Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Nicolina - pizza Nico, 3 camere decomandat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 76000 €
Nicolina - pizza Nico, 3 camere decomandat, liber Nicolina, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un apartament cu 3 camere decomandat, situat la etajul 3 / 4 intr-un imobil constructie 1984, din zona Nicolina - pizza Nico. Apartamentul are suprafata de 68.84mp (62.46mp utili + 6.38mp suprafata balcoanelor), prezinta centrala termica, aer conditionat, gresie, faianta, parchet, usa metalica, doua balcoane inchise cu geam termopan, doua bai - una dintre ele cu geam de aerisire, usi interioare lemn, orientare Est. In plus, prezinta loc de parcare. Achizitionati acest apartament partial mobilat la pretul de 76.000 euro negociabil. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati consultantul imobiliar Mihai Rusu, la numarul de telefon 0755 866 866 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8406. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii!

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Frumoasa - Continental, 1 camera decomandat, liber Agentie - 0 comision - exclusivitate 31000 €
Frumoasa - Continental, 1 camera decomandat, liber Frumoasa, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un apartament cu 1 camera decomandat, situat intr-un imobil constructie 1984, din zona Frumoasa - Continental. Apartamentul are suprafata de 36mp, prezinta gresie, faianta, parchet, repartitoare, orientare Vest. Achizitionati acest apartament la pretul de 31.000 euro negociabil. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati consultantul imobiliar Mihai Rusu, la numarul de telefon 0755 866 866 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8405. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii!

31000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ap 1 cam CUG la 30m Tudor Neculai Agentie - 0 comision - exclusivitate 30000 €
Ap 1 cam CUG la 30m Tudor Neculai C.U.G, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0% -Agentia DHD Imobiliare va propune spre vanzare un apartament care se afla la doar 30 m de Aleea Tudor Neculai si promite apartamente all inclusive. Situat foarte aproape de statia de autobuz, scoala, gradinita, magazine, complexul ofera toate cele necesare vietii cotidiene. Clientii pot achizitiona apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 37 si 71 mp, in imobile cu un regim de inaltime D+P+2E+M. -Pentru maimulte detalii nu ezitati sa contactati reprezentantul nostru de vanzari la 0738797777 (Pozele sunt pentru atentie-apartamentele putand fii personalizate dupa bunul plac)

30000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ap 1 camera CUG Bloc Nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 36000 €
Ap 1 camera CUG Bloc Nou CUG, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0% -Agentia DHD Imobiliare va propune spre vanzare un apartament intrun complex care reprezinta rezultatul multor proiecte de succes ale dezvoltatorului si contureaza standardele unei vieti armonioase intr-o comunitate noua, linistita, intr-un cartier aflat intr-o continua dezvoltare. Acest proiect se numara printre cele mai puternice proiecte rezidentiale din zona si marturiile clientilor care deja au achizionat sunt principiul de baza al acestei afirmatii. Dezvoltatorul doreste sa ofere clientilor caminul mult visat, la un pret accesibil, intr-o zona care faciliteaza traiul locatarilor. Clientii pot alege apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, cu suprafete cuprinse intre 31 mp si 67 mp, iar etajul cel mai inalt este 11. -Pentru maimulte detalii nu ezitati sa contactati reprezentantul nostru de vanzari la 0738797777 (Pozele sunt pentru atentie-apartamentele putand fii personalizate dupa bunul plac)

36000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ap 1 cam la pod Bucium Agentie - 0 comision - exclusivitate 37000 €
Ap 1 cam la pod Bucium Bucium, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0% -Agentia DHD Imobiliare va propune spre vanzare un apartament situat intr-un ansamblu exclusivist, plin de eleganta si verdeata, care are ca prim scop sustinerea unui mod de viata confortabil, in siguranta. Ansamblul este mereu inchis, interzicand astfel accesul persoanelor straine in complex; un plus de siguranta este asigurat de paza complexului si de faptul ca sistemul de supraveghere poate fi accesat din interiorul fiecarui apartament. Unicitatea complexului este redata prin calitatea materialelor folosite, prin buna pozitionare, servicii, arhitectura clarilor si prin existenta spatiilor verzi.Ansamblul este format din 8 blocuri, cu locuri de parcare private, iar clientii pot alege din cele peste 20 tipuri de apartamente -Pentru mai multe detalii nu ezitati sa contactati reprezentantul nostru de vanzari la 0738797777 -(Pozele sunt pentru atentie-apartamentele putand fii personalizate dupa bunul plac)

37000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 55500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 55500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 55500 EURO Copou, Iasi , jud. Iasi

Comision 0%Proiect certificat ECO Habitat, 2 camere Copou Loc de parcare suprateran inclus. Apartament 2 camere: 55.50 mp utili + 8 mp balcon Preturi: Pentru plata cu avans minim 70% - 55.500 EuroPentru plata cu avans minim 30% - 59.000 EuroPentru plata cu avans minim 15% - 61.500 EuroLa doar 3 minute de Târguşorul Copou a început construcţia unui nou proiect rezidenţial, cu o abordare diferită în oraşul Iaşi - o oază de linişte, aer curat şi armonie la marginea pădurii pentru cei care preţuiesc buna-vecinătate şi natura.Cuibul Verde va fi primul ansamblu rezidenţial din România certificat în conformitate cu cerinţele EcoHabitat de TÜV Rheinland România, unul din cele mai puternice organisme de certificare şi inspecţie la nivel internaţional.Un altfel de acasă Noul ansamblu rezidenţial numit Cuibul Verde va oferi nu doar o privelişte spectaculoasă a dealurilor ce înconjoară Iaşul, ci şi intimitate, siguranţă şi confort în apartamente spaţioase şi bine luminate, alei şi spaţii verzi, loc de joacă pentru copii şi parcare amenajată. Certificarea EcoHabitat atribuită de TÜV Rheinland este o garanţie a faptului că imobilele din ansamblul Cuibul Verde vor respecta cele mai stricte standarde de proiectare şi execuţie. Materiale folosite vor fi de înaltă calitate şi în acelaşi timp vor îndeplini toate criteriile privind protecţia mediului şi gestiunea resurselor. În vederea îndeplinirii obiectivelor EcoHabitat, dezvoltatorul va îndeplini mai multe condiţii esenţiale, printre care: Încadrarea complexului într-un habitat natural, unde s-a avut în vedere păstrarea elementelor de vegetaţie perenă. Izolaţia imobilului se face cu materiale moderne, ce vor respecta cele mai dure cerinţe ecologice, în vederea scăderii resurselor necesare pentru încălzirea şi răcirea spaţiilor de locuit.Se vor monta centrale termice de ultimă generaţie, în condensare, ce vor avea consum redus de gaze naturale.Pentru reducerea consumului de energie, se vor monta senzori de prezenţă şi surse de iluminat cu led pentru spaţiile comune. Pentru reducerea consumului de apă, constructorul va utila grupurile sanitare cu dozatoare cu dublă comandă şi baterii monobloc.Construit de profesionişti cu experienţă Dezvoltatorul proiectului este compania Europartener care are în portofoliul său proiecte remarcabile: sediul Coriolan din Piaţa Mihai Eminescu, Tudor Center de pe Strada Ciurchi, Blocul Copou de pe Lascăr Catargi. Echipa de profesionişti instruiţi la standarde europene şi experienţa de peste 20 de ani în construcţii civile şi industriale au fost argumente imrpotante în alegerea lor pentru construirea Cuibului Verde.Într-o primă etapă vor fi construite 20 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, ce vor fi disponibile din octombrie 2018. În următorii ani Cuibul Verde se va dezvolta într-un complex rezidenţial mai extins, cu mai multe clădiri de locuinţe, spaţii comerciale şi diferite alte facilităţi. Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare Palace Real Estate

55500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Iasi, Iasi - 78000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Vanzare apartament cu 4 camere decomandat Iasi, Iasi - 78000 EURO Nicolina, Iasi , jud. Iasi

Compania Imobiliara Fidelia Casa va ofera spre vanzare apartament cu patru camere decomandat in Iasi, zona Nicolina II, in prima statie din podu Ros, vis a vis de LIDL.Apartamentul este situat in apropierea bulevardului, pe strada Carpati, aproape de mijloacele de transport in comun, a institutiilor de invatamant si a supermarketurilor.Imobilul este imbunatatit la interior cu gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan. Confortul termic este asigurat de centrala termica si izolatia exterioara cu termosistem de 10 cm. Model deosebit, rar, cu 3 grupuri sanitare, suprafata generoasa 84 mp si spatii de depozitare utile oricarui proprietar. Un alt avantaj pe care il intalnim este orientarea si pozitionarea excelenta a imobilului, fiind foarte aproape de bulevard, cu posibilitate de privatizare, ideal pentru investitii sau locuit!Merita vizionatsi cumparat! Abia a fost ieftinit!

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou - Codrescu, 3 camere renovat, mobilat si utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 60500 €
Copou - Codrescu, 3 camere renovat, mobilat si utilat Copou, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Doar va mutati! Agentia Imobiliara Casa Alba va prezinta spre vanzare un apartament renovat, cu 3 camere semidecomandat, situat la etajul 3 intr-un imobil din zona Copou - Codrescu, in imediata vecinatate a parcului Copou, Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la o distanta de 1.5km de Universitatea de Medicina Grigore T. Popa. Apartamentul are suprafata de 55.34mp, prezinta centrala termica, tamplarie cu geam termopa, gresie, faianta, parchet, geam de aerisire la baie, usi interioare noi, balcon inchis cu geam termopan; se vinde mobilat si utilat, conform fotografiilor din prezentare. DOAR VA MUTATI! Puteti achizitiona aceasta locuinta la pretul de 60.500 euro! Ideal atat ca locuinta proprie, cat si ca investitie prin inchiriere! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8325.

60500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 55500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 55500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 55500 EURO Copou, Iasi , jud. Iasi

Comision 0%Proiect certificat ECO Habitat, 2 camere Copou Loc de parcare suprateran inclus. Apartament 2 camere: 55.50 mp utili + 8 mp balcon Preturi: Pentru plata cu avans minim 70% - 55.500 EuroPentru plata cu avans minim 30% - 59.000 EuroPentru plata cu avans minim 15% - 61.500 EuroLa doar 3 minute de Târguşorul Copou a început construcţia unui nou proiect rezidenţial, cu o abordare diferită în oraşul Iaşi - o oază de linişte, aer curat şi armonie la marginea pădurii pentru cei care preţuiesc buna-vecinătate şi natura.Cuibul Verde va fi primul ansamblu rezidenţial din România certificat în conformitate cu cerinţele EcoHabitat de TÜV Rheinland România, unul din cele mai puternice organisme de certificare şi inspecţie la nivel internaţional.Un altfel de acasă Noul ansamblu rezidenţial numit Cuibul Verde va oferi nu doar o privelişte spectaculoasă a dealurilor ce înconjoară Iaşul, ci şi intimitate, siguranţă şi confort în apartamente spaţioase şi bine luminate, alei şi spaţii verzi, loc de joacă pentru copii şi parcare amenajată. Certificarea EcoHabitat atribuită de TÜV Rheinland este o garanţie a faptului că imobilele din ansamblul Cuibul Verde vor respecta cele mai stricte standarde de proiectare şi execuţie. Materiale folosite vor fi de înaltă calitate şi în acelaşi timp vor îndeplini toate criteriile privind protecţia mediului şi gestiunea resurselor. În vederea îndeplinirii obiectivelor EcoHabitat, dezvoltatorul va îndeplini mai multe condiţii esenţiale, printre care: Încadrarea complexului într-un habitat natural, unde s-a avut în vedere păstrarea elementelor de vegetaţie perenă. Izolaţia imobilului se face cu materiale moderne, ce vor respecta cele mai dure cerinţe ecologice, în vederea scăderii resurselor necesare pentru încălzirea şi răcirea spaţiilor de locuit.Se vor monta centrale termice de ultimă generaţie, în condensare, ce vor avea consum redus de gaze naturale.Pentru reducerea consumului de energie, se vor monta senzori de prezenţă şi surse de iluminat cu led pentru spaţiile comune. Pentru reducerea consumului de apă, constructorul va utila grupurile sanitare cu dozatoare cu dublă comandă şi baterii monobloc.Construit de profesionişti cu experienţă Dezvoltatorul proiectului este compania Europartener care are în portofoliul său proiecte remarcabile: sediul Coriolan din Piaţa Mihai Eminescu, Tudor Center de pe Strada Ciurchi, Blocul Copou de pe Lascăr Catargi. Echipa de profesionişti instruiţi la standarde europene şi experienţa de peste 20 de ani în construcţii civile şi industriale au fost argumente imrpotante în alegerea lor pentru construirea Cuibului Verde.Într-o primă etapă vor fi construite 20 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, ce vor fi disponibile din octombrie 2018. În următorii ani Cuibul Verde se va dezvolta într-un complex rezidenţial mai extins, cu mai multe clădiri de locuinţe, spaţii comerciale şi diferite alte facilităţi. Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare Palace Real Estate

55500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 55500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 55500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 55500 EURO Copou, Iasi , jud. Iasi

Comision 0%Proiect certificat ECO Habitat, 2 camere Copou Loc de parcare suprateran inclus. Apartament 2 camere: 55.50 mp utili + 8 mp balcon Preturi: Pentru plata cu avans minim 70% - 55.500 EuroPentru plata cu avans minim 30% - 59.000 EuroPentru plata cu avans minim 15% - 61.500 EuroLa doar 3 minute de Târguşorul Copou a început construcţia unui nou proiect rezidenţial, cu o abordare diferită în oraşul Iaşi - o oază de linişte, aer curat şi armonie la marginea pădurii pentru cei care preţuiesc buna-vecinătate şi natura.Cuibul Verde va fi primul ansamblu rezidenţial din România certificat în conformitate cu cerinţele EcoHabitat de TÜV Rheinland România, unul din cele mai puternice organisme de certificare şi inspecţie la nivel internaţional.Un altfel de acasă Noul ansamblu rezidenţial numit Cuibul Verde va oferi nu doar o privelişte spectaculoasă a dealurilor ce înconjoară Iaşul, ci şi intimitate, siguranţă şi confort în apartamente spaţioase şi bine luminate, alei şi spaţii verzi, loc de joacă pentru copii şi parcare amenajată. Certificarea EcoHabitat atribuită de TÜV Rheinland este o garanţie a faptului că imobilele din ansamblul Cuibul Verde vor respecta cele mai stricte standarde de proiectare şi execuţie. Materiale folosite vor fi de înaltă calitate şi în acelaşi timp vor îndeplini toate criteriile privind protecţia mediului şi gestiunea resurselor. În vederea îndeplinirii obiectivelor EcoHabitat, dezvoltatorul va îndeplini mai multe condiţii esenţiale, printre care: Încadrarea complexului într-un habitat natural, unde s-a avut în vedere păstrarea elementelor de vegetaţie perenă. Izolaţia imobilului se face cu materiale moderne, ce vor respecta cele mai dure cerinţe ecologice, în vederea scăderii resurselor necesare pentru încălzirea şi răcirea spaţiilor de locuit.Se vor monta centrale termice de ultimă generaţie, în condensare, ce vor avea consum redus de gaze naturale.Pentru reducerea consumului de energie, se vor monta senzori de prezenţă şi surse de iluminat cu led pentru spaţiile comune. Pentru reducerea consumului de apă, constructorul va utila grupurile sanitare cu dozatoare cu dublă comandă şi baterii monobloc.Construit de profesionişti cu experienţă Dezvoltatorul proiectului este compania Europartener care are în portofoliul său proiecte remarcabile: sediul Coriolan din Piaţa Mihai Eminescu, Tudor Center de pe Strada Ciurchi, Blocul Copou de pe Lascăr Catargi. Echipa de profesionişti instruiţi la standarde europene şi experienţa de peste 20 de ani în construcţii civile şi industriale au fost argumente imrpotante în alegerea lor pentru construirea Cuibului Verde.Într-o primă etapă vor fi construite 20 de apartamente cu 1, 2 şi 3 camere, ce vor fi disponibile din octombrie 2018. În următorii ani Cuibul Verde se va dezvolta într-un complex rezidenţial mai extins, cu mai multe clădiri de locuinţe, spaţii comerciale şi diferite alte facilităţi. Aceasta oferta apartine Companiei Imobiliare Palace Real Estate

55500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Iasi, Iasi - 55000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Iasi, Iasi - 55000 EURO Podu Ros, Iasi , jud. Iasi

Apartamentul cu 3 camere situat in zona Podu Ros, la parter, este transformat din semidecomandat in decomandat prin crearea unui hol distinct de-a lungul apartamentului.Zona este...zero! Palas, Iuliu Mall, centrul de politie, policlinica, Kaufland, Lidl, Dedeman. Blocul este situat in planul 2, ferit de zgomotul strazii.Apartamentul este renovat complet: gresie, faianta, parchet laminat, usi de interior si exterior schimbate, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie, var lavabil.Potrivit familiilor care nu pot urca scarile sau nu doresc acest lucru!

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cubic Village, casa parter + etaj, mutare imediata Agentie - 0 comision - exclusivitate 104900 €
Cubic Village, casa parter + etaj, mutare imediata Valea Lupului, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Mutare imediata! Va prezentam o proprietate situata in complexul Cubic Village, ce ofera o vedere panoramică asupra orasului, fiind totodata locul ideal pentru cei care doresc sa se bucure de liniste, departe de agitatia urbana. Cu o suprafata utila de 120 mp, dispusa pe parter si etaj, simetria casei intalneste nevoia de spatiu, confort si aduce un plus de valoare esteticii generale. Dispunand de doua locuri de parcare, casa este potrivita pentru o familie tanara, activa, care isi doreste sa se bucure si de intimitatea unei curti proprii. In ceea ce priveste constructia, a fost realizata o fundatie termoizolata, finisata cu tencuiala decorativa mozaicata; structura din zidarie portanta; 3 placi de beton armat; tamplarie PVC nuanta gri antracit, clasa A, cu 5 camere, sticla triplu stratificata; plase la geamuri; plinta inalta alba (mdf 9.5mm); incalzire in pardoseala atat la parter cat si la etaj, cu termostate de ambient in fiecare incapere; centrala termica in condensatie, putere 24 kw, distribuitor central; usi / scara din lemn masiv; bai prevazute cu incalzire dubla, pardoseala si radiatoare de tip portprosop; parchet stratificat clasa trafic intens. Finisaje: fatada finisata cu tencuiala decorativa siliconica, hidrofoba; partea frontala a parterului casei este placata cu lemn special pentru exterior; gresie si faianta import; usi interioare lemn stratificat, scara interioara din beton cu trepte placate din lemn si mana curenta de lemn; imprejmuire cu gard din lemn dublat si fundatie inalta din beton armat; curte amenajata, trotuare si alei de acces carosabil cu rigole. Utilitati: instalatii electrice interioare si bransament definitiv subteran la energie, gaz si apa, cablaj internet si TV; bransament canalizare la reteaua orasului; drum asfaltat; bariera la intrarea in cartier. In cadrul complexului, va puteti bucura de loc de joaca pentru copii, foisor, locuri parcare vizitatori (in limita locurilor disponibile), parc, strazi asfaltate in cartier + iluminat, complex privat, comunitate tanara. Locuinta se vinde mobilata si utilata: * birou etaj: comoda 8 sertare; masa; scaun * dormitor matrimonial: pat matrimonial tapitat piele (180cm) cu depozitare; saltea Mobexpert Diamond Hard; dulap 236H x 250W, lucios alb, 5 usi, 12 sertare interioare; prezinta vedere panoramica, geam mare, camera luminoasa * baie mare: baterie kludi, cada (170cm) + dus (separat); wc (capac soft close) premium; chiuveta 80cm, mobilier + dulap tip coloana suspendat + oglinda * baie mica: baterii kludi, wc (capac soft close) premium; chiuveta 60cm + mobilier; masina de spalat rufe Bosch * bucatarie: baterie grohe, mobilier MDF vopsit culoarea gri facut si proiectat ergonomic la comanda; toate electrocasnicile incorporabile (frigider, masina de spalat vase 60cm, cuptor electric, aragaz negru sticla, cuptor cu microunde, hota), masa + 4 scaune lemn * living: 2 canapele stofa calitativa, husa detasabila (una din ele extensibila cu saltea, proiectata pentru dormit zilnic), comoda alba lucioasa, televizor SONY BRAVIA LED UHD 138CM KD55XE8577SAEP * hol: dulap mare intrare Curtea este amenajata cu gazon, sistem irigatie programabil automat, umbrela, canapea + 2 fotolii + masuta cafea exterior, dulap plastic depozitare unelte curte. La cerere, se poate negocia un pret pentru masina tuns iarba, unelte gradinarit. Achizitionati aceasta locuinta mobilata si utilata, la pretul de 104.900 euro! Se accepta credit!

104900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Pacurari - esplanada, casa pe parter, pretabila activitati comerciale Agentie - 0 comision - exclusivitate 76500 €
Pacurari - esplanada, casa pe parter, pretabila activitati comerciale Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un teren cu suprafata de 427mp, situat in zona Pacurari - in imediata vecinatate a esplanadei, cu acces la o parcare foarte mare. Pe suprafata terenului exista doua constructii: una metalica si o casa cu trei incaperi, bucatarie si baie. Proprietatea prezinta deschidere la strada de 29.6ml, fantana, sistem de filtrare, aer conditionat, centrala termica, gaz, apa (put propriu), canalizare, curent electric. Terenul este excelent pentru sediul unei societati, pentru activitati comerciale. Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 76.500 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare privind aceasta proprietate, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8287.

76500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Piata Unirii, 3 camere mobilat si utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 78000 €
Piata Unirii, 3 camere mobilat si utilat Zona Centrala, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un apartament cu 3 camere decomandat circular, situat la etajul 5 / 6 intr-un imobil din zona centrala - Piata Unirii; locuinta este linistita, fiind fara vedere la strada si prezinta acces la terasa blocului si uscatorul scarii. Apartamentul are suprafata de 63.22mp, beneficiaza de centrala termica Ariston Genus 24, aparat de aer conditionat, tamplarie cu geam termopan schimbata recent, orientare Sud-Est, gresie, faianta, parchet (intr-una din camere, parchetul necesita sa fie schimbat), electrocasnice de buna calitate (masina de spalat si uscat, frigider, aragaz, cuptor cu microunde), izolatie termica exterioara - locuinta are inertie termica foarte buna, este pozitionata pe mijloc, generand cheltuieli foarte mici. Achizitionati acest apartament mobilat si utilat la pretul de 78.000 euro. Daca nu se doreste mobilier, apartamentul va fi eliberat. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Ideal atat ca locuinta proprie, cat si ca investitie prin inchiriere! Pentru informatii suplimentare privind aceasta proprietate, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8267.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou - Exclusive Residence, 2 camere mobilat si utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 107500 €
Copou - Exclusive Residence, 2 camere mobilat si utilat Copou, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un apartament cu 2 camere decomandat, situat intr-unul dintre blocurile din complexul Exclusive Residence. Apartamentul are suprafata de 54.71mp (46.05mp utili + 8.66mp terasa). Locuinta beneficiaza de finisaje premium, fiind amenajat si dotat cu usa din lemn masiv la intrare in apartament, usi din lemn masiv pentru interior, aer conditionat, tamplarie exterioara din lemn cu 3 randuri de sticla (4S Saint Gobain), obiecte sanitare de la producatori renumiti, baterii sanitare cu design deosebit, marmura in camera de zi si bucatarie, piatra naturala in bai, cada cu jacuzzi in baie, termosistem de 15 cm la exterior, terase generoase cu balustrade de inox si sticla securizata, incalzire centrala de bloc, lift Shindler de 5 persoane; prezinta orientare catre Est. Achizitionati acest apartament mobilat si utilat, la pretul de 107.500 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Marius Arnautu, la numarul de telefon 0758 029 029 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8259.

107500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Ultracentral - bd. Stefan cel Mare, apartament 2 camere de vanzare Agentie - 0 comision - exclusivitate 74500 €
Ultracentral - bd. Stefan cel Mare, apartament 2 camere de vanzare Zona Centrala, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un apartament cu 2 camere semidecomandat, situat la etajul 4 / 8 intr-un imobil constructie 1979, din zona centrala - bulevardul Stefan cel Mare, in imediata vecinatate a tuturor punctelor de interes. Apartamentul are suprafata utila de 47.65 mp plus balcon de 8.3 mp, orientare Sud-Vest. Ideal atat ca locuinta proprie, cat si ca investitie prin inchiriere! Achizitionati acest apartament la pretul de 74.500 euro negociabil. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Marius Arnautu, la numarul de telefon 0758 029 029 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8075.

74500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament finisat, "la cheie", 3 camere, 59 mp, 60.000 euro, Tatarasi-Flora Agentie - 0 comision 60000 €
Apartament finisat, "la cheie", 3 camere, 59 mp, 60.000 euro, Tatarasi-Flora Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

Apartamentul este nou, situat intr-un complex rezidential in zona Tatarasi-Flora. Imobilul este finalizat si complet finisat, oferindu-va oportunitatea de a va deveni camin in momentul dorit de catre d-voastra. Va pune la dispozitie o suprafata utila de 52 mp, cat si un balcon de nu mai putin de 7 mp perfect pentru momentele de relaxare. Compartimentarea apartamentului este urmatoarea: living: 14,96 mp balcon: 6,80 mp bucătărie: 4,77 mp dormitor 1: 11,41 mp dormitor 2: 11,28 mp baie: 3,38 mp hol: 5,82 mp Complexul Rezidential este pozitionat in zona centrala, la 5 minute de Complexul Comercial Iulius Mall sau Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" Iasi. In apropiere, la cca. 200 m, se afla statii pentru mijloacele de transport in comun, fapt ce faciliteaza accesul catre zonele ultracentrale ale orasului. Situarea in plan secund ofera linistea necesara unui camin. Preturile la acest model incep de la suma de 60.000 euro si ajung la 63.000 euro, variind in functie de pozitionare.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 3580mp, destinatie industriala, zona Bularga - Socola Agentie - 0 comision - exclusivitate 360000 €
Teren 3580mp, destinatie industriala, zona Bularga - Socola Bularga, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un teren intravilan, cu destinatie industriala, pretabil pentru service auto, situat in zona Bularga - Socola. Terenul are suprafata de 3580mp, prezinta doua accese si urmatoarele reglementari urbanistice: POT 50%, CUT 1.5, regim de inaltime conform PUZ; toate utilitatile: gaz, apa, curent electric, canalizare si 40ml front stradal. Pretul solicitat este de 360.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7944.

360000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Proprietate PREMIUM - Parter, Etaj, Mansarda, zona semicentrala Agentie - 0 comision 375000 €
Proprietate PREMIUM - Parter, Etaj, Mansarda, zona semicentrala Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o proprietate situata in Iasi, in apropiere de Biserica Sf. Voievozi - Rosca, intr-o zona exclusiva de case, amplasata pe o suprafata de teren plan de 950mp. Casa are suprafata de 445.49mp, este constructie 2007, fiind distribuita pe Parter, Etaj, Mansarda si atent compartimentata astfel: * Parter - suprafata utila de 142.29mp plus terasa 37.52mp; compartimentat in camera de zi, dormitor, birou, camera centralei, bucatarie, baie, hol; suprafata totala de 179.81mp; incaperile au inaltimea de 3.5m; * Etaj - suprafata utila de 127.33mp plus terasa de 41.32mp; compartimentat in trei dormitoare, doua bai, dressing; suprafata totala de 168.65mp; incaperile au inaltimea de 3m; * Mansarda - suprafata utila de 92.44mp plus terasa de 4.59mp; compartimentat in doua dormitoare, doua bai, camera amenajata ca spatiu de relaxare; suprafata totala de 97.03mp; incaperile au inaltimea de 3m. Terasa generoasa, amenajata atent, florile proaspete si gazonul verde, inconjurat de copaci, precum si zona de relaxare sunt suficiente pentru a va deconecta de agitatia si stresul cotidian. In plus, locuinta beneficiaza de garaj cu telecomanda. La constructia solida si bine proportionata se pot observa liniile elegante si solutiile interesante adoptate, cu interioare inalte si spatii generoase, zone de zi bine vitrate, cu atentie deosebita pentru detalii: pardoseli din stejar masiv cu grosime 2 cm, usi din stejar masiv, 80% din elementele de mobilier din lemn masiv, centrala termica Junkers in condensatie, cu trei distribuitoare - pentru fiecare nivel, semineu, aer conditionat Daikin 24K BTU la parter, respectiv 12K BTU la etaj, zidarie exterioara dubla. Achizitionati aceasta casa la pretul de 375.000 euro! Prin pozitionare, calitatea constructiei si atentia pentru detalii, proprietatea se inscrie in portofoliul ofertelor premium existente in prezent pe piata imobiliara din Iasi. Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7157. Va invitam sa vizionati proprietatea!

375000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, mobilat si utilat, Copou - Bellevue Agentie - 0 comision 88000 €
Apartament 3 camere, mobilat si utilat, Copou - Bellevue Copou, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un apartament de 3 camere, situat la etajul 4 / 5 intr-un imobil constructie 2010, din complexul Bellevue - Copou. Apartamentul arata foarte bine, are suprafata totala de 74.39mp (65.66mp utili plus balcon spatios de 8.73mp), cu incaperi vitrate generos. Locuinta beneficiaza de gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara cu geam termopan, centrala termica proprie, aer conditionat, usa metalica. In plus, prezinta doua bai si loc de parcare. De asemenea, in cadrul complexului va puteti bucura de Health Club cu aparatura fitness, sauna si dusuri, doua lifturi rapide si silentioase, pardoseala si peretii holului de la intrare imbracati in marmura, videointerfon, precum si spatii de joaca special amenajate pentru copii. Achizitionati aceasta locuinta la pretul de 88.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Ideal atat ca locuinta proprie, cat si ca investitie prin inchiriere! Pentru mai multe informatii, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7881.

88000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere impecabil, Copou - Bellevue Agentie - 0 comision 95000 €
Apartament 3 camere impecabil, Copou - Bellevue Copou, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un apartament cu 3 camere, situat la etajul 5 intr-un imobil constructie 2010, din complexul Bellevue - Copou. Apartamentul arata impecabil, are suprafata totala de 74.57mp (65.58mp utili plus balcon spatios de 8.99mp), cu incaperi vitrate generos. In ceea ce priveste imbunatatirile, beneficiaza de centrala termica, aer conditionat Samsung in camera de zi, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usa metalica la intrare, bucatarie mobilata si utilata, doua bai. In plus, prezinta loc de parcare si boxa. De asemenea, in cadrul complexului va puteti bucura de Health Club cu aparatura fitness, sauna si dusuri, doua lifturi rapide si silentioase, pardoseala si peretii holului de la intrare imbracati in marmura, videointerfon, precum si spatii de joaca special amenajate pentru copii. Achizitionati aceasta locuinta la pretul de 95.000 euro! Investiti in viitorul familiei dumneavoastra si alegeti sa locuiti intr-o casa asa cum ati visat! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Ideal atat ca locuinta proprie, cat si ca investitie prin inchiriere! Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7880.

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietate Iasi: casa Demisol + Parter + Etaj, Bucium Agentie - 0 comision 110000 €
Proprietate Iasi: casa Demisol + Parter + Etaj, Bucium Bucium, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o locuinta situata in zona Bucium - Plopii fara Sot - str. Teascului, amplasata pe o suprafata de teren de 349mp, cu vedere superba asupra zonei. Casa este constructie 2005, cu structura din caramida, dispusa pe Demisol + Parter + Etaj (plus posibilitate de mansardare): * demisol, cu suprafata de 30.85mp, alcatuit din camera centralei si incapere pentru depozitare; * parter, cu suprafata utila de 68.1mp, compartimentat in camera de zi, bucatarie, loc de luat masa, baie cu geam de aerisire si hol; * etaj, cu suprafata de 72.01mp (65.1mp utili + suprafata balcoanelor, de 4.24mp si 2.67mp), compus din trei dormitoare, dressing, baie cu geam de aerisire si hol. In plus, prezinta toate utilitatile: gaz, apa, curent electric si canalizare, iar in ceea ce priveste imbunatatirile, beneficiaza de centrala termica electrica, tamplarie cu geam termopan tripan, granit, faianta, parchet din nuc, usi interioare din lemn, termoizolatie 10cm, acoperis Tegola, videointerfon, porti actionate electric, internet prin fibra optica. Casa prezinta loc de parcare in curte. Achizitionati aceasta proprietate mobilata la pretul de 110.000 euro. Se accepta credit ipotecar! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare privind locuinta, puteti contacta consultantul imobiliar Alexandru Chelaru, la numarul de telefon 0740 55 66 66 sau puteti accesa www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7856.

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietate de vanzare Iasi: casa Parter si Mansarda, Bucium Agentie - 0 comision 90000 €
Proprietate de vanzare Iasi: casa Parter si Mansarda, Bucium Bucium, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o locuinta situata in Bucium, la un minut de sosea si 50m de padure, cu vecinatati placute si acces din strada privata (ideala pentru copii, pentru joaca, fiind securizata). Casa este de calitate, are suprafata de 160mp, distribuita pe Parter si Mansarda; a fost construita recent, in 2009, avand structura de lemn. In ceea ce priveste imbunatatirile, beneficiaza de centrala termica, aer conditionat, tamplarie cu geam termopan, gresie, faianta, parchet; prezinta eficienta energetica foarte buna, costurile intr-o luna de iarna fiind de maximum 300 de lei - la fel ca in cazul unui apartament cu trei camere. In plus, gratarul cu plita, rola, cuptorul si terasa acoperite, precum si curtea amenajata, gazonul verde sunt suficiente pentru a va deconecta de agitatia si stresul cotidiene. In curte exista parcare pentru doua masini. Proprietatea prezinta avantajul de a putea fi recompartimentata in doua apartamente cu trei camere, unul la parter si altul la mansarda (poate fi usor regandit inca un acces). Investiti in viitorul familiei dumneavoastra si alegeti sa locuiti intr-o casa asa cum ati visat! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Locuinta se vinde mobilata si utilata complet: inclusv masina de spalat rufe 10kg, masina de spalat vase, frigider cu doua usi (exceptie fac electronicele - TV, sistem audio etc.). Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 90.000 euro! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7831.

90000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proprietate de vanzare Iasi: casa Parter + Mansarda, Lunca Cetatuii Agentie - 0 comision 78000 €
Proprietate de vanzare Iasi: casa Parter + Mansarda, Lunca Cetatuii Lunca Cetatuii, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o proprietate situata in Lunca Cetatuii - intr-o zona de case, amplasata pe o suprafata de teren de 448mp. Casa este individuala, are suprafata de 196.83mp, constructie din 2008, dispusa pe Parter + Mansarda: parterul are suprafata utila de 94.09mp plus terasa de 17.26mp, fiind compartimentat in camera de zi, bucatarie si baie cu geam de aerisire; in plus, prezinta garaj; mansarda are suprafata utila de 75.35mp plus balcon de 10.11mp, compusa din trei dormitoare, baie cu geam de aerisire si hol. Locuinta are structura din BCA, se preda la cheie, dotata cu centrala termica proprie, aer conditionat, tamplarie cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, internet UPC prin fibra optica. Achizitionati aceasta locuinta la pretul de 78.000 euro; proprietatea poate fi inchiriata la pretul de 450 euro lunar. Se accepta si plata in rate, astfel: 30.000 euro avans, iar diferenta de 48.000 euro in rate, care trebuie achitate pe parcursul a 12 luni. Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Alexandru Chelaru, la numarul de telefon 0740 55 6666 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7702.

78000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Proiect nou, apartament 3 camere, COPOU, LOC DE PARCARE BONUS Agentie - 0 comision 79500 €
Proiect nou, apartament 3 camere, COPOU, LOC DE PARCARE BONUS Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Va prezentam un proiect rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou; un imobil intim, cu doar 12 apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, dispus pe Parter si 2 Etaje. Amprenta constructiei este de forma patrata, ceea ce a condus la o volumetrie simpla si de efect. Incaperile sunt spatioase, compartimentate eficient, camerele de zi si dormitoarele sunt vitrate generos. Finisajele sunt realizate din materiale premium, iar fiecare locuinta va fi predata la cheie, cu toate imbunatatirile: termoizolatie de 10cm polistiren expandat, video interfon Dagua, granit casa scarii, usa metalica intrare in casa scarii, profil PVC ferestre si balcoane Gealan 3 foi cu sticla Saint Gobain, usi interior, usi intrare, corpuri iluminat interior, corpuri iluminat exterior - balcon si gradina, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica pe gaz in condensatie, incalzire prin pardoseala Uponor, obiecte sanitare in baie. PROMOTIE! Pentru a veni in intampinarea viitorilor locatari, fiecare apartament beneficiaza de LOC DE PARCARE BONUS. Alegeti modelul de locuinta care va reprezinta! * apartamentele cu 2 camere, suprafata de 52.85mp (inclus 7.45mp balcon), la pretul de 63.420 euro; * apartamentele cu 3 camere, suprafata de 66.25mp (inclus 7.45mp balcon), la pretul de 79.500 euro. Pentru informatii suplimentare privind acest proiect si vizionarea apartamentelor, va rugam contactati consultantul imobiliar Ciprian Roman, la numarul de telefon 0740 04 22 33 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7101.

79500 €

   Apartament

Vezi Detalii
1128mp, zona centrala Agentie - 0 comision 180000 €
1128mp, zona centrala Zona Centrala, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam un teren intravilan de vanzare, situat in zona centrala; este ideal pentru proiecte de investitii imobiliare! Terenul are suprafata de 1128mp, prezinta acces auto si urmatoarele reglementari urbanistice: POT 15%, CUT 0.3, regim de inaltime Parter+1Etaj; beneficiaza de toate utilitatile: gaz, apa, curent electric, canalizare. In plus, dispune de beci cu 17 trepte si bolta din caramida, trei surse de apa naturala potabila gratuita, expunere pe Sud, vedere larga, neobstructionata. Pe suprafata terenului exista o constructie din caramida, cu amprenta la sol de 114mp, dispusa pe Subsol si Parter; casa prezinta posibilitate de mansardare, obtinandu-se astfel o suprafata construita totala de 342mp. Pretul solicitat este de 180.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 7849.

180000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Decomandate cu gradina Agentie - 0 comision 50900 €
Apartament 2 camere Decomandate cu gradina Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Apartamentele sunt pozitionate avantajos, aproape de mijloacele de transport in comun dar ferite de zgomot, vin cu o serie de dotari de top, garantand confortul si linistea caminului tau. - bloc nou, pe cadre si caramida - centrala temica proprie - tamplarie PVC cu geam termopan - gresie, faianata, parchet - usa metalica - posibilitate de personalizare a apartamentului, LIBER. - spatioase - modern amenajate - predare la cheie in 2018. Blocurile vor dispune de parcari si loc de joaca , iar unele apartamente dispun si de o gradina in proprietate.

50900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(