Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament cu 2 camere de închiriat Auchan Militari COMISION 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament cu 2 camere de închiriat Auchan Militari COMISION 0 Pacii, Bucuresti

Apartament cu 2 camere de inchiriat, situat pe strada Tineretului nr 2B, Militari, complet mobilat si utilat, ce ofera tot confortul necesar celor ce vor locui in el. Apartamentul se inchiriaza exact cum il vedeti in pozele de prezentare. Se afla la etajul 3 din 8. Blocul are lift. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, mall-ul nou construit La Strada Mall, magazinul Carrefour Market, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Apartamentul este foarte spatios si decomandat. Suprafata utila totala a apartamentului este de 55 mp, iar balconul mare va permite sa beti cafeaua dimineata intr-un cadru intim. Va asteptam cu drag! Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de inchiriat Militari Residence Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 3 camere de inchiriat Militari Residence Comision 0% Pacii, Bucuresti

Apartament luminos, cu 3 camere de inchiriat. Se afla la etajul 5 din 8 pe str Rezervelor nr 54 langa Trattoria Roz Cafe In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, mall-ul nou construit La Strada Mall, magazinul Carrefour Market, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate. Centrala termica proprie, ambient pentru reglare automata temperatura (pentru consum redus de gaz).AC. Acces securizat in complex, acces bariera, cat si in scara blocului – interfon . Autobuz: Statii STB: 178, 138 2 statii de Metrou: Pacii sau Preciziei la 5-10 min de mers cu masina, in functie de trafic. Liber, curat gata de mutat! Va asteptam cu drag sa pasiti in urmatoarea dumneavoastra locuinta!

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de inchiriat Bulevardul Iuliu Maniu 0 COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 450 €
Apartament de inchiriat Bulevardul Iuliu Maniu 0 COMISION Pacii, Bucuresti

Acest apartament de 2 camere este situat pe strada Drumul Bacriului nr. 45, intr-un bloc construit in 2021. Este un loc perfect pentru cei care doresc sa se bucure de un spatiu modern, confortabil si cu tot ce este necesar pentru un stil de viata activ. Cu o suprafata generoasa de 50 de metri patrati, acest apartament este compus din 2 camere spatioase, o bucatarie utilata si o baie. Designul modern al acestui apartament este perfect pentru a crea o atmosfera calda si primitoare. Acest apartament ofera un mediu de locuit perfect pentru orice persoana sau familie care doreste sa se bucure de un spatiu modern si confortabil, cu toate facilitatile la indemana. Nu ezitati sa ne contactati pentru a programa o vizionare!

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere de vânzare Auchan Militari 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 43000 €
Apartament cu 2 camere de vânzare Auchan Militari 0% COMISION Pacii, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartamentul cu 2 camere situat in Militari Rezidence, pe strada Tineretului nr. 85. Apartamentul se vinde exact cum il vedeti in poze. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, Starbucks, KFC, World Class, piscine, SPA, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinita/scoala privata Kids Club, locuri de joaca pentru copii. Aflta la 100 m distanta de mijloc de transport STB 138, 178, si 278 cu acces catre Metrou Pacii, iesire spre autostrada A1 Bucuresti-Pitesti si Centura Bucuresti pentru acces spre partea de Nord sau Sud a Capitalei. In apropiere de Militari Shoping Center, Auchan Militari. Apartamentul are o suprafata utila de 37 mp si cuprinde : - camera + bucatarie (19,50 mp) -camera (11,39 mp) -baie (3,81 mp) -hol (2,42 mp) Pentru a vă convinge că acest apartament corespunde nevoilor dumneavoastră, vă așteptăm la vizionare! Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Suntem deschisi la colaborare cu alte agentii si recompensam agentii colaboratori!

43000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere de inchiriat Tineretului 37J Militari Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
Apartament 3 camere de inchiriat Tineretului 37J Militari Residence Pacii, Bucuresti

Apartament luminos de inchiriat compus din sufragerie, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bani si un balcon inchis. Pozitionat excelent pe Str. Tineretului, nr. 37J, in Militari Residence. Se afla la etajul 6 din 8, intr-un bloc nou cu finisaje moderne. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, mall-ul nou construit La Strada Mall, magazinul Carrefour Market, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Centrala termica proprie, ambient pentru reglare automata temperatura (pentru consum redus de gaz). Locurile de parcare in jurul blocului sunt la comun; Acces securizat in scara blocului – interfon si sistem de supraveghere cu camere video. Autobuz: Statii STB: 178, 138 2 statii de Metrou: Pacii sau Preciziei la 5-10 min de mers cu masina, in functie de trafic. Ofertă cu 0% comision pentru chirias. Dsiponibil imediat. Va asteptam cu drag sa pasiti in urmatoarea dumneavoastra locuinta!

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(