Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa  3 camere Salaj, Simisna  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 3 camere Salaj, Simisna - 50000 EURO Simisna, Simisna , jud. Salaj

Radu complex 2 case + bucatarie + teren Vand complex 2 case, sura cu bucatarie si teren 2000mp. Casa noua este compusa din 2 camere, baie si bucatarie la etaj, garaj si spatiu de lucru la parter si podul este mansardat se poate amenaja. Casa cea veche din 2 camere antreu si camara. Sura este compusa din bucatarie cu camara, poiata sura. Afumatoare, costei si grajd pt animale. Pozitia este in centrul satului si pe langa propietate trece un paraias care se poate amenaja o pescarie. Spatile din fata se pot amenaja in spati comerciale au vad bun la drumul principal. In propietate mai sunt terenuri agricole care vor veni la pachet cu casele. Utilitati curent, apa fantana, hidrofor, incalzirea pe lemne, teracota iar gazul urmeaza sa se instaleze in sat.

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(