Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Dolj, Cotofenii din Fata  - 2329 EURO Proprietar 2329 €
Vanzare casa 3 camere Dolj, Cotofenii din Fata - 2329 EURO Cotofenii din Fata, Cotofenii din Fata , jud. Dolj

Case complet mobilate.O casa cu 3 camere plus un hol si cealalta casa cu 3 camere,hol,bucatarie,baie,pivnita...Anexe:Garaj,Patul,Magazie,Boxe pentru porci,Magazie pentru unelte,Magazii pentru lemne.Gradina cuprinde:vita de vie,livada pomi fructiferi,helesteu cu izvoare proprii si teren agricol.

2329 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dolj, Cotofenii din Fata  - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare casa Dolj, Cotofenii din Fata - 27000 EURO Cotofenii din Fata, Cotofenii din Fata , jud. Dolj

Vind casa din povesti la 17 Km de Craiova, comuna Cotofenii din fata neterminata, curent electric, apa de oras, izvor, fintina, posibilitati cablu, doua camere terminate, constructie din bca, noua acoperita cu tabla bilka + doua hale din tabla cu copertina posibilitate firma, depozit +3000 m teren.

27000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.