Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere in vila, complet mobilat si utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Apartament 3 camere in vila, complet mobilat si utilat Pacii, Bucuresti

Oferim spre vanzare, cu 0% comision, un apartament in vila, semidecomandat, cu 3 camere, finalizat in 2009, mobilat si utilat complet. Loc de parcare propriu, inclus in pret. Apartamentul ocupa intreg etajul 1 din aceasta vila, fiind doar 3 vecini in total. Compus din: living + 2 dormitoare, baie, bucatarie semideschisa (se poate inchide usor). Imobilul face parte dintr-un ansamblu de vile, un mini-cartier, o comunitate de aproximativ 60 de familii. Acces securizat in curte - poarta actionata electric, cu telecomanda, camere video de supraveghere. Este departe de zgomotul strazii, agitatie si praf. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie. Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare. Cablu si internet de mare viteza. Exista o camera tehnica aflata la parter (camera centralelor temice pentru cele 3 apartamente de pe scara). Foarte aproape de imobil, pe aceeasi strada, este Parcul Amforei (la aproximativ 150m distanta de mers pe jos), o locatie potrivita pentru relaxare si sport in aer liber, cu locuri de joaca pentru copii. Apartamentul este bine pozitionat, pe Str. Orhideelor, nr. 15, Chiajna, avand acces usor spre bd. Uverturii, Lujerului, spre Iuliu Maniu, spre partea de centru - mergand prin Giulesti (drumul nou asfaltat), spre Bucurestii Noi/Otopeni mergand pe centura (acces rapid in 3-4 minute) Timp parcurs pana la metrou, cu transportul in comun: Metrou Lujerului - 25 minute, Metrou Pacii - 25 minute. Mijloace de transport in comun aflate in vecinatate: autobuze STB 138, 178, 278 - toate 3 ajung la Pacii, sau R430, R434 si Maxi-Taxi 611 - catre Lujerului. In zona sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, mall-ul nou construit La Strada Mall, magazinul Carrefour Market, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Va asteptam cu drag sa pasiti in urmatoarea dumneavoastra locuinta! Oferta cu 0% comision! Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare!

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere de vânzare, metrou Pacii, 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Apartament 4 camere de vânzare, metrou Pacii, 0% Comision Pacii, Bucuresti

Va propun spre vanzare un apartament spatios de 4 camere cu 0% Comision de la cumparator. Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil dispus pe 4 niveluri, cu orientare Vestica, bloc construit in 1977, dupa cutremur. Are suprafata utila de 75.24 mp, dispus astfel: 3 camere + 1 Living spatios, Bucatarie, Baie, Wc Serviciu, Debara, Hol, Vestibul Se vinde mobilat si utilat complet, exact cum se vede in poze, dispune de centrala proprie. Zona este linistita cu multiple facilitati, in imediata apropiere gasiti cafenele, restaurante, centrul comercial Militari Shopping Center, Starbucks, KFC, World Class, Piscine, SPA, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, gradinita/scoala, locuri de joaca pentru copii. Statii STB in apropiere: R434, 138, 178, 278 (5-7 minute de mers pe jos). 5 minute pana la Metrou Pacii (350 m). Oferta cu 0% comision, aflata in reprezentare exclusiva in portofoliul Agentiei imobiliare Remax. Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare. Pentru orice detalii si intrebari sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitati sa ne contactati.

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu comercial 94 mp capat linii STB Agentie - 0 comision - exclusivitate 1250 €
Spatiu comercial 94 mp capat linii STB Pacii, Bucuresti

Acest spatiu este tip open si poate fi compartimentat, in functie de necesitate, in regim propriu. Este situat pe strada Tneretului, in cartierul Militari Residence, pe laterala blocului, al 2-lea spatiu de la strada principala (Tineretului). Activitati posibile: - Activitati artistice: dans, activitati pentru copii, atelier creatie; - Mica productie: croitorie, productie publicitara, print-shop; - Sala jocuri noroc, cazino; - Salon cosmetica, coafor, masaj, tratament corporal; - Magazin universal, magazin instalatii electrice sanitare feronerie, crama; - Punct pentru livrare mancare semipreparata, ce nu necesita instalatie de evacuare prin tubulatura; - Magazin online: depozit si birouri, acces facil pentru curieri. Alte tipuri de afaceri aflate langa acest spatiu: magazin Mega Image, frizerie, pizzerie, carmangerie, farmacie.

1250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(