Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Buzau, Ciuta  - 29000 EURO Proprietar 29000 €
Vanzare casa 3 camere Buzau, Ciuta - 29000 EURO Ciuta, Ciuta , jud. Buzau

CASA la Ciuta-Magura-Buzau 100 mp amprenta casei(fantana cu hidrofor pentru apa potabila, apa curenta in casa pentru baie si bucatarie, dependinte. Acoperisul schimbat recent cu tabla Lindab, renovata exterior, imbunatatiri interioare, baia este dotata cu cabina de dus, wc, qiuveta, bucataria are apa curenta. Deschidere 52 m 4000mp teren. Situata foarte aproape de DN Brasov - Buzau, sat inconjurat de manastiri faimoase: Ciolanu, Ratesti, Colti ferit de calamitati naturale, inundatii, alunecari de teren. Schimb DOAR cu apartament in Bucuresti sau Brasov

29000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Buzau, Ciuta  - 33000 EURO Proprietar 33000 €
Vanzare terenuri constructii Buzau, Ciuta - 33000 EURO Ciuta, Ciuta , jud. Buzau

Zona cu priveliste superba pe Valea Buzaului. Racordat la reteaua de electricitate (trifazat 70kW 2x35kW) Alimentare apa de la reteaua comunala cu apometre. Terenul este imprejmuit complet cu gard. Terenul are plantati pomi fructiferi Fantana proprie cu pompa de apa. Deschidere 40ml. 2 cai de acces pe teren. Tot terenul este imprejmuit cu gard. Cu alte cuvinte, un loc ideal de casa sau cabana de vacanta! Zona turistica, in apropiere: Tabara de sculptura Magura in aer liber, Manastirea Ciolanu(7 km), la aproximativ 23km de Vulcanii noroiosi. Pretul este NEGOCIABIL! recomandam sa veniti sa vedeti terenul!

33000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  4606 mp Buzau, Ciuta  - 32242 EURO Proprietar 32242 €
Vanzare terenuri constructii 4606 mp Buzau, Ciuta - 32242 EURO Ciuta, Ciuta , jud. Buzau

Teren Ciuta Judetul Buzau Zona cu priveliste superba pe Valea Buzaului. Racordat la reteaua de electricitate (trifazat 70kW 2x35kW) Alimentare apa de la reteaua comunala cu apometre. Terenul este imprejmuit complet cu gard. Terenul are plantati pomi fructiferi Fantana proprie cu pompa de apa. Deschidere 40ml. 2 cai de acces pe teren. Tot terenul este imprejmuit cu gard. Cu alte cuvinte, un loc ideal de casa sau cabana de vacanta! Zona turistica, in apropiere: Tabara de sculptura Magura in aer liber, Manastirea Ciolanu(7 km), la aproximativ 23km de Vulcanii noroiosi. Pretul este NEGOCIABIL! recomandam sa veniti sa vedeti terenul!

32242 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.