Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Casa pentru birouri - INCHIRIERE zona Banu Manta Agentie - 0 comision - exclusivitate 1190 €
Casa pentru birouri - INCHIRIERE zona Banu Manta Banu Manta, Bucuresti

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre INCHIRIERE o casa parter avand 3 camere, bucatarie, baie, ce se prezinta decomandat, cu o suprafata utila de 80 mp, construita in anul 1938 si renovata in 2010. La aceste reparatii au fost inlocuite acoperisul, tencuiala interioara si exterioara inclusiv termo si hidro izolatia exterioara a fundatiei pana la nivelul soclului, toate instalatiile interioare si exterioare inclusiv reteaua de canalizare din proprietate, precum si o parte din tamplaria exterioara care acum prezinta ferestre tamplarie PVC si geam termopan cu sticla LowE. Imobilul are curte mare 210m libera, FRONT STRADAL STRADAL 7m si are ca total suprafata utila 80 mp, suprafata construita 100mp. Suprafata totala teren 290mp, curte libera 210mp, partial dalata, partial gazon. Locuri de parcare : 3. CURENT TRIFAZIC, Aer conditionat. Imobilul este situat in perimetrul Banu Manta Titulescu Grivitei intr-un cartier de case. PRET PROMOTIONAL LUNA AUGUST. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul.

1190 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Garsoniere decomandata Titulescu Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Garsoniere decomandata Titulescu Banu Manta, Bucuresti

Inchiriere garsoniera confort 1 situat la etajul 4 din p+ 10 situat in zona Banu Manta. InImobilul, in suprafata utila de 34 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 1977. Locuinta dispune de curent electric termoficare, e complet mobilat si utilat cu frigider.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere Vila Titulescu Primaria Banu Manta Agentie - 0 comision - exclusivitate 2400 €
Inchiriere Vila Titulescu Primaria Banu Manta Banu Manta, Bucuresti

Agentia Imobiliara CITY-IMOB va prezinta spre inchiriere o vila superba situata in zona Centrala a Capitalei pe strada linistita adiacenta Bulevardului Nicolae Titulescu. Vila este construita in anul 2010 pe un teren de 300 mp si este structurata pe Demisol, Parter Inalt, Etajul 1 si Etajul 2 + Pod. Suprafata construita a vilei este de 500 mp. Compartmentarea vilei este urmatoarea: - La Parter este amenajat un living generos, o bucatarie inchisa, si un Salon de tip receptie cu acces catre curte interioara si un grup sanitar. - La Demisol exista doua camere mari actualmente folosite pentru depozitare si arhiva, camera tehnica pentru centrala termica a inctregii vile, camera IT (server) precum si alte spatii de depozitare. - La etajul 1 proprietatea dispune de 3 camere mari (peste 30 mp fiecare) din care o camera dispune de Dressing (spatiu de arhiva / depozitare), doua balcoane si un grup sanitar dotat cu dus. - La etajul 2 proprietatea dispune de 3 camere mari din care o camera dispune de Dressing (spatiu de arhiva / depozitare), doua balcoane si un grup sanitar dotat cu dus. - Poldul este accesibil doar printr-o scara rabatabila este necompartimentat si folosit actualmente doar pentru depozitare. Vila este construita pe cadre de beton iar zidaria este din caramida porotherm cu izolatie exterioara. Finisajele alese sunt de foarte buna calitate. Avantajele acestei proprietati sunt: Amplasament = vila este pozitionata pe o strada adiacenta ferita de traficul urman caracteristic zonei. Intimitate = Vila este individuala (singur in curte), toate contorizarile sunt individuale. Siguranta = Vila este imprejmuita de un gard in beton, portile de acces sunt din fier, vila este monitorizata si dotata cu sitem de paza antiefractie. Functionalitate = Vila dispune de spatii generoase usor de recompartimentat, camera serverului este functionala, cablajele de retea informatica sunt gandite pentru a corespunde nevoii de busines ale unei firme cu peste 40 angajati. Acces facil = Vila este amplasata la o distanta relatuv mica fata de mijloacele de transport in comun dupa cum urmeaza: - 2 minute mers pe jos pana la Statia de Tramvai, - 2 minute mers pe jos pana la Statia de Autobuz, - 10 minute mers pe jos pana la Statia de Metrou Victoriei, - 5 minute mers pe jos pana la Statia de Metrou Basarab, Proprietatea se preteaza pentru urmatoarele activitati, Office, Birouri, Clinica medicala, Birouri IT, Birour de Arhitectura, Birou Notarial, Birou de avocatura. Aceasta proprietate este disponibila la vanzare la inchiriere la pretul de 2400 eur TVA inclus. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. (w_ww.city-imob.ro) / 0799.990.888 / CITY-IMOB

2400 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 325 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 325 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 325 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta va prezinta spre inchiriere o garsoniera pozitionata la parterul unui imobil de tip P+4, construit in 2015, izolat termic, situat intr-o zona linistita si civilizata, intre Bulevardul Banu Manta si Strada Turda. Garsoniera este libera si se inchiriaza mobilata si utilata complet, totul este nou si nelocuita de la renovare. Imobilul este aproape de transportul in comun si este inconjurat de nenumarate facilitati in vecinatate. Pentru vizionari sau detalii suplimentare ma puteti contacta. Despre Coldwell Banker: Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou. Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani. Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona. Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata. Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.

325 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere Vila Titulescu Primaria Banu Manta Agentie - 0 comision - exclusivitate 2400 €
Inchiriere Vila Titulescu Primaria Banu Manta Banu Manta, Bucuresti

Agentia Imobiliara CITY-IMOB va prezinta spre inchiriere o vila superba situata in zona Centrala a Capitalei pe strada linistita adiacenta Bulevardului Nicolae Titulescu. Vila este construita in anul 2010 pe un teren de 300 mp si este structurata pe Demisol, Parter Inalt, Etajul 1 si Etajul 2 + Pod. Suprafata construita a vilei este de 500 mp. Compartmentarea vilei este urmatoarea: - La Parter este amenajat un living generos, o bucatarie inchisa, si un Salon de tip receptie cu acces catre curte interioara si un grup sanitar. - La Demisol exista doua camere mari actualmente folosite pentru depozitare si arhiva, camera tehnica pentru centrala termica a inctregii vile, camera IT (server) precum si alte spatii de depozitare. - La etajul 1 proprietatea dispune de 3 camere mari (peste 30 mp fiecare) din care o camera dispune de Dressing (spatiu de arhiva / depozitare), doua balcoane si un grup sanitar dotat cu dus. - La etajul 2 proprietatea dispune de 3 camere mari din care o camera dispune de Dressing (spatiu de arhiva / depozitare), doua balcoane si un grup sanitar dotat cu dus. - Poldul este accesibil doar printr-o scara rabatabila este necompartimentat si folosit actualmente doar pentru depozitare. Vila este construita pe cadre de beton iar zidaria este din caramida porotherm cu izolatie exterioara. Finisajele alese sunt de foarte buna calitate. Avantajele acestei proprietati sunt: Amplasament = vila este pozitionata pe o strada adiacenta ferita de traficul urman caracteristic zonei. Intimitate = Vila este individuala (singur in curte), toate contorizarile sunt individuale. Siguranta = Vila este imprejmuita de un gard in beton, portile de acces sunt din fier, vila este monitorizata si dotata cu sitem de paza antiefractie. Functionalitate = Vila dispune de spatii generoase usor de recompartimentat, camera serverului este functionala, cablajele de retea informatica sunt gandite pentru a corespunde nevoii de busines ale unei firme cu peste 40 angajati. Acces facil = Vila este amplasata la o distanta relatuv mica fata de mijloacele de transport in comun dupa cum urmeaza: - 2 minute mers pe jos pana la Statia de Tramvai, - 2 minute mers pe jos pana la Statia de Autobuz, - 10 minute mers pe jos pana la Statia de Metrou Victoriei, - 5 minute mers pe jos pana la Statia de Metrou Basarab, Proprietatea se preteaza pentru urmatoarele activitati, Office, Birouri, Clinica medicala, Birouri IT, Birour de Arhitectura, Birou Notarial, Birou de avocatura. Aceasta proprietate este disponibila la vanzare la inchiriere la pretul de 2400 eur TVA inclus. Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa contactati brokerul imobiliar. (w_ww.city-imob.ro) / 0799.990.888 / CITY-IMOB

2400 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 325 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 325 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 325 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Coldwell Banker Banu Manta va prezinta spre inchiriere o garsoniera pozitionata la parterul unui imobil de tip P+4, construit in 2015, izolat termic, situat intr-o zona linistita si civilizata, intre Bulevardul Banu Manta si Strada Turda. Garsoniera este libera si se inchiriaza mobilata si utilata complet, totul este nou si nelocuita de la renovare. Imobilul este aproape de transportul in comun si este inconjurat de nenumarate facilitati in vecinatate. Pentru vizionari sau detalii suplimentare ma puteti contacta. Despre Coldwell Banker: Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si planuieste o extindere puternica si in ceea ce priveste locuintele noi.
 Compania detine un portofoliu de peste 11 000 proprietati din segmentul rezidential vechi si cateva mii din segmentul nou. Departamentul de New Homes detine cel mai mare si important numar de proiecte rezidentiale din Romania, reprezentand cei mai importanti dezvoltatori ai momentului dar si marea majoritate a micilor dezvoltatori independenti care insumati reprezinta un procent important din totalul unitatilor locative construite in ultimii ani. Biroul Coldwell Banker Banu Manta a fost desemnat doi ani la rand (2010 si 2011) cel mai bun birou din intreaga retea Coldwell Banker din Romania, tinand cont de cifra de afaceri realizata. Cel mai important factor in realizarea acestei performante a fost reprezentat de serviciile superioare de consultanta imobiliara furnizate printr-un mix optim intre brokeri imobiliari cu experienta de peste 10 ani in piata imobiliara si juniori talentati si dedicati beneficiarilor nostri. Sucursala Banu Manta este localizata foarte aproape Piata Victoriei, fiind usor accesibila datorita mijloacelor de transport din zona. Brokerii afiliati biroului din Banu Manta sunt specializati atat in tranzactionarea locuintelor noi cat si a celor vechi, acoperind segmentele de mass market si proprietatile din zonele exclusiviste ale capitalei, fiecare fiind specializat pentru un anumit segment de piata. Acoperim cu precadere sectorul 1 (incepand de la Piata Victoriei, Carteirele 1 Mai si Bucurestii Noi, Aviatorilor, Aviatiei, Herastrau Baneasa sau zona Sistesti) si o buna parte din zona de nord a Ilfovului, avand in portofoliu proprietati din Pipera, Otopeni, Snagov, Corbeanca si nu numai.

325 €

   Apartament

Vezi Detalii
BANU MANTA - TITULESCU - GARSONIERA 50 MP, IN COMPLEX 2018 - ICON RESIDENCE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 400 €
BANU MANTA - TITULESCU - GARSONIERA 50 MP, IN COMPLEX 2018 - ICON RESIDENCE! Banu Manta, Bucuresti

BANU MANTA - TITULESCU - GARSONIERA 50 MP, IN COMPLEX 2018 - ICON RESIDENCE! Pozitie privilegiata langa Primaria sectorului 1, foarte aproape de metrou, Piata Victoriei,Ion Mihalache si Gara de Nord. Garsoniera noua, spatioasa, situata la etajul 1, intr -un complex rezidential 2018, cu vedere spre curtea interioara, perfecta pentru rezidenta. Interior cu finisaje premium, cu mobila noua, bucatarie utilata complet si centrala proprie. Telefon: 0756.880.880

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
BANU MANTA - COMPLEX 2018 ICON RESIDENCE, APARTAMENT ELEGANT, PRIMA INCHIRIERE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 900 €
BANU MANTA - COMPLEX 2018 ICON RESIDENCE, APARTAMENT ELEGANT, PRIMA INCHIRIERE! Banu Manta, Bucuresti

BANU MANTA - COMPLEX 2018 ICON RESIDENCE, APARTAMENT ELEGANT, PRIMA INCHIRIERE! Pozitie privilegiata langa Primaria sectorului 1, foarte aproape de metrou, Piata Victoriei, Ion Mihalache, Parcul Kiseleff si Gara de Nord. Apartament nou, situat la etajul 5, intr -un complex rezidential 2018, cu vedere spre case, ferit de zgomotul strazii, perfect pentru cei ce doresc sa locuiasca central, dar in liniste. Interior cu finisaje premium, mobila noua, living cu dinning, 2 bai, 2 terase mari, bucatarie utilata complet, centrala proprie si 1 loc de parcare subteran. Telefon: 0756.880.880

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 800 EURO lunar Proprietar 800 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 800 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Apartamentul este situat in Ansamblul ICON Residence, an constructie 2018 (intersectie Banu Manta - Titulescu), Compus din 2 camere, baie, bucatarie in suprafata utila de 59,22mp + terasa in suprafata de 16,18mp Complet mobilat si utilat, centrala proprie, aer conditionat in fiecare camera Dispune de loc de parcare subsol Garantie contravaloarea a 2 luni chirie Imobilul este la prima inchiriere, disponibil imediat.

800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 890 EURO lunar Proprietar 890 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 890 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

ICON Residence Inchiriez ap. 2 camere, an constructie 2018, primul chirias, mobilat si finisat lux, 65 mp utili, living 25mp, dormitor 13,5mp, baie 4,7mp, bucatarie 12mp, loc de parcare generos in subteran si boxa mare pe etaj. Este la 5 minute de Piata Victoriei, Parc Kiseleff si metrou. Vederea din apartament este catre parcul Primariei sectorului 1. Complet mobilat, inclusive masina spalat vase. Inchiriez termen scurt peste 8- 9luni sau lung. Contract la notariat si garantie min 1 luna.

890 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere, Banu Manta, stradal, decomandat, etaj 5/10, bloc reabilitat, complet utilat/ mobilat (frigider, masina spalat vase, masina spalat rufe, cuptor electric, plita inductie, 2 aparate de aer conditionat, storuri electrice).

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 550 EURO lunar Proprietar 550 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 550 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Imobil finalizat in anul 2018, capacitate de cazare: 4 persoane. Disponibilitate imediata! Posibilitate inchiriere garaj subteran. *bonus*: Bicicleta pentru evitarea traficului din Bucuresti! * Dotari si finisaje: - Mobilat si utilat modern; - Aer conditionat; - Centrala proprie; - Rulouri exterioare; - Masina de spalat rufe; - Cuptor si hota; - Combina frigorifica incorporat; - Mobilier inteligent; - Saltea de pat din spuma cu memorie; - Sistem de iluminat prin telecomanda (variante: cald, rece); - Lumini ambientale LED. * Facilitati ansamblu: - Securitate 24/7 + Supraveghere video; - Locuri de parcare speciale pentru vizitatori; - Doua lifturi moderne; - Acces pe baza de cartela magnetica. * Puncte de interes: - Piata Victoriei 900m 11 min. * Cumparaturi: - Supermarket 50 m 1 min; - Mega Image 650 m 8 min (se va deschide curand si la parterul blocului); - Kaufland 900 m 11 min. * Servicii: - Garanti Bank 300 m 4 min; - Petrom 450 m 6 min; - ING Bank 200 m 3 min. * Transport: -Metrou Basarab: 650 m 8 min. -Autobuze Linia 205: 160 m 2 min; Linia 282: 160 m 2 min; Linia 182: 260 m 4 min; Linia N117: 700 m 9 min; Linia 105: 700 m 9 min. -Troleibuze Linia: 65700 m 9 min; Linia: 86700 m 9 min; Linia: 10010 m 10 min. -Tramvaie Linia: 1210 m 3 min.

550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 320 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Garsoniera mobilata cu boxa la subsol. Bloc situat in intersectia Banu Manta, Dr. Felix, Ion Mihalache, la 500m de Piata Victoriei. Facilitati: statie autobuz in fata scarii blocului, magazin Shop & Go si cofetarie Maria/Constance la parter.

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 350 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Garsoniera se afla la etaj 3/10 in bloc mixt. Este refacuta total in 2017 si mobilata si utilata integral. Este amplasata langa Primaria sector 1, la 4 minute de metrou Basarab si 9 min de metrou Victoriei. Inchirierea se face in conditii legale, cu contract de inchiriere pentru minim 1 an. Va fi libera de la 1 august. Pretul nu este negociabil. Nu sunt interesata de colaborare cu agenti imobiliari.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Studioul se afla intr-un bloc nou, la etajul 3, intr-un imobil situat in vecinatatea Primariei sectorului 1 si a bulevardelor Banu Manta si Nicolae Titulescu, la doar 6 minute de mers pe jos de statia de metrou Matei Basarab si la 14 minute de mers pe jos de Piata Victoriei. Este echipat cu pat( saltea Mobexpert) si canapea extensibila, TV Smart 3D Samsung si mobila la comanda. Este complet mobilat si utilat, cu masina de spalat rufe, masina de spalat vase, expresor, frigider, cuptor electric, aer conditionat, centrala proprie cu incalzire in pardoseala. Pe langa cei 32 de mp utili, dispune de o terasa de 7 mp. Blocul este finalizat in 2017, fiind premiat international pentru design. Exista supraveghere video si paza la receptie. Ca reper, blocul este situat pe Bd. Alexandru Ioan Cuza, aproape de magazine, intr-o zona civilizata.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 859 EURO lunar Proprietar 859 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 859 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Propietar inchiriez ( PRIMA INCHIRIERE ) apartament cu trei camere in zona Banu Manta in ansamblul,complexul ICON RESIDENCE situat chiar in spatele Primariei Sectorului 1 pe Strada Teodosie Rudeanu nr 12 - 14 Amplasamentul apartamentului este la etajul 6 din 8 cu vederea spre podul Basarab, situat pe spate blocului oferind o liniste chiar in mijlocul orasului. Detinem sistem de plata a utilitatiilor automat din contul bancar fara a mai fi nevoie deplasarea dvs pentru plati. Apartamentul este compus astfel: Living, doua bai una dotata cu cabina de dus iar cealalta cu cada, doua dormitoare . Un balcon generos care inconjoara inreg apartamentul cu acces din ambele doritoare si living Apartamentul are ca dotarii urmatoarele: Incalzirea in pardoseala si fiecare camera dotata cu termostat ambiental Centrala in condensare VIESSMAN Masina de spalat rufe automata BEKO Masina de spalat farfurii automata BEKO Combina frigorifica ( frigider + congelator+dozator de apa) BEKO Hota BEKO Cuptor electric BEKO Plita cu gaz BEKO Cuptor cu microunde BEKO Aer conditionat TOSHIBA Plase de tantari si obloane SHUKO Tamplarie SHUKO Canapea extensibila IKEA Masa living,scaune MOBEXPERT Lumina LED Televizoare smart SAMSUNG 117cm living,101dormitor. Pantofar generos Sifoniere depozitare spatii auxiliare de depozitare Internet fibra optica Televiziune cablu Saltele IKEA HOVAG DURITATE MEDIE Balon cu access din toate camerele (living,dormitoare ) cu masa si scaune IKEA ETC. Detinem sistem de plata a utilitatiilor automat din contul bancar fara a mai fi nevoie deplasarea sau deranjul dvs pentru plati. !!!COOPERAM CU AGENTII !!! INCHIRIEM NUMAI PE BAZA DE CONTRACT INREGISTRAT ANAF IN PRETUL AFISAT SUNT INCLUSE TOATE TAXELE. Optional avem locuri de parcare In proximitate se afla diferite centre comerciale hypermarketuri Kaufland,Carrefour Orhideea,Bricodepot,Mega Image la parterul blocului,farmacie la parterul blocului,clinica stomatologica la parterul blocului,diferite banci in rond “Banu Manta”. Tot in apropiere avem: Gradinita nr. 248, Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu, Colegiul National Ion Neculce, Scoala Gimnaziala Ion Heliade Radulescu, Parcul Regina Maria, Parcul Kiseleff, Parcul Duca. Transport :Metrou Statia Basarb,tramvai statia Banu Manta 1,34,troleibuz 65,86,100,autobuz:205,282182,N117 (autobuz de noapte),expres aeroport 783. Va multumim pentru interesul acordat! Confort: Lux , Numar nivele: 8 , Suprafata utila: 92,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 6 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 2018 , Incalzire: centrala bloc ,

859 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 450 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Inchiriez garsoniera de lux in ansamblul Icon Residence, strada Teodosie Rudeanu nr. 12-14. Dotari si facilitati: - suprafata utila: 43+7 mp (garsoniera + balcon); - loc de parcare la subsol 2 si boxa 3 mp la etajul 6; - constructie finalizata in iulie 2018; - bucatarie mobilata si utilata: masina de spalat vase incorporata, frigider incorporat, hota cu evacuare in exterior, lumini led la blat, cuptor electric, plita pe gaz; - masina de spalat rufe in baie; - baie mobilata si echipata complet, ventilator evacuare aer viciat; - aer conditionat instalat (Toshiba); - sistem de incalzire in pardoseala cu termostat de perete, centrala termica murala, radiator port-prosop in baie; - jaluzele exteriorare cu actionare manuala pentru toate ferestrele si usile; - parchet lemn triplu-stratificat si gresie (bucatarie, baie si balcon): - magazin Mega Image la parter; - pretabil birou.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa Bucuresti, Banu Manta - 600 EURO Proprietar 600 €
Vanzare casa Bucuresti, Banu Manta - 600 EURO Banu Manta, Bucuresti

De vanzare vila Agentia City House va ofera spre vanzare BLOC Stil Neoclasic Francez, 5 niveluri, 440 mp construiti/ 390 mp utili, contructie finalizata in anul 2015, CASTEL BANU MANTA, Piata Victoriei.Construit de la zero D+P+1+2+3, 5 niveluri, 14 Balcoane din Fier Forjat, cu Spatiu COMERCIAL la Parter si REZIDENTIAL la etaj, 440 mp construiti/ 390 mp utili, SINGUR CURTE, teren in proprietate in suprafata de 150 mp, deschidere la strada / front stradal 12 m.Parter si Demisol: Laborator Patiserie/Cafe-bar cu terasa exterioara, spatiu desfasurat pe 2 NIVELURI totalizand 135 mp utili (inclusiv partea din spate)Etajul 1 : Centru SPA si Relaxxare desfasurat pe ETAJUL 1, totalizand 85 mp utili (Beauty Boutique Salon)Etajul 2 si Etajul 3: Duplex Rezidential, desfasurat pe 2 NIVELURI totalizand 170 mp utili, cu vedere panoramica la Turnul cu Ceas al Castelului Primariei Sectorului 1 de la Banu Manta.Proprietatea are contorizare separata pentru apa, curent si gaze si contracte cu APA NOVA, ENEL si GDFSUEZ/ ENGIE Imobilul are montate 3 Centrale Termice separate si 17 calorifere din aluminiu. Sunt montate 4 contoare de gaz, 4 contoare de apa, 4 contoare de energie electrica. Bransament electric nou cu instalatie de 220 V si 380 V pe fiecare nivel. Tamplaria exterioara Salamander stejar inchis, profile 7 camere, geamuri Tripan (3 foi de geam), sticla Saint Gobain, feronerie Roto Germania.Cu mici compartimentari se poate transforma intr-o cladire tip APART-HOTEL cu 6 apartamente de cate 2 camere si CAFE-BAR la parterul cladirii.Acces rapid la Metrou Piata Victoriei, Metrou Basarab, Autobuze si Tramvaie.Toate actele la zi, pregatite pentru vanzare: contract vanzare, cadastru, intabulare, rol fiscal, etcImobil a fost construit cu firma de constructii, autorizatie de construire, diriginte de santier, responsabil tehnic cu executia (RTE), receptii pe fiecare stadiu al constructiei vizate de Inspectoratul de Stat in Constructii, receptie finala la terminarea lucrarilor, intabulare, etc. Toata Cartea Constructiei completa.Imobilul nu a fost cumparat in baza legii 112, nu are risc seismic, nu este de patrimoniuCartier Banu Manta - Piata Victoriei.Comision:2%

600 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Banu Manta - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Banu Manta - 1100 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Imobil situat in Ansamblul Icon Residence, str. Teodosie Rudeanu nr.12-14 (intersectie Banu Manta - Titulescu, in spatele Primariei Sector 1), an constructie 2018. Apartament cu 3 camere, 2 bai, etaj1/8, suprafata utila 80,44mp + 14,70mp terasa. Aer conditionat in toate camerele, centrala proprie, incalzire pardoseala, masina spalat, masina spalat vase, frigider, aragaz, hota, cuptor. Complet mobilat si utilat, confort lux. Totul este nou fiind la PRIMA INCHIRIERE. Apartamentul beneficiaza de 1 loc de parcare situat la demisolul imobilului. Garantie contravaloarea a 2 luni de chirie. Nu se inchiriaza detinatorilor de animale de companie. Tel. 0745109808 Numar nivele: 8 , Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 80,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 1 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 2018 ,

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 650 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Buna ziua, PROPIETAR inchiriez ( PRIMA INCHIRIERE ) apartament cu doua camere in zona Banu Manta in ansamblul,complexul ICON RESIDENCE situat chiar in spatele Primariei Sectorului 1 pe Strada Teodosie Rudeanu nr 12 - 14. Amplasamentul apartamentului este pe spate blocului oferind o liniste chiar in mijlocul orasului Avem spre inchiriere apartament cu doua camere situat la etajul 3 din 8 Mobilate, utilate dupa cum urmeaza: Centrala in condensare VIESSMAN Masina de spalat rufe automata BEKO Masina de spalat farfurii automata BEKO Combina frigorifica ( frigider + congelator+dozator de apa) BEKO Hota BEKO Cuptor electric BEKO Plita cu gaz BEKO Aspirator Roventa Cafetiera SUNLIGHT Cuptor cu microunde BEKO Aer conditionat TOSHIBA Plase de tantari si obloane Tamplarie SHUKO Canapea extensibila IKEA Masa living,scaune MOBEXPERT Lumina LED Televizoare samart SAMSUNG Pantofar Sifoniere depozitare Internet fibra optica Televiziune cablu Saltele IKEA HOVAG DURITATE MEDIE Balon cu access din ambele camere (living,dormitor ) cu masa si scaune IKEA ETC. Optional avem locuri de parcare acoperite INCHIRIEM DOAR CU CONTRACT DECLARAT LA ANAF In proximitate se afla diferite centre comerciale hypermarketuri Kaufland,Carrefour Orhideea,Bricodepot,Mega Image la parterul blocului,farmacie la parterul blocului,clinica stomatologica la parterul blocului,diferite banci in rond "Banu Manta". Tot in apropiere avem: Gradinita nr. 248, Scoala Gimnaziala Nicolae Titulescu, Colegiul National Ion Neculce, Scoala Gimnaziala Ion Heliade Radulescu, Parcul Regina Maria, Parcul Kiseleff, Parcul Duca. Transport :Metrou Statia Basarb,tramvai statia Banu Manta 1,34,troleibuz 65,86,100,autobuz:205,282182,N117 (autobuz de noapte),expres aeroport 783.

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Banu Manta - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Banu Manta - 45000 EURO Banu Manta, Bucuresti

Ocazie investitie! Proprietar vand casa curte comuna,doua camere,baie,bucatarie,camara,pivnita,magazie, 66mp, in spatele Primariei sector 1,strada Eugen Lovinescu,4min de mers pe jos pana la metrou Basarab. Casa caramida din 1960,necesita renovare pe dinauntru,pe dinafara este anvelopata. Gaze,apa,curent,toate utilitatile,fara legea 112,fara vicii,acte,tot ok. tel: 723 - arata telefon - Cristina

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Banu Manta - 99500 EURO Proprietar 99500 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Banu Manta - 99500 EURO Banu Manta, Bucuresti

Particular, vand apartament 2 camere, et 2/8, vis a vis de primaria sectorului 1. Renovat complet noiembrie 2018. Finisaje de calitate. Bloc mixt, construit in 1984, anvelopat. Acces din bulevard, scara civilizata.

99500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere casa 8 camere Bucuresti, Banu Manta - 970 EURO lunar Proprietar 970 €
Inchiriere casa 8 camere Bucuresti, Banu Manta - 970 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Casa stil, de inchiriat! Zona Primarie Sector 1 - Banu Manta - Titulescu,singur in curte, 140 mp utili (8 camere, 1 baie, 1 grup sanitar) si 120 mp curte generoasa (libera, multiple utilizari). Renovata 2017, dispune de centrala termica si doua sobe teracota rococo in stare functionala, termopane. Vederea este spre zona verde (parc primarie). Libera. La 3 min. de Piata Victoriei. Acces rapid la Metrou Statia Basarab. Pret 970 euro, usor negociabil. Contact: 0728062024

970 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Banu Manta - 1500 EURO lunar Proprietar 1500 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Banu Manta - 1500 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Inchiriem cabinete medicale in suprafata de 10 - 20 mp intr-o cladire situata pe blv. Banu Manta - Piata Victoriei. Cabinetele dispun de toate utilitatile, finisajele fiind superioare. Suprafata cabinetelor variaza intre 10 mp si 20 mp. Cladirea dispune si de bloc operator echipat complet in cazul in care se doreste suplimentar. Pretul include inchirierea si costurile cu utilitatile. Cladirea dispunde de receptie si sala de asteptare. Cladirea este dotata cu sistem de alarma, sistem de incendiu (alarma si stingere), sistem de supraveghere, interfon la poarta. Dispune de 3 centrale termice pe gaz, calorifere in toata cladirea, aer conditionat cu sistem centralizat cu guri de aer in tavanele false Pardoseala din granit, parchet din lemn si tamplarie PVC cu geam termopan; Gresie, faianta calitate superioara Aer conditionat Lift de persoane (se poate folosi targa)

1500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere casa 2 camere Bucuresti, Banu Manta - 12000 EURO lunar Proprietar 12000 €
Inchiriere casa 2 camere Bucuresti, Banu Manta - 12000 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Proprietar ofer spre inchiriere clinica medicala zona ultracentrala Pta Victoriei Banu Manta. Clinica medicala dispune de toata aparatura necesara pentru orice interventie chirurgicala (bloc operator complet). Pretul este afisat reprezinta inchirierea intregii cladiri cu mobilier si aparatura medicala. Clinica este in zona Banu Manta-Titulescu, cu acces pe 2 strazi paralele, in imediata apropiere a Pietei Victoriei. Este o zona cu mijloace de transport in comun, usor accesibila si cu foarte multe locuri de parcare. Locatia este o vila cu D+P+3E si dispune de amenajari superioare. Suprafata totala utila este de 619 mp si are in componenta urmatoarele: Demisol: 113 mp - sala de sport. 3 cabinete, 2 vestiare, 3 grupuri sanitare, sauna si anexa Parter: 137 mp - receptie, sala de asteptare, 3 cabinete, 3 grupuri sanitare, birou administratie, spatiu tehnic Etaj 1: 115 mp - 3 cabinete, sala de asteptare, 3 grupuri sanitare, camera asistente si birou administratie Etaj 2: 127 mp - 2 camere bloc operator, spatiu tampon, camera camera pregatire pacienti, 2 rezerve, 3 grupuri sanitare si spatiu medical; aer conditionat centralizat incorporat in tavan Etaj 3: 127 mp - 2 dormitoare, un living, grupuri sanitare, bucatarie utilata complet Alte detalii: - cladirea este dotata cu sistem de alarma, sistem de incendiu (alarma si stingere), sistem de supraveghere, interfon la poarta. - dispune de 3 centrale termice pe gaz, calorifere in toata cladirea, aer conditionat cu sistem centralizat cu guri de aer in tavanele false - proprietatea este racordata la toate utilitatile - pardoseala din granit, parchet din lemn si tamplarie PVC cu geam termopan; - gresie, faianta calitate superioara - aer conditionat - lift de persoane (se poate folosi targa) - curte cu posibilitate de parcare pentru 2/3 masini; in fata cladirii si in imprejurimi exista parcare auto - imobilul este dotat cu o scara de serviciu de la demisol pana la etajul 3

12000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Banu Manta - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Banu Manta - 600 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Inchiriem spatiu pentru birouri in Bd. Banu Manta nr. 2. Spatiul este disponibil, are 80 mp , contorizare separata, chiria solicitata este de 600Eur/luna.

600 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere casa 4 camere Bucuresti, Banu Manta - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere casa 4 camere Bucuresti, Banu Manta - 1100 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Casa de inchiriat! Zona Primarie Sector 1 - Banu Manta - Titulescu, singur in curte,140 mp utili (6 incaperi) si 120 mp curte generoasa (libera, multiple utilizari). Renovata 2017, dispune de centrala termica si doua sobe teracota rococo in stare functionala, termopane. Vederea este spre zona verde (parc) Primarie. Libera! La 3 min. de Piata Victoriei. Acces rapid la Metrou Statia Basarab. Pret 970 euro, usor negociabil. Contact: 0728062024, numar etaj: 1, numar camere: 4, numar loc de parcare: 5, numar bai: 2, suprafata utila: 140, suprafata totala: 260, suprafata construita: 140, anul constructiei: 1940

1100 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 132500 EURO Proprietar 132500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Banu Manta - 132500 EURO Banu Manta, Bucuresti

Oferim spre vanzare apartament confort 1, decomandat, cu 3 camere, 2 balcoane si 2 grupuri sanitare, etaj 8/10, bloc (1982) reabilitat termic, situat pe Bd. Banul Manta, langa Hotel Irisa. Amenajat modern in cromatica deschisa, apartamentul are, intre altele, urmatoarele imbunatatiri: ambele balcoane inchise, izolate si dotate cu aplica neon, tamplarie pvc cu geam termopan, usi mdf alb si sticla sablata, gresie, faianta si obiecte sanitare de calitate. Caloriferele au fost schimbate iar sistemele de instalatii sanitare si electrice au fost modernizate, cu suplimentarea prizelor si coborarea comutatoarelor. Bucataria este spatioasa, cu mobilier de calitate - blat pe doua laturi si electrocasnice incorporabile. Livingul este placat cu gresie gri deschis iar alte doua camere cu parchet grej. Alte dotari: doua aparate AC, usa metalica de exterior, repartitoare agent termic, contoare apa, detector gaz si interfon. Un avantaj important este constituit de cheltuielile reduse de intretinere. Blocul este amplasat foarte aproape de Parcul Kiseleff si la 8 minute de metrou Victoriei. In proximitate se afla scoli si licee, spitale, magazine, farmacii etc. Acces imediat la mijloace transport in comun. Apartamentul se vinde partial mobilat. Poate fi vizionat dupa orele 18.00, cu programare la telefon 722 - arata telefon - .

132500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Banu Manta - 65000 EURO Banu Manta, Bucuresti

PARTICULAR BANU MANTA VAND GARSONIERA DECOMANDATA LA CHEIE 34MP UTILI, BALCON ETAJ 4/10 BLOC ANVELOPAT TERMIC 1978 , VEDERE SPATE, G+F+P, AC. . EXCLUS AGENTII. PRET FIX 63000 EURO. Accept credit. O728954349. Numar nivele: 10 , Suprafata utila: 34,0 m2, Numar camere: 1 , Etaj: etaj 4 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1978 , Incalzire: centrala bloc ,

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere nedecomandat Bucuresti, Banu Manta - 680 EURO lunar Proprietar 680 €
Inchiriere apartament cu 3 camere nedecomandat Bucuresti, Banu Manta - 680 EURO lunar Banu Manta, Bucuresti

Centrally located, mid way between Old City and the posh North Area of Bucharest, close to the shopping street of Bucharest, Calea Victoriei, and PIata Victoriei (government building). Spacious loft, 80 sqm on the 9th floor: living, dining, one bedroom, one bathroom and balconies. Sleeps 4. Very sunny (facing south). Fully equipped.

680 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.