Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Polona birou de vanzare/ investitie Agentie - 0 comision - exclusivitate 317400 €
Polona birou de vanzare/ investitie Polona, Bucuresti

Va propunem spre vanzare un apartament cu destinatie de birouri intr-o zona ravnita si apreciata a Bucurestiului! Situat la etajul intai al unui imobil situat pe strada Polona 43, apartamentul este ideal pentru o afacere personala cat si pentru o investitie! In imobil sunt apartamente in care se locuieste, avand o destinatie mixta! Blocul dispune de lift si centrala de imobil avand nevoie de un aer proaspat. Sunt necesare in timp si mici interventii de renovare, el fiind construit in 2000 unele lucruri s-au uzat. Blocul este foarte solid si locatia una ideala pentru orice activitate de birou sau de ce nu apartamentul poate fi transformat in rezidenta! Apartamentul dispune si de un loc de parcare care foarte apreciat in aceasta zona. Actele de vanzare sunt in lucru facandu-se o succesiune pentru a putea fi vandut, dar putem face un antecontract. Va mentionez ca in acest moment este inchiriat si chiriasii isi doresc continuitate daca se doreste! Pentru mai multe informatii va astept la un telefon!

317400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament de vanzare intr-o vila superba din ultracentralul Bucurestiului Agentie - 0 comision - exclusivitate 210000 €
Apartament de vanzare intr-o vila superba din ultracentralul Bucurestiului Polona, Bucuresti

Daca esti in cautarea unui apartament luminos, care sa aiba propria gradina sic, linistita, in care sa-ti bei in zilele de primavara-vara cafeaua, atunci acesta este apartamentul pe care nu-ti doresti sa-l ratezi. Situata in mijlocul Bucurestiului, aceasta casa ofera acel sarm si acea arhitectura tipica anilor interbelici. Pe langa cei 87 de mp utili ai apartamentului, in proprietate se mai afla si 19,08 mp utili ai demisolului. Apartamentul este situat in vecinatatea parcurilor Ioanid si Icoanei, la 5 min. de mers pe jos de Piata Romana, de A.S.E ,Scoala Centrala, Institul Goethe sau British Council.

210000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Polona - Spatiu de birouri Agentie - 0 comision - exclusivitate 160000 €
Polona - Spatiu de birouri Polona, Bucuresti

Mr. Exclusivitate va propune spre vanzare un spatiu de birouri situat pe una din cele mai cunoscute strazi ale Bucurestiului. Strada Polona care are acces facil catre mijloacele de transport in comun, diferite puncte de interes si la numai 10 minute de mers pe jos de la statia de metrou Piata Romana. Apartamentul are finisajele originale si necesita o reamenajare. Avand o locatie premium se preteaza si pentru inchiriri pe termen scurt. Cladirea este foarte solida dar necesita imbunatatiri! Reprezinta o buna oportunitate de investitie dar si o locatie excelenta pentru afacerea personala. . Comision 0%

160000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(