Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Dorobanti - Polona, 400m distanta metrou, singur pe etaj Agentie - 0 comision - exclusivitate 1299 €
Dorobanti - Polona, 400m distanta metrou, singur pe etaj Polona, Bucuresti

Imobil cu o structura de exceptie - Expunere Solara, view placut - Intimitate (apartament generos peste 228mpu, living 78mpu - singur pe nivel) - Confort Fonic - LIFT - BOXA - Parcare in GARAJ - Siguranta 24/24 - paza asigurata (paznic/receptie) Va prezentam un apartament placut, situat intr-un imobil nou, exclusivist, de doar 3 etaje - cate un singur apartament pe nivel - pozitionat intr-o zona linistita de case, cu acces facil catre 3 mari strazi/Blvd - Calea Dorobanti - Polona - Stefan cel Mare si catre mijloace de transport, inclusiv metrou la 400m de mers pe jos. Blocul in care se afla apartamentul este dotat cu lift, garaje cu porti telecomandate, boxe si paza permanenta. Apartamentul are o luminozitate naturala placuta si se bucura de suprafete generoase - livingul are peste 78mpu -si de o compartimentare excelent optimizata, delimitare eficienta intre zona de zi si zona de seara - hol generos cu 4 trepte si usi de acces, fapt ce confera versatilitate spatiilor - fiind recomandat atat ca rezidenta, cat si pentru activitate birou sau pentru functionalitate mixta, rezidenta si birou. Dispune de 1 loc de parcare si 1 boxa. Pentru mai multe informatii va stau cu drag la dispozitie in timpul intalnirii pentru vizionarea proprietatii.

1299 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dorobanti - Polona, 400m distanta metrou, singur pe etaj Agentie - 0 comision - exclusivitate 495000 €
Dorobanti - Polona, 400m distanta metrou, singur pe etaj Polona, Bucuresti

Imobil cu o structura de exceptie - Expunere Solara, view placut - Intimitate (apartament generos peste 228mpu, singur pe nivel) - Confort Fonic - LIFT - BOXA - Parcare in GARAJ - Siguranta 24/24 - paza asigurata (paznic/receptie) Va prezentam un apartament placut, situat intr-un imobil nou, exclusivist, de doar 3 etaje - cate un singur apartament pe nivel - pozitionat intr-o zona linistita de case, cu acces facil catre 3 mari strazi/Blvd - Calea Dorobanti - Polona - Stefan cel Mare si catre mijloace de transport, inclusiv metrou la 400m de mers pe jos. Blocul in care se afla apartamentul este dotat cu lift, garaje cu porti telecomandate, boxe si paza permanenta. Apartamentul are o luminozitate naturala placuta si se bucura de suprafete generoase - livingul are peste 78mpu -si de o compartimentare excelent optimizata, delimitare eficienta intre zona de zi si zona de seara - hol generos cu 4 trepte si usi de acces, fapt ce confera versatilitate spatiilor - fiind recomandat atat ca rezidenta, cat si pentru activitate birou sau pentru functionalitate mixta, rezidenta si birou. Pretul include 1 loc de parcare si 1 boxa. Pentru mai multe informatii va stau cu drag la dispozitie in timpul intalnirii pentru vizionarea proprietatii.

495000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(