Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere, primarie sector 1, Banu Manta Agentie - 0 comision - exclusivitate 164999 €
Apartament 3 camere, primarie sector 1, Banu Manta Banu Manta, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un deosebit apartament de 3 camere, mobilat si utilat pentru a crea confortul necesar relaxarii si odihnei, dar in acelasi timp oferind o zona de deconectare sustinuta de terasa generoasa ce ofera o priveliste panoramica asupra imprejurimilor. Comision 0% Cele 3 camere sunt spatioase si primitoare, iar suprafata vitrata generoasa ofera un grad ridicat de luminozitate si caldura. Locuinta se situeaza langa bulevardul Kiseleff, la cateva minute de Arcul de Triumf si Parcul Herastrau. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, magazinul Carrefour Market, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Ballroom de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Acces securizat in scara blocului – interfon si sistem de supraveghere cu camere video. Autobuz: Statii STB: 1 182, 282 610. 300m pana la piata 1 Mai. Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta la numarul din anunt.

164999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(