Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren curti constructii 24.528 mp in Vernesti, Jud Buzau Agentie - 0 comision - exclusivitate
Teren curti constructii 24.528 mp in Vernesti, Jud Buzau Vernesti, Vernesti , jud. Buzau

Casazela va prezinta spre vanzare un teren in suprafata totala de 36.529 mp (conform acte) si suprafata de 24.528 mp (conform masuratorilor) situat in Localitatea Vernesti, Judetul Buzau, in zona periferica de Sud a localitatii, la cca 2 km de limita cu orasul Buzau. Accesul catre proprietate se face pe un drum secundar pietruit din drumul principal, Drum European E10. Pe teren exista constructii industriale, o fosta ferma de oi, ce nu este utilizata in prezent, fiind in stare de degradare, cu o suprafata construita desfasurata totala de 9.949 mp. Categoria de folosinta a terenului este de curti constructii si are acces la urmatoarele utilitati: reteaua de gaz in apropiere, acces la electricitate si are fosa septica. Proprietate se valorifica prin negociere directa si este libera de sarcini.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Ferma oi/ovine in Vernesti si teren 24528mp, Jud Buzau Agentie - 0 comision - exclusivitate 475000 €
Ferma oi/ovine in Vernesti si teren 24528mp, Jud Buzau Vernesti, Vernesti , jud. Buzau

Casazela va prezinta spre vanzare o ferma agroindustriala tip FERMA OVINE. Este amplasata in Localitatea Vernesti, Judetul Buzau, in zona periferica de Sud a localitatii, la cca 2 km de limita cu orasul Buzau. Accesul catre proprietate se face pe un drum secundar pietruit din drumul principal, Drum European E10. Ferma este situata pe un teren intravilan in suprafata totala de 36.529 mp (conform acte) si suprafata de 24.528 mp (conform masuratorilor). Categoria de folosinta a terenului este de curti constructii si are acces la urmatoarele utilitati: reteaua de gaz in apropiere, acces la electricitate si are fosa septica. Cladirile aflate pe teren sunt: fanar, catel apa, magazie, filtru sanitar, moara furaje, padoc, maternitate, 3 grajduri, statie compresoare si platforma dejectii. Cladirile nu sunt utilizate in prezent, fiind in stare de degradare, si au o suprafata construita desfasurata totala de 9.949 mp. Proprietate se valorifica prin negociere directa si este libera de sarcini.

475000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(