Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare casa/vila 3 camere Gara, Iasi Proprietar 415000 €
Vanzare casa/vila 3 camere Gara, Iasi Gara, Iasi , jud. Iasi

Proprietatea, situata in zona ultracentrala a orasului (300 m de Piata Unirii si Gara Centrala) este compusa din casa (96 mp construiti, 72 mp utili), garaj, magazie, camara exterioara (28mp) si teren (408mp). Casa, construita in anul 1960 din caramida, are 3 camere, baie, bucatarie si terasa a fost recent renovata interior si exterior, este dotata cu centrala termica proprie, aer conditionat, sistem de supraveghere si alarmare. Terenul este amenajat, gradina are peste 100 de trandafiri si pomi fructiferi pe rod. Proprietatea este intabulata si casa se vinde complet mobilata, inclusiv aparatura electrocasnica noua.

415000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament cu o camera - Copou Dezvoltator 64260 €
Apartament cu o camera - Copou Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0!!!! Apartamente noi Copou Iasi: un complex rezidențial ce cuprinde spații de locuire colectivă, spații pentru dotări și servicii, spații de parcare a autovehiculelor, adăposturi de apărare civilă, depozitări, precum și un spațiu central de tip parc pentru petrecerea timpului în aer liber cum ar fi: spații verzi, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, alei pietonale. Apartamente 2 camere - Suprafata totala 79mp, suprafata utila 56mp Apartament 3 camere - Suprafata totala 88mp, suprafata utila 71mp Apartament cu o camera - Suprafata totala 49.8mp, suprafata utila 41.5mp Apartament 2 camere - Suprafata totala 64.5mp, suprafata utila 56mp Pret 1400e/mp cash integral -700e/mp balcon 1600e/mp la finalizare Că ești la început de drum sau familia ta se extinde, din multitudinea de oferte imobiliare din Copou, Iasi, ansamblul rezidențial îți oferă beneficii unice pentru o bună investiție pe termen lung. Ansamblul este construit conform celor mai înalte standarde în vigoare, astfel încât să te simți confortabil în noua ta locuință! Se accepta orice modalitate de plata

64260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere 79mp - Copou Dezvoltator 83580 €
Apartament 2 camere 79mp - Copou Copou, Iasi , jud. Iasi

Apartamente noi Copou Iasi: un complex rezidențial ce cuprinde spații de locuire colectivă, spații pentru dotări și servicii, spații de parcare a autovehiculelor, adăposturi de apărare civilă, depozitări, precum și un spațiu central de tip parc pentru petrecerea timpului în aer liber cum ar fi: spații verzi, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, alei pietonale. Apartamente 2 camere - Suprafata totala 79mp, suprafata utila 56mp Apartament 3 camere - Suprafata totala 88mp, suprafata utila 71mp Apartament cu o camera - Suprafata totala 49.8mp, suprafata utila 41.5mp Apartament 2 camere - Suprafata totala 64.5mp, suprafata utila 56mp Pret 1250e/mp cash integral -600e/mp balcon 1400e/mp la finalizare Că ești la început de drum sau familia ta se extinde, din multitudinea de oferte imobiliare din Copou, Iasi, ansamblul rezidențial îți oferă beneficii unice pentru o bună investiție pe termen lung. Ansamblul este construit conform celor mai înalte standarde în vigoare, astfel încât să te simți confortabil în noua ta locuință! Se accepta orice modalitate de plata

83580 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu o camera - Tatarasi - 0 comision Dezvoltator 40590 €
Apartament cu o camera - Tatarasi - 0 comision Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

Apartament cu o camera, suprafata utila 38,55 mp + 3 mp balcon, suprafata totala 41.55, comision 0 pentru cumparator. 1250e/ mp PLATA CASH/ avans minim 40%, 1350e la finalizare Constructia din care face parte are ca si regim de inaltime parter inalt(spatii comerciale)+ 9 etaje (2 lifturi), fundatie pe piloti forati la 13 m adancime, structura pe cadre din beton armat si zidarie din caramida, termoizolatie exterioara cu vata bazaltica de 10 cm. -disponibilitate pe mai multe etaje -finisaje de lux -centrala termica proprie COMISION 0 PENTRU CUMPARATOR!!! -loc de parcare suprateran -5000 euro -loc de parcare acoperit- 8000e Termenul de finalizare este in martie 2022 Contact: 0746607154 / 0733580204

40590 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere decomandate - Tatarasi - Comision 0 Dezvoltator 83500 €
Apartament 2 camere decomandate - Tatarasi - Comision 0 Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

Apartament 2 camere decomandate, cu o suprafata utila de 53.4mp + 12.2mp balcon 1250e/ mp PLATA CASH/ avans minim 40%, 1350e la finalizare Constructia din care face parte are ca si regim de inaltime parter inalt(spatii comerciale)+ 9 etaje (2 lifturi), fundatie pe piloti forati la 13 m adancime, structura pe cadre din beton armat si zidarie din caramida, termoizolatie exterioara cu vata bazaltica de 10 cm. -disponibilitate pe mai multe etaje -finisaje de lux -centrala termica proprie COMISION 0 PENTRU CUMPARATOR!!! -loc de parcare suprateran -5000 euro -loc de parcare acoperit- 8000e Termenul de finalizare este in martie 2022

83500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 52000 €
Apartament cu 2 camere Dacia, Iasi , jud. Iasi

Apartament cu 2 camere de vanzare in Dacia-Zona Lidl. Model semidecomandat, cu o suprafata de 42 mp situat la etajul 4 din 4 cu pod al unui bloc fara risc seismic. Fiind situat in planul 2 il ofera liniste si intimitate. Apartamentul dispune de: centrala termica cu instalatie pe cupru, acoperis nou cu acces la pod penru depozitare, geamuri cu tamplarie termopan, balcon inchis cu termopan, usa metalica, izolatie exterioara. Se accepta plata atat cash cat si prin credit. In apropiere gasim: doua scoli, supermarket, gradinita, piata Dacia, stati Ratp. Este perfect atat pentru locuit cat si pentru investitie. Comision 0. Pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei eventuale vizionari ne puteti contacta telefonic.

52000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera zona centrala, ideala pentru investitie Agentie - 0 comision - exclusivitate 40000 €
Garsoniera zona centrala, ideala pentru investitie Gara, Iasi , jud. Iasi

Comision 0% pentru cumparartor. https://fb.watch/kIm-3ymNyW/ Esti in cautarea unui apartament situat in zona centrala? Iti doresti o proprietate pe care sa o amenajezi dupa bunul plac? Te-ar bucura un randament investitional corect? GO Imobiliare are placerea sa va propuna spre achizitionare o garsoniera situata in zona centrala, strada Strapungerii Silvestru, la doar 5 minute de Piata Unirii. Garsoniera este situata pe mijloc, avand doar doi pereti in exterior, este pozitionata la Sud, fiind calduroasa si luminoasa. Datorita pozitiei excelente, proprietatea este ideala atat pentru locuit, investitie, cat si pentru diferite activitati comerciale. Locul de parcare nu este o problema, in zona existand parcari la liber. Toate aceste aspecte fac din proprietate o investitie sigura. Te asteptam cu drag sa descoperi potentialul acestui apartament!

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren pentru dezvolatare imobiliara Agentie - 0 comision - exclusivitate 1 €
Teren pentru dezvolatare imobiliara Bucium, Iasi , jud. Iasi

Teren de vanzare cu Puz in lucru in Bucium zona Rompetrol. Este intravilan si are suprafata de 1350 mp. Are dubla deschidere, dintre care una este la soseaua Bucium. Terenul este drept si dispune de toate utilitatile la limita propietatii. Zona intens circulata. Se accepta diverite modalitati de plata inclusiv varianta cu apartamente. Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari sunati.

1 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
0% COMISION CASA INDIVIDUALA COPOU SOSEAUA STEFAN CEL MARE Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
0% COMISION CASA INDIVIDUALA COPOU SOSEAUA STEFAN CEL MARE Copou, Iasi , jud. Iasi

Te asteptam acasa! Iti propunem spre vanzare o proprietate deosebita amplasata intr-o oaza de liniste in COPOU, pe Soseaua Stefan cel Mare. Dispusa pe o suprafata generoasa de 266 mp, amplasata pe 985 mp teren, casa se desfasoara pe demisol inalt, parter si etaj. Este perfecta pentru a locui, fiind la 20 minute distanta de centrul orasului Iasi si aproape de zona Universitatilor. Nu se percepe comision de la cumparator! Pentru informatii si vizionari, cu drag va stau la dispozitie!

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere , 2 bai, decomandat,  Nicolina, et 2 Agentie - 0 comision - exclusivitate 84000 €
Apartament 3 camere , 2 bai, decomandat, Nicolina, et 2 Nicolina 2, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre achizitie un apartament cu 3 camere , 2 bai, decomandat, etaj 2, in Nicolina, prima statie dinspre Podu .Ros.Apartamentul are centrala proprie si termopane, Ca si locatie, mobilul este amplasat in strada Clopotari nr 21, o zona foarte linistita si plina de verdeata,la 100 de metri de supermarketul Profi , in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun si la 15 minute de Palas Mall. Apartamentul este liber, mutare imediata. Comision zero pentru cumparator. Colaboram si cu ceilalti agenti imobiliari.

84000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cochet, etaj intermediar, Green Park Agentie - 0 comision - exclusivitate 76000 €
Apartament cochet, etaj intermediar, Green Park Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

GO Imobiliare are placerea sa va propuna spre achizitionare un apartament cochet, mobilat si utilat, situat in unul dintre cele mai verzi cartiere rezidentiale din Iasi, Green Park. Apartamentul este pozitionat la sud, avand o vedere superba catre padurea Ciric, iar balconul fiid locul perfect pentru relaxare. Fiind mobilat si utilat modern, locuinta este ideala atat pentru locuit, cat si inchiriat. Acces privat, cu bariera, zona supravegheata video, scara curata cu interfon si doua lifturi. Zona accesibila, in imediata apropiere fiind Kauflandul, Aeroportul, cat si scoli si gradinite. Te asteptam cu drag sa descoperi acest apartament. Iti stam cu drag la dispozitie!

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0! Liber! Platoul Insorit! Apartament 2 camere, parcare inclusa Agentie - 0 comision - exclusivitate 330 €
Comision 0! Liber! Platoul Insorit! Apartament 2 camere, parcare inclusa Galata, Iasi , jud. Iasi

330euro! Totul nou! Prima inchiriere! Apartament 2 camere situat intr-un bloc nou dintr-un complex de lux din zona Platoul Insorit, situat la doar 2 minute de statia de autobuz, la 3 minute de noul Mall Miroslava si la 15-20minute de Palas! Apartamentul dispune de: -centrala termica - tamplarie PVC - aer conditionat - un balcon spatios cu vedere catre Mall - un loc parcare - sistem smarthome (video,inregistrare apeluri) Accesul este f facil,imobilul fiind situat aproape de mijloacele de transport, mall, magazine. Pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul de telefon 0721330579. Cu stima, Irina

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision 0!300euro! Alexandru!Apartament 2 camere, decomandat,CT Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Comision 0!300euro! Alexandru!Apartament 2 camere, decomandat,CT Alexandru cel Bun, Iasi , jud. Iasi

Comision 0!300euro! Apartament cu 2 camere, decomandat, situat intr-un bloc din zona Alexandru, complet mobilat si utilat, la doar 2 minute de mijloacele de transport! Apartamentul dispune de: - centrala termica - tamplarie PVC - aer conditionat Imobilul are acces f facil, acesta fiind aproape de orice punct de interes: magazine, mijloace de transport,parc de joaca. Pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul de telefon 0721330579. Cu stima, Irina

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
GARSONIERA GARA NICOLINA IDEALA PENTRU INVESTITIE! 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 35000 €
GARSONIERA GARA NICOLINA IDEALA PENTRU INVESTITIE! 0% comision Nicolina, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare o garsoniera in zona Garii Nicolina in apropierea mijloacelor de transport in comun ideala pentru investitie. Dispusa pe o suprafata de 24 mp, proprietatea este amplasata pe mijlocul blocului, avand orientarea in spate, departe de zgomotul produs de trafic. Mentionez ca necesita renovare completa. Toate actele sunt pregatite pentru vanzare! Nu se percepe comision la cumparare! Pentru informatii suplimentare si vizionari, cu drag va stau la dispozitie!

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Iasi! Casa Bucium, 4 camere, 2 bai, 140mp, dressing, semineu! Agentie - 0 comision - exclusivitate 121000 €
Iasi! Casa Bucium, 4 camere, 2 bai, 140mp, dressing, semineu! Bucium, Iasi , jud. Iasi

Iasi! Casa Bucium situata in mijlocul naturii, dispusa pe 2 nveluri, P+1, cu 4 camere, 2 bai si un dressing, ideala pentru o familie care isi cauta un camin linistit, armonios ce dispune de o priveliste superba asupra zonei Bucium! Casa dispune de: foisor - semineu - dressing - camara - 4 camere - 2 bai - o bucatarie spatioasa de 12mp - un living generos de 34.5mp - pod (spatiu de depozitare 70mp) - Centrala termica pe gaz - tamplarie PVC - toate utilitatile, inclusiv canalizare Imobilul este situat la doar 5 minute de noul Mall Family Market! Pentru mai multe detalii, puteti suna la numarul de telefon 0721330579! Cu stima, Irina

121000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Oportunitate investitie! 1 camera zona Garii Agentie - 0 comision - exclusivitate 43000 €
Oportunitate investitie! 1 camera zona Garii Gara, Iasi , jud. Iasi

Esti in cautarea unui apartament situat in zona centrala? Iti doresti o proprietate pe care sa o amenajezi dupa bunul plac? Te-ar bucura un randament investitional corect? GO Imobiliare are placerea sa va propuna spre achizitionare o garsoniera situata in zona centrala, strada Strapungerii Silvestru nr 7, la doar 5 minute de Piata Unirii. Garsoniera este situata pe mijloc, avand doar doi pereti in exterior, este pozitionata la Sud, fiind calduroasa si luminoasa. Datorita pozitiei excelente, proprietatea este ideala atat pentru locuit, investitie, cat si pentru diferite activitati comerciale. Locul de parcare nu este o problema, in zona existand parcari la liber. Toate aceste aspecte fac din proprietate o investitie sigura. Te asteptam cu drag sa descoperi potentialul acestui apartament!

43000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa Visani-Barnova Agentie - 0 comision - exclusivitate 99900 €
Casa Visani-Barnova Visan, Iasi , jud. Iasi

Vila situata în Visani-Barnova. -Este construită din cărămidă cu regim parter + etaj. -Aceasta are suprafața utila de 160 mp și 418 mp teren. -La parter este compusa din: dormitor, baie, bucătărie open space cu living foarte spatios având ieșire către terasa, spatiu depozitare (zona scara), ieșire către garaj din casa . -La etaj este in stagiul in care se poate alege gresia,faianta, parchetul si obiectele sanitare, este compus din: 2 dormitoare, 2 bai si ieșire către terasa generoasa de 74 mp. -Beneficiaza si de scara interioara pentru depozitare lucruri in pod. -Garaj pentru 2 mașini și spațiu pentru amenajat sala fitness, având suprafață de 74 mp, usa cu telecomanda. -Este situata într-o zona linișta și cu spațiu verde din belsug. -Este racordata la utilitati: curent, apa, gaz si canalizare(fosa septica). -Se vinde in acest stagiu la pretul de 99.900 euro si la gata la pretul de 119.900 euro. -Comision 0. -Pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei eventuale vizionari ne puteti contacta telefonic.

99900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Teren Galata intravilan Agentie - 0 comision - exclusivitate 112500 €
Teren Galata intravilan Galata, Iasi , jud. Iasi

Teren Galata intravilan cu suprafata de 441 mp. Este situat la asfalt in apropierea Manastirii Galata. Toate utilitatile la limita propietatii. Puz in lucru pentru cladire pe patru nivele. Terenul este drept. Comision 0. -Pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei eventuale vizionari ne puteti contacta telefonic.

112500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vila Zona Family Market Agentie - 0 comision - exclusivitate 94900 €
Vila Zona Family Market Iasi, Iasi , jud. Iasi

Vila de vanzare situata in Miroslava - Zona Family Market. -Aceasta are amprenta la sol de 52 mp, suprafata utila de 80 mp si teren 160 mp, daca se doreste se poate mari suprafata curtii . -La parter este compusa din: living spatios, baie mare, bucatarie inchisa si spatiu depozitare la intrare. -La etaj : dormitor generos, dressing ( poate fi amenajat ca si birou sau un dormitor pentru copii) si baie mica. -Loc de parcare pentru 2 masini. -Este situata la drum asfaltat intr-o zona linista pe strada Mihail Kogalniceanu la 5 minute de mers pe jos pana la Family Market si 4 minute de Liceul Agricol. -Dispune de: centrala termica pe gaz, geamuri cu tamplarie termopan, izolatie exterioara, se vinde utilata si mobilata. -Este racordata la utilitati: curent, apa, gaz si canalizare. -Exista posibilitatea de a achizitiona o casa batraneasca, alaturata casei, cu teren de 382 mp la 40 mii euro. -Comision 0 pentru cumparator. -Pentru detalii suplimentare sau stabilirea unei eventuale vizionari ne puteti contacta telefonic.

94900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Super oferta! Casa single, Rediu langa lac, intabulata Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Super oferta! Casa single, Rediu langa lac, intabulata Pacurari, Iasi , jud. Iasi

GO Imobiliare are placerea sa va propuna spre achizitionare o proprietate superba, o casa single, situata in una dintre cele mai accesibile zona ale orasului, Rediu, in cadrul complexului COD Residence. Aceasta casa este ideala pentru clientii care isi doresc confort, siguranta si accesibilitate. Avand finisaje de cea mai buna calitate, fiind amenajata modern, cu mobila si electrocasnice de calitate superioara, locuinta este excelenta pentru familia ta. Casa dispune de o suprafata de 98 mp utili, desfasurati astfel: parter: living extrem de luminos, bucatarie decomandata cu acces in terasa, hol, baie mica' ; etaj: 3 dormitoare, unul dintre dormitoare avand acces in balcon, baie mare si acces in pod. Intabulare, acte la zi. Te asteptam cu drag sa descoperi potentialul acestei proprietati.

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Centru Agentie - 0 comision - exclusivitate 1 €
Apartament 3 camere Centru Centrul Civic, Iasi , jud. Iasi

Nou pe piata, in curand la vanzare, apartament cu 3 camere, decomandat, ultracentral, strada Anastasie Panu. -Apartamentul are suprafata totala de 74,9 mp, modelul cu 3 balcoane, etajul 7 din 8 cu dubla orientare: catre interior- Parc de joaca si cu vedere catre bulevard - Palatul de Justitie. -Bloc din 1979 fara risc seismic(evaluat), lift schimbat. -Interiorul apartamentului este simplu, fara amenajari recente, necesita renovare. - Proprietatea este libera, disponibila, documentele pregatite pentru semnare. - In apropiere gasim: Palace Mall, Hipermarket Auchan, Hala Centrala, Piata Hala Centrala, Liceul Vasile Alecsandri, Europa Mall, Ratp, Hotel Ramada, Facultatea de Medicina si Farmacie. -Datorita pozitiei il face perfect atat pentru locuit cat si pentru investitie. -Comision 0 pentru cumparator. Detalii suplimentare se pot oferi telefonic, la fel si programarea unei vizionari.

1 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietate deosebita, 2 dormitoare, terasa 26 mp + teren amenajate Agentie - 0 comision - exclusivitate 230000 €
Proprietate deosebita, 2 dormitoare, terasa 26 mp + teren amenajate Moara de Vant, Iasi , jud. Iasi

GLADIATOR Imobiliare va propune spre cumparare o proprietate deosebita in zona Moara de Vant - Little Texas, langa complexul Mon Jardin intr-o constructie D+P+1+M. Imobilul este unic, avand o compartimentare foarte utila. De asemenea, finisajele sunt de o calitate superioara. La nivel structural, se remarca o constructie solida, pe cadre, facuta cu simt de raspundere si fara compromisuri (se pot prezenta fotografii din perioada construirii imobilului). Terasa apartamentului este continuata de o suprafata de teren generoasa amenajata si folosita in exclusivitate de catre proprietarul imobilului. Apartamentul se vinde gol, fara mobilier si electrocasnice. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, contactati-ne la numarul de telefon afisat! Nu aveti de platit comision de intermediere catre agentie la cumparare! Cumparati direct de la proprietar!

230000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu, Bdul Nicolae Iorga, vedere Kaufland, Mathaus Agentie - 0 comision - exclusivitate 598 €
Spatiu, Bdul Nicolae Iorga, vedere Kaufland, Mathaus Nicolina, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre inchiriere un spatiu in suprafata de 68 metri patrati ce este pretabil pentru activitati de birou sau activitati comerciale: magazin, patiserie, spatiu de prezentare + vanzare, etc. Imobilul dispune de o compartimentare ce a fost utila pentru fostii chiriasi, dar poate surveni modificari usoare la interior. Pentru mai multe detalii, contactati consilierul nostru imobiliar la numarul de telefon afisat!

598 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
APARTAMENT COPOU SARARIE VIZAVI DE FACULTATEA DE ARTE Agentie - 0 comision - exclusivitate 55000 €
APARTAMENT COPOU SARARIE VIZAVI DE FACULTATEA DE ARTE Copou, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare o proprietate rar intalnita in zona Sararie vizavi de Facultatea de Arte din Copou. Este compartimentat ideal, fiind decomandat dispus pe o suprafata totala de 41 mp, pozitionat excelent la doar 13 minute de mers pe jos pana la Universitatea ''Alexandru Ioan Cuza'' si parcul Copou. Are numeroase imbunatiri, printre care si centrala termica proprie. Apartamentul dispune si de un loc de parcare si boxa de aproximativ 20 mp. Reprezinta o oportunitate ideala atat investitional, avand un randament bun, chiria lunar fiind aproximativ 350 euro, dar si pentru a locui, pozitionarea fiind avantajoasa. Nu se percepe comision de la cumparator! Pentru informatii suplimentare si vizionari, cu drag va stau la dispozitie!

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
OPORTUNITATE!!! CASA MODERNA INTABULATA INTRARE BREAZU Agentie - 0 comision - exclusivitate 139000 €
OPORTUNITATE!!! CASA MODERNA INTABULATA INTRARE BREAZU Iasi, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare o proprietate deosebita amplasată la începutul localității Breazu , la 5 minute distanța fata de complexul Royal Town Copou și 370 m pana la stația de mijloc de transport in comun . Este o alegere excelenta pentru ca dispune de: - INTABULARE, actele sunt pregătite pentru vânzare ! - Suprafața generoasa 112.6 mp utili + 20 mp terasa +328 mp teren ; -Compartimentare ideală , fiind formata din 3 dormitoare, 2 bai, bucătărie separată, living spațios cu ieșire direct pe terasa ; - Confort sporit și facturi mici , datorită sistemului de încălzire in pardoseala; - Sistem de plata flexibil . Se accepta cash/orice tip de credit imobiliar/rate direct de la dezvoltator ; Vei primi proprietatea la cheie cu cele 2 bai complet utilate , centrala termică proprie , fiind personalizata prin finisajele asupra cărora îți pui amprenta prin alegerea lor . Cu siguranta, familia ta iti va multumi pentru acesta alegere! Nu se percepe comision la cumparare! Pentru informatii suplimentare si vizionari, cu drag va stau la dispozitie!

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - Alexandru cel Bun - Piata Voievozilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 67000 €
Apartament 2 camere - Alexandru cel Bun - Piata Voievozilor Alexandru cel Bun, Iasi , jud. Iasi

Agentia Top Imobil va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, modelul nedecomandat, situat la etajul 2 din 4 intr-un bloc fara risc seismic, zona Alexandru cel Bun - Piata Voievozilor. Apartamentul are o suprafata de 43mp, este renovat si dispune de centrala termica, gaz metan, gresie, faianta, tamplarie termopan, usa metalica, parchet , balcon inchis, mobilat si utililat complet. Imobilul este situat intr-o zona linistita si cu acces facil la mijloacele de transport in comun, in vecinatatea centrelor comerciale, farmaciilor, scolilor si al oricarui punct de interes. Pret: 67000 Euro Contact: 0743.243.241 Nu este ceea ce cauti? Contacteaza-ne pentru alte oferte si o cautare mai personalizata pentru nevoile tale!

67000 €

   Apartament

Vezi Detalii
OPORTUNITATE!! APARTAMENT DECOMANDAT 3 CAMERE CENTRU GARA IASI Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
OPORTUNITATE!! APARTAMENT DECOMANDAT 3 CAMERE CENTRU GARA IASI Gara, Iasi , jud. Iasi

FARA COMISION DE LA CUMPARATOR! Va propunem spre vanzare un apartament spatios cu 3 camere dispus pe o suprafata de 70 mp, situat la etajul 1 in zona centrala a Iasului, intr-un bloc fara risc seismic, la o distanta de 15 minute de mers pe jos pana in Piata Unirii sau UMF. Fiind perfect compartimentat, este ideal atat pentru o familie si cat pentru o investitie cu randament bun, chiria perceputa lunar fiind in jur de 500 euro. Este in imediata apropiere a tot ce conteaza: -CENTRUL ORASULUI; -GARA; -UNIVERSITATI; -SUPERMARKETURI; -FARMACII; -RESTAURANTE; -MIJLOC DE TRANSPORT IN COMUN. Apartamentul se bucura de numeroase imbunatatiri, fiind renovat recent. Se accepta orice tip de credit, actele fiind pregatite pentru vanzare.

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
SPATIU BIROU ZONA CENTRALA IASI 0% comision la cumparare Agentie - 0 comision - exclusivitate 50000 €
SPATIU BIROU ZONA CENTRALA IASI 0% comision la cumparare Alexandru cel Bun, Iasi , jud. Iasi

Va propunem sprre vanzare un spatiu de birou pozitionat excelent la parterul unui bloc din zona Podu de Piatra, Soseaua Nationala, avand accesibilitate usoara catre toate zonele de interes ale orasului. Compartimentarea ideala se preteaza atat pentru un spatiu de birou/logistic, salon de tip beauty, clinica/laborator medical. Fie ca iti doresti o investitie cu un randament ridicat pe termen lung sau iei in calcul desfasurarea propriei activitati, proprietatea nu te va dezamagi. Nu se percepe comision la cumparare. Pentru informatii suplimentare si vizioanari, cu drag va stau la dispozitie!

50000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(