 1918. Imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usi interior lemn, usa metalica, geamuri termopan, mobilata/utilata. Mutare imediata, proaspat renovata, toate actele pregatite pentru vanzare.

43500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere - 32 mp curte - Mutare Rapida - 600 m Metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 84000 €
Apartament 3 camere - 32 mp curte - Mutare Rapida - 600 m Metrou Ozana, Bucuresti

Apartamentul de 3 camere prezentat este disponibil intr-un ansamblu de renume din zona de Est a Capitalei si anume Optima Residence. Apartamentul este disponibil la parterul imobilului cu un regim de inaltime S+P+11 deservit de 2 lifturi care sa ofere locatarilor un confort sporit. Spatiul interior al acestuia este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si mai ergonomic, fiind impartit astfel: hol cu spatiu de depozitare, camera de zi cu bucatarie open-space, baie, debara, 2 dormitoare spatiose + curte proprie de 32 m. Optima Residence dispune de o localizare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady, pe Str Fetesti nr 54-56 la doar 600 m distanta fata de Statia Metroului 1 Decembrie 1918, la doi pasi de viitorul magazin Ikea si Centrul Comercial Auchan-Decathlon-Jumbo, aproape de scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, in cea mai curata si verde zona din Bucuresti. Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta din import, parchet laminat, usi de interior, in baie obiecte sanitare ceramice, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, geamuri termopan si usa metalica antiefractie la intrare. Sistemul constructiv al imobilului este realizat pe cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si comun cu vecinii, termoizolat cu polistiren si vata bazaltica de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Acesta se preda racordat la toate utilitatile orasului, apartamentele fiind contorizate separat. Pretul apartamentului este de: 84.000 Euro Tva 5% inclus! Se accepta orice tip de credit bancar sau plata cash. Mutare Rapida! Manager de proiect Alin Cirstea, tel: 0721.78.10.19 sau 0721.275.705

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Optima Pallady - Finalizat 600 m Metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 89500 €
Apartament 3 camere Optima Pallady - Finalizat 600 m Metrou Ozana, Bucuresti

Apartamentul de 3 camere prezentat este disponibil intr-un ansamblu de renume din zona de Est a Capitalei si anume Optima Residence. Apartamentul este disponibil la etajul 9 al imobilului cu un regim de inaltime S+P+11 deservit de 2 lifturi care sa ofere locatarilor un confort sporit. Spatiul interior al acestuia este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si mai ergonomic, fiind impartit astfel: 2 holuri cu spatiu de depozitare, camera de zi cu bucatarie open-space care se poate delimita, 2 grupuri sanitare, 2 dormitoare spatiose si balcon. Optima Residence dispune de o localizare excelenta, fiind situat in estul Bucurestiului in cartierul Titan in zona Theodor Pallady, pe Str Fetesti nr 54-56 la doar 600 m distanta fata de Statia Metroului 1 Decembrie 1918, la doi pasi de viitorul magazin Ikea si Centrul Comercial Auchan-Decathlon-Jumbo, aproape de scoli si gradinite intr-o zona sigura si usor accesibila, in cea mai curata si verde zona din Bucuresti. Locuinta se preda finisata la “cheie” cu materiale si dotari de ultima generatie: gresie si faianta din import, parchet laminat, usi de interior, in baie obiecte sanitare ceramice, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, centrala termica proprie de 24 kW, geamuri termopan si usa metalica antiefractie la intrare. Sistemul constructiv al imobilului este realizat pe cadre si diafragme din beton armat, compartimentat cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si comun cu vecinii, termoizolat cu polistiren si vata bazaltica de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa. Acesta se preda racordat la toate utilitatile orasului, apartamentele fiind contorizate separat. Pretul apartamentului este de: 89.500 Euro Tva 5% inclus! Se accepta orice tip de credit bancar sau plata cash. Mutare Rapida! Manager de proiect Alin Cirstea, tel: 0721.78.10.19 sau 0721.275.705

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
 OZANA 2 CAMERE Agentie - 0 comision - exclusivitate 59990 €
OZANA 2 CAMERE Ozana, Bucuresti

APARTAMENT 2 CAMERE ZONA OZANA Apartament 2 camere semidecomandat, etaj 3/10, suprafata totala 55mp, bloc construit in anul 1985 reabilitat. Amplasare: este inconjurat de spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, scola generala. Exista cadastru si intabulare. Apartamentul este situat stradal intr o zona plina de verdeata vis a vis parc si 12 minute de metrou 1 Decembrie 1918. Scara de bloc foarte curata cu vecini foarte civilizati.

59990 €

   Apartament

Vezi Detalii
1 Decembrie metrou vanzare garsoniera Agentie - 0 comision - exclusivitate 23000 €
1 Decembrie metrou vanzare garsoniera Ozana, Bucuresti

Garsoniera se afla situata la 3 minute distanta de metrou 1 Decembrie, etaj 2/4 , 24 mp, toate imbunatatirile, renovata, elactrocasnice, plita, cuptor electric, etc, cadastru, intabulare. Pentru alte detalii, nu ezitati sa ne contactati.

23000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera 1 Decembrie metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 27000 €
Garsoniera 1 Decembrie metrou Ozana, Bucuresti

Garsoniera situata in zona Ozana la cateva minute de metrou 1 Decembrie, etaj 2/4, suprafata 24mp, renovata, imbunatatiri de calitate, instalatiile electrice, sanitare schimbate,mobilata si utilata, plita electrica, cuptor electric,cadastru, intabulare

27000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(