Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Bihor, Derna  - 38000 EURO Proprietar 38000 €
Vanzare casa Bihor, Derna - 38000 EURO Derna, Derna , jud. Bihor

Vand proprietate in Comuna Derna, nr. 88, judetul Bihor, la 50km de Oradea, spre Marghita, compusa din: casa mare cu 2 camere, bucatarie, camara, hol, din caramida, casa mica cu 1 camera, bucatarie, baie, 2 magazii, din vaiuga, pivnita de vinuri, anexe, teren intravilan si extravilan curti constructii, arabil, fanete, vii, in suprafata de 3,79 ha. Fontul stradal al proprietatii este de aproximativ 30 ml si este situat la soseaua spre Oradea - Marghita care trece prin centrul localitatii Derna. Utilitati: apa curenta, cablu TV, curent electric, incalzire cu sobe pentru lemn. Case de vanzare - Derna , Case de vanzare - Bihor

38000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Bihor, Derna  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa Bihor, Derna - 40000 EURO Derna, Derna , jud. Bihor

Se vinde proprietate privata in localitatea Derna. Cladire veche (fost laborator si birouri - Petrol Derna) cu o suprafata totala construita de 210m2 la sol si teren intravilan de 6436 m2. Proprietatea are alimentare electrica cu trifazic (380W) si este conectata la reteaua de apa a comunei. Terenul este intabulat, are schita cadastrala si CF. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati pe whatsapp sau la nr. de tel. 07********73 Case de vanzare - Derna , Case de vanzare - Bihor

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(