Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare apartament 3 camere Banu Manta, Bucuresti Proprietar 177500 €
Vanzare apartament 3 camere Banu Manta, Bucuresti Banu Manta, Bucuresti

Apartament 3 camere, Piata Ion Mihalache, etaj 8/10, 86mp utili, amenajat lux, vedere in curtea interioara, liniste. Acces BOXA depozitare la ultimul etaj si LOC PARCARE ADP. Renovat, dotari lux. Accesul este stradal, vis-a- vis de piata 1 Mai, Mega Image, mijloace de transport, scoli, posta. Apartamentul contine: 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie deschisa, 1 grup sanitar, 1 balcon inchis. Suprafete: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 104 mp, Suprafata Utila este de 82 mp + Balcon 4.5mp Constructia este finalizata in anul 1981, pe structura de beton (bloc construit de Hidroconstructia) Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de finisaje de lux, aer conditionat in toate camerele. Orientarea cardinala este pe SUD si VEST, beneficiind astfel de lumina naturala a soarelui pe tot parcursul zilei. Merita vazut pentru ca este un apartament deosebit!

177500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(