Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 2 camere Cluj, Recea-Cristur - 49000 EURO Proprietar 49000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Recea-Cristur - 49000 EURO Recea-Cristur, Recea-Cristur , jud. Cluj

Casa este foarte frumoasa, in comuna Recea Cristur, judetul Cluj, la drumul principal; Gospodaria are 1400mp, front stradal 50 m. Aceasta cuprinde: o cladire compusa din living cu 2 camere, hol, baie, o cladire cu bucatarie si camara, garaj, spatiu de depozitare si gradina cu pomi fructiferi. Casa dispune de urmatoarele utilitati: racordare la reteaua electrica, apa curenta(doua surse: apa comunala si de izvor), canalizare fosa septica, semineu cu lemne in doua camere, parchet, usi termopan noi, geamuri termopan, gresie si faianta. In baie este boiler electric pentru apa calda iar bucataria are soba de teracota cu plita si cuptor pentru gatit. Casa este foarte bine construita si pozitionata, este izolata in totalitate, copertine pentru toate intrarile. Casa se vinde mobilata, are CF si situatie juridica clara. Pretul este 49 000 euro. Recea-Cristur este o comuna in plina dezvoltare, iar la 5 km de comuna se afla un supermarket(Profi) si o farmacie.Transportul in zona se face cu microbuze. Pentru informatii suplimentare apelati la nr. de tel. 724 - arata telefon -

49000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Recea-Cristur - 49000 EURO Proprietar 49000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Recea-Cristur - 49000 EURO Recea-Cristur, Recea-Cristur , jud. Cluj

Casa este foarte frumoasa, in comuna Recea Cristur, judetul Cluj, la drumul principal; Gospodaria are 1400mp, front stradal 50 m. Aceasta cuprinde: o cladire compusa din living cu 2 camere, hol, baie, o cladire cu bucatarie si camara, garaj, spatiu de depozitare si gradina cu pomi fructiferi. Casa dispune de urmatoarele utilitati: racordare la reteaua electrica, apa curenta(doua surse: apa comunala si de izvor), canalizare fosa septica, semineu cu lemne in doua camere, parchet, usi termopan noi, geamuri termopan, gresie si faianta. In baie este boiler electric pentru apa calda iar bucataria are soba de teracota cu plita si cuptor pentru gatit. Casa este foarte bine construita si pozitionata, este izolata in totalitate, copertine pentru toate intrarile. Casa se vinde mobilata, are CF si situatie juridica clara. Pretul este 49 000 euro. Recea-Cristur este o comuna in plina dezvoltare, iar la 5 km de comuna se afla un supermarket(Profi) si o farmacie.Transportul in zona se face cu microbuze. Pentru informatii suplimentare apelati la nr. de tel. 0724085031

49000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Cluj, Recea-Cristur - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 10000 mp Cluj, Recea-Cristur - 0 EURO Recea-Cristur, Recea-Cristur , jud. Cluj

vand teren in loc JURCA,com.RECEA CRISTUR, 1 ha si 400,din care 70 arii langa cimitir din care 12 arii intravilan.In iertaoaie 58 arii si legalau 14 arii.50 lei pe arie

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Recea-Cristur - 6298 EURO Proprietar 6298 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Recea-Cristur - 6298 EURO Recea-Cristur, Recea-Cristur , jud. Cluj

Vand casa in localitatea Osoi , comuna Recea Cristur, la 50km de Cluj Napoca si 30km de Dej. Casa are 50 mp , e compusa din 2 camere, hol si camara find mobilata complet si echipata cu aragaz , frigider , 2 televizoare , radio si instalatie satelit. Curtea are 5 arii(sunt plantati pomi fructiferi diversi cu varsta de 4 ani), iar amplasamentul casei e in centrul satului. Bonus o livada de 8arii, cu pruni (cu varsta de 4ani) ,la 300 metri de casa. , numar etaj: 1, numar camere: 2, suprafata utila: 50, suprafata totala: 800 Numar nivele: 1 , Suprafata terenului: 80000,0 m2, Suprafata utila: 50,0 m2, Numar camere: 2 , Incalzire: altele ,

6298 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 4 camere Cluj, Recea-Cristur - 199000 EURO Proprietar 199000 €
Vanzare casa 4 camere Cluj, Recea-Cristur - 199000 EURO Recea-Cristur, Recea-Cristur , jud. Cluj

Vila de vanzare in comuna Recea Cristur la 40 km de km de Cluj-Napoca intr-o zona f frumoasa cu posibilitate de transformare in pensiune fiind in zona rezervatiei de bizoni.casa are 582 mp utili,la parter este un apartament conplet utilat si in partea din fata un spatiu comercial de 180 mp cum se vede in poze!la etaj este un living de 120 mp,bucatarie si 4 dormitoare cu dresing fiecare,baie cu jacuzzi.la parter sunt la fel 2 bai complet utilate,una pentru apartament si cealalta pentru spatiu comercial.suprafata teren de 1209 mp,cu garduri si porti de fier,pavaj,foisor,gratar totul la cheie .pentru mai multe poze cine doreste tr pe email sau whatsapp!

199000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Recea-Cristur - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Recea-Cristur - 43000 EURO Recea-Cristur, Recea-Cristur , jud. Cluj

,Vand casa la tara,in Recea Cristur,anul constructiei:1996, casa are la parter: bucatarie, camera, hol,2 bai si etaj:3 camere si terasa inchisa, la parter este semifinisata, acoperis de tabla zincata, utilitati:apa, instalatie electrica, incalzire pe lemne(sobe de teracota), casa e prevazuta cu doua usi de intrare/iesire, dispune de curte, gradina cu pomi cu suprafata de 2500 mp, mai exista o constructie din 1996,anexe gospodaresti, care include:bucatarie de vara, sura, grajd, cotete,wc,garaj, situata intr-o zona linistita a satului.La etaj interiorul nu este finalizat si la parter baia trebuie finalizata.La parter se poate locui, fundatia este din beton ceea ce putine case din sat au.

43000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Recea-Cristur - 22500 EURO Proprietar 22500 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Recea-Cristur - 22500 EURO Recea-Cristur, Recea-Cristur , jud. Cluj

Vand Casa in comuna/sat Recea-Cristur, jud. Cluj, formata din 2 camere, hol, camara, beci si pod, plus anexe: sura, grajd, cotete pentru porci si pasari, afumatoare, fantana cu izvor cu apa foarte buna. Exista instalatie comuna de apa trasa pana in curte. Fundatie de piatra! Curte, gradina pentru legume si zarzavaturi generoasa cu pamant roditor, livada mare cu pruni, meri, cires, alun si nuci, toate langa casa, plus teren arabil in extravilan. Suprafata totala: peste 10000 mp. Posibiltati multiple de dezvoltare sau extindere, imobiliara, agricola sau cresterea animalelor! Casa este situata intr-o zona extrem de curata si linistita, penultima casa de pe strada, la mai putin de 750 metri de padure, o adevarata oaza de liniste si verdeata. Casa necesita modernizare! Mai multe fotografii si filme cu locatia, casa, gradina, livada si imprejurimi, in privat! Oferta, pret redus, 22 500 euro(negociabil), de la pretul vechi de 28 de mii de euro!

22500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.