Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Proprietar I 2 camere I Rahova | Petre Ispirescu I 48 MP utili I COMISION 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 59900 €
Proprietar I 2 camere I Rahova | Petre Ispirescu I 48 MP utili I COMISION 0 Rahova, Bucuresti

Comision 0% Localizare: Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat, 51mp, (48 mp utili) la etajul 7/8. Imobilul este localizat pe strada Ene Morodan, in apropiere de Parcul Sebastian si beneficiaza de acces facil către mijloace de transport in comun. Avantaje: - apropiere de zone comerciale importante - parcul Sebastian - ferestre termopan, rulouri, balcon inchis - imbunatatiri: gresie, faianta, parchet - vedere catre Est - disponibil imediat Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Cod proprietate #56375

59900 €

   Apartament

Vezi Detalii
NOU - Apartament 2+1 camere, Decomandat 50mp, loc parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 370 €
NOU - Apartament 2+1 camere, Decomandat 50mp, loc parcare Rahova, Bucuresti

Va prezint spre inchiriere un apartament cochet de 2 camere situat la etajul 4 al unui imobil construt in anul 1980. Suprafata utila de 50mp, completata de cele 2 terase din care una transformata in bucatarie, a adaugat o camera apartamentului, ajungand astfel sa avem 1 living, un dormitor si inca un dormitor mic/hol sau camera dining, depinde de modul de utilizare al acesteia de catre viitorul chirias. Apartamentul se preda complet mobilat si utilat, incluzand masina de spalat rufe, frigider si TV. Adaugand si locul de parcare platit ADP, avem o oferta de nerefuzat situata la un telefon distanta.

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere in Rahova/Pucheni, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 59900 €
Apartament 2 camere in Rahova/Pucheni, 0% Comision Rahova, Bucuresti

0% Comision Va propunem spre vanzare in exclusivitiate un apartament cu 2 camere, avand o compartimentare excelenta, intr-un bloc linistit de 4 etaje pe sttrada Pucheni nr. 2. Apartamentulnu are balcon si are o suprafață totală construită de 61 mp, iar suprafața utila este de 49 mp. Este format din 2 camere, o bucătărie, baie, hol, cu deschidere spre sosea, total decomandat. Este situat în sectorul 5 din București, la etajul 1/4, într-un bloc construit în 1975. Scara este amenajată si curată. Apartamentul are ușă metalică, toate camerele au parchet, calorifere și geamuri termopan. Este un apartament luminos si spatios. Apartamentul se vinde mobilat si partial utilat. Imprejurimi: Școală și grădiniță de stat la 3 minute de mers pe jos. Cora Alexandriei la 3 statii de tramvai. Locuri de joacă amenajate în imediata apropiere a blocului. Parc in imediata apropiere. Mijloace de transport în comun: stație STB si tramvai la iesirea din bloc.

59900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere de vanzare 76 mp zona Margeanului - COMISION 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 96900 €
Apartament 4 camere de vanzare 76 mp zona Margeanului - COMISION 0 Rahova, Bucuresti

Va propun spre vanzare un apartament de 4 camere, situat la etajul 7/9 intr-un bloc construit in anul 1986 pe strada Margeanului. Apartamentul necesita renovare! Apartamentul este decomandat si utilat avand o suprafata totala de 79,9 mp si o suprafata utila de 76,5 mp. Este situat foarte aroape de centre comerciale precum: Piata Rahova, Vulcan Value Centre, Cora Alexandriei etc si statii STB, cu acces usor spre punctele de interes ale orasului: parcuri, scoli, gradinite etc. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Pentru alte detalii dar si pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ma contactati.

96900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de vanzare 47 mp in zona Margeanului - COMISION 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 67900 €
Apartament 2 camere de vanzare 47 mp in zona Margeanului - COMISION 0 Rahova, Bucuresti

Va propun spre vanzare un apartament de 2 camere, situat la etajul 2/10 intr-un bloc construit in anul 1986 pe strada Margeanului. Apartamentul este decomandat, mobilat si utilat avand o suprafata totala de 50,49 mp si o suprafata utila de 47,41 mp (in pozele de prezentare regasiti si cotele fiecarei incaperi in parte). Este situat foarte aroape de centre comerciale precum: Piata Rahova, Vulcan Value Centre, Cora Alexandriei etc si statii STB, cu acces usor spre punctele de interes ale orasului: parcuri, scoli, gradinite etc. Performanta energetica a apartamentului : Clasa A Consum anual specific de energie : 125.0 kWh Indice de emisii echivalent CO2 : 28,2 Consum anual specific de energie din surse regenerabile : 0 kWh Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Pentru alte detalii dar si pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ma contactati.

67900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 Camere | Decomandat | Calea Rahovei | Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
Apartament cu 2 Camere | Decomandat | Calea Rahovei | Comision 0% Rahova, Bucuresti

Vanzare apartament de 2 camere confort 1 situat la etajul parter situat in zona Rahova in apropiere de transport public. Imobilul, in suprafata utila de 70 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1987. Locuinta dispune de telefon termoficare aer conditionat, e nemobilat mobilat si utilat cu frigider.

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, spatios, luminos, amenajat, Rahova | BRD Sebastian Agentie - 0 comision - exclusivitate 90000 €
Apartament 3 camere, spatios, luminos, amenajat, Rahova | BRD Sebastian Rahova, Bucuresti

In piata sunt mii de apartamente, insa putine impresioneaza din prima clipa si te fac sa te simti ”Acasa”. De cum pasesti in apartament sentimentul este unul de liniste si incantare. Este varianta castigatoare daca iti doresti un apartament modern, cu ambient contemporan si suprafata generoasa, de care poti beneficia imediat. Si ca sa il „cunosti” putin inainte de vizionare iti fac un scurt rezumat. Amplasat intr-un bloc sigur din punct de vedere al rezistentei, construit in anul 1980, cu scara curata si bine intretinuta, foarte bine administrat, la „cativa pasi” de BRD Sebastian si cu acces facil catre mijloacele de transport in comun, apartamentul beneficiaza de toate facilitatile zilnice necesare. La etajul 7, am descoperit o locuinta primitoare, cu o compartimentare functionala in care lumina naturala patrunde din plin, iar senzatia de spatiu este amplificata. Renovarea facuta in urma cu cativa ani, a inclus, pe langa amenajarea camerelor, a bailor si a bucatariei, schimbarea tamplariei cu geamuri PVC tripan. De asemenea instalatia electrica si cea sanitara a fost inlocuita, iar administratia blocului a schimbat intreaga coloana de apa calada. Imi place si bucataria spatioasa, complet accesorizata si mobilata cu cele necesare pentru utilizare imediata, in stare buna de functionare. Calduros si confortabil, apartamentul abunda de lumina naturala pe parcursul intregii zi datorita amplasamentului dublu, fata cu orientare pe Vest si spate cu orientare pe Est, dar si datorita a vederii libere distanta fata de celelate blocuri find considerabila. Zona este foarte bine deservita de tot ce ai nevoie pentru activitatile zilnice, mijlocale de transport la 2 min de mers pe jos, centre comerciale in imediata apropriere, locuri de joaca amenajate, scoli (Scoala Gimnaziala Luceafarul, Scoala nr. 280 si nr. 135, Liceul D. Bolintineanu) si gradinite (Gradinita nr. 205), clinica medicala, piata. Este o proprietate care merita toata atentia ta, asa ca te invit la vizionare sa simti confortul ce ti-l ofera. Comision 0% cumparator.

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
RealKom Agentie Imobiliara Rahova Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Rahova Confort Urban Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 86000 €
RealKom Agentie Imobiliara Rahova Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Rahova Confort Urban Residence Rahova, Bucuresti

RealKom Agentie Imobiliara RAHOVA va ofera spre VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE RAHOVA CONFORT URBAN RESIDENCE COMISION 0% DIN PARTEA CUMPARATORULUI Zona Rahova este parte integrata a sectorului 5. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile. Localizare: Apartamentul de vanzare este localizat in Zona Rahova, pe Strada Muntii Carpati, in imobil cu acces stradal si vedere mixta, in imediata apropiere a Parcului Humulesti. Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 6 din 9. Compartimentare si componenta: Apartamentul, ca si compartimentare este semidecomandat si contine: 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare, 1 balcon, 1 loc de parcare. Suprafete: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 90 mp, Suprafata Utila este de 67 de mp, iar adaugand si suprafata balconului de care dispune apartamentul, ajungem la o Suprafata Utila Totala de 75 mp. Constructia este finalizata in anul 2019, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel foarte bine fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Rahova una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori si chiriasi. Daca se doreste ca acest apartament situat in zona Rahova, pe Strada Muntii Carpati, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona Rahova dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa. Vecinatati: Magazine, piata, gradinite, scoli, STB, metrou, parcuri, drum urban, hoteluri, baruri, pub-uri, restaurante, Parcul Humulesti, Soseaua Salaj, Strada Muntii Carpati, Calea Rahova, Piata Rahova, Soseaua Alexandriei, Cora Alexandriei. Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, certificat energetic. Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie. Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului. Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal. Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat. Orientarea cardinala este pe SUD si VEST, beneficiind astfel de lumina naturala a soarelui in prima parte a zilei. Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriat si de vanzare in zona Rahova, Romana, Dacia, Universitate, Unirii, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii. www.realkom.ro In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare in prealabil. Pentru a vizualiza mai multe oferte pentru apartamente de 3 camere de vanzare, accesati urmatorul link: https://realkom.ro/anunturi/vanzari-apartamente/camere:3 Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: LAURENTIU SITU MOBIL: 0723.620.114 E-MAIL: [email protected] WEB: www.realkom.ro www.imobiliare-unirii.ro www.apartamenteunirii.ro www.apartamente-vitan.ro www.apartamente-tineretului.ro www.apartamente-13septembrie.ro www.imobiliare-bucurestene.ro

86000 €

   Apartament

Vezi Detalii
RealKom Agentie Imobiliara Rahova Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Confort Urban Residence Comisio Agentie - 0 comision - exclusivitate 86000 €
RealKom Agentie Imobiliara Rahova Oferta Vanzare Apartament 3 Camere Confort Urban Residence Comisio Rahova, Bucuresti

RealKom Agentie Imobiliara RAHOVA va ofera spre VANZARE APARTAMENT 3 CAMERE RAHOVA CONFORT URBAN RESIDENCE COMISION 0% DIN PARTEA CUMPARATORULUI Zona Rahova este parte integrata a sectorului 5. Va invitam sa descoperiti aceasta deosebita zona, care cuprinde cu siguranta toate nevoile. Localizare: Apartamentul de vanzare este localizat in Zona Rahova, pe Strada Muntii Carpati, in imobil cu acces stradal si vedere mixta, in imediata apropiere a Parcului Humulesti. Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 6 din 9. Compartimentare si componenta: Apartamentul, ca si compartimentare este semidecomandat si contine: 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare, 1 balcon, 1 loc de parcare. Suprafete: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 90 mp, Suprafata Utila este de 67 de mp, iar adaugand si suprafata balconului de care dispune apartamentul, ajungem la o Suprafata Utila Totala de 75 mp. Constructia este finalizata in anul 2019, pe structura de beton. Compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel foarte bine fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Rahova una dintre cele mai cautate zone din Bucuresti, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori si chiriasi. Daca se doreste ca acest apartament situat in zona Rahova, pe Strada Muntii Carpati, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitati, zona Rahova dispune de toate tipurile de retele: apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa. Vecinatati: Magazine, piata, gradinite, scoli, STB, metrou, parcuri, drum urban, hoteluri, baruri, pub-uri, restaurante, Parcul Humulesti, Soseaua Salaj, Strada Muntii Carpati, Calea Rahova, Piata Rahova, Soseaua Alexandriei, Cora Alexandriei. Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, certificat energetic. Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata proprie. Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului. Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal. Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat. Orientarea cardinala este pe SUD si VEST, beneficiind astfel de lumina naturala a soarelui in prima parte a zilei. Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de inchiriat si de vanzare in zona Rahova, Romana, Dacia, Universitate, Unirii, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii. www.realkom.ro In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare in prealabil. Pentru a vizualiza mai multe oferte pentru apartamente de 3 camere de vanzare, accesati urmatorul link: https://realkom.ro/anunturi/vanzari-apartamente/camere:3 Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie. CONTACT: LAURENTIU SITU MOBIL: 0723.620.114 E-MAIL: [email protected] WEB: www.realkom.ro www.imobiliare-unirii.ro www.apartamenteunirii.ro www.apartamente-vitan.ro www.apartamente-tineretului.ro www.apartamente-13septembrie.ro www.imobiliare-bucurestene.ro

86000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(