Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  apartament  cu 3 camere  semidecomandat Bucuresti, Polona  - 650 EURO lunar Proprietar 98000 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Polona - 650 EURO lunar Polona, Bucuresti

Stefan cel Mare intersectie cu Polona, 4 camere modificate in 3, etaj 8 din 10, suprafata utila 90 mp, imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usa metalica, termopan, 2 x AC, complet utilat, mobilat partial, 2 grupuri sanitare mari, 2 balcoane inchise incorporate in suprafata utila, bloc din 1983. Disponibil imediat. Scara curata, renovata. Acces direct la transpotul in comun. 650 eur / luna.

98000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere  semidecomandat Bucuresti, Polona  - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Polona - 99000 EURO Polona, Bucuresti

Oferta vanzare apartament 2 camere in zona Stefan cel Mare, confort 1, semidecomandat, situat la etajul 6/10 intr-un bloc construit in anul 1982. Apartamentul este desfasurat pe o suprafata de 67 mp, dispune de 1 balcon inchis si de urmatoarele imbunatatiri: parchet, gresie, faianta, termopane, usa metalica, aer conditionat, instalatii electrice si sanitare refacute. Imobilul este amplasat intr-o zona curata si linistita, in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun, la doar 3 minute de statia de metrou Stefan cel Mare. Vecinatati: Mosilor, Obor, Dacia, Eminescu, Iancului, Universitate, Lacul Tei, Parcul Circului. video apartament: https://www.youtube.com/watch?v=oL73nKyCP_U Exclus agentii

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(