Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Garsoniera de vanzare zona Banu Manta, curte comuna, metrou Basarab Agentie - 0 comision - exclusivitate 39000 €
Garsoniera de vanzare zona Banu Manta, curte comuna, metrou Basarab Banu Manta, Bucuresti

Se vinde cu 0% Comision - Garsoniera luminoasa, cu ferestre mari! Pozitionat pe strada Frosa Sarandy, in apropierea podului Basarab. Garsoniera este intr-o curte comuna, departe de zgomotul strazii, agitatie si praf. Se afla la parterul unei constructii din caramida, fara risc seismic Baie cu cada si dulapior. In imediata apropiere sunt cafenele, restaurante, centrul comercial Orhideea, Mall Afi, magazinul Carrefour Market, Starbucks, KFC, McDonalds, Dechatlon, World Class cu sali de fitness si bazine de inot, Piscine, SPA, Sauna, centre de infrumusetare, cabinete medicale/stomatologice, Saloane de evenimente, gradinite si scoli, locuri de joaca pentru copii! Racordat la toate utilitatile: gaz, curent, apa, canalizare, contoare separate. Cablu si internet de mare viteza. Centrala termica proprie, ambient pentru reglare automata temperatura (pentru consum redus de gaz). Accesul se face prin curtea comuna. Autobuz: Statii STB: 282, chiar la strada. 10 minute pana la metrou Basarab Se vinde cu mobilier si electrocasnice. Poate fi si o investitie profitabila in vederea inchirierii. Va asteptam cu drag sa pasiti in urmatoarea dumneavoastra locuinta! Invitam colegii din celelalte agentii la colaborare

39000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(