Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Maramures, Busag  - 14500 EURO Proprietar 14500 €
Vanzare terenuri constructii Maramures, Busag - 14500 EURO Busag, Busag , jud. Maramures

De vanzare teren intravilan 10 arii Utilittatile in apropiere zona linistita Pentru mai multe detalii la telefon 07******58 Terenuri - Busag , Terenuri - Maramures

14500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Maramures, Busag  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare casa Maramures, Busag - 95000 EURO Busag, Busag , jud. Maramures

2 Case Busag cu descrierea fiecarei mai jos . Casa noua 165 mp 135000 euro 6,5 arii teren 1 garaj auto 30 mp 2 magazii depozit unelte 20 mp+4mp 1 foisor relaxare 20 mp Casa este izolata cu polistiren 10 cm si tavanul cu vata 30 cm . Casa este compusa din 3 dormitoare mari 1 living generos 1 Bucatarie mare cu spatiu pentru dining 1 baie generoasa 1 Dressing 1 Camara alimente. Casa este incalzita pe timp de iarna prin 2 metode centrala Viessmann 30kv si un aparat aer conditionat 18000 btu aparat care face fata si la temperaturi scazute pana la -20 grade .energia electrica nefiind o problema deoarece casa dispune de un kit fotovoltaic 5 kw .Iarna fara facturi la gaz si curent . Casa mai are o fantana pentru a uda pe timp de vara gradina fara costuri . Casa este racordata la canalizare Solar pentru gradina . Casa se afla pe o strada la 150 m de strada principala ceea ce face un loc linistit (paradis) strada asfaltata si Iluminata public . Casa are 160 mp construiti 95000 euro . Terasa 30 mp Spatiu depozitare aprox 20 mp 1 living generos 1 bucatarie mare mobilata 1 baie generoasa si spatioasa 1 camera alimente 2 dormitoare mari 1 hol acces open-space Casa este izolata cu poliesteren 10 cm Finisaje complecte. incalzire cu centrala pe gaz. Facturi reduse datorita izolarii bine facute. Teren 500 mp pe care se afla spatii pentru animale. in cazul in care proprietarul viitor nu le doreste asigur eliberarea zonei. Garaj top copertina pentru autovehicul. Case de vanzare - Busag , Case de vanzare - Maramures

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(