Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Alege sa locuiesti intr-o casa asa cum ai visat! Zona Pacurari Agentie - 0 comision - exclusivitate 160000 €
Alege sa locuiesti intr-o casa asa cum ai visat! Zona Pacurari Pacurari, Iasi , jud. Iasi

0 % comision la cumparare, exclusiv prin Agentia Imobiliara Casa Alba! Investeste in viitorul tau si alege sa locuiesti intr-o casa asa cum ai visat! Va propunem o locuinta excelent pozitionata in zona Pacurari - la 800m fata de soseaua Pacurari (reper Alpha Bank). Datorita amplasarii in oras, precum si a suprafetei generoase si a versatilitatii in posibilitatile de utilizare, recomandam imobilul pentru cei care cauta o proprietate intr-una din locatiile cheie din Iasi. Locuinta are suprafata de 260mp construiti, regim de inaltime Parter + Etaj, prezinta toate utilitatile: gaz, apa, curent electric, canalizare. * Parter - compartimentat in camera de zi, loc de luat masa, dormitor, baie, bucatarie, spatiu pentru depozitare, holuri, terasa. * Etaj - compartimentat in dormitor matrimonial cu baie si dressing proprii, doua dormitoare, baie, trei balcoane. Casa se va vinde cu urmatoarele: Tabla montata Ferestre la mansarda Izolatie vata bazaltica Boiler 200 litri Panouri solare Sistem de tuburi vidate 30 de tuburi + boiler Proiect de instalatii incalzire in pardoseala la parter, magazie cu rafturi in interior Fantana pentru irigatii Izolatie vata bazaltică Isover, masa de spaclu si finisaj Proiect de exterior Din aproximarile noastre, aceasta casa finisata ar putea ajunge intre 200.000 euro - 220.000 euro. Suprafata terenului este de 700mp si prezinta 2 locuri de parcare. Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 160.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 914292.

160000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Excelenta fie pentru afacere, fie pentru o familie cu doi copii! Agentie - 0 comision - exclusivitate 210000 €
Excelenta fie pentru afacere, fie pentru o familie cu doi copii! Piata Voievozilor, Iasi , jud. Iasi

0 % comision la cumparare, exclusiv prin Agentia Imobiliara Casa Alba! Excelenta fie pentru afacere, fie pentru o familie cu doi copii! Agentia Imobiliara Casa Alba va prezinta o locuinta amenajata, excelent pozitionata in zona centrala - Uzinei. Datorita pozitiei ideale, in centrul orasului, precum si a suprafetei generoase si a versatilitatii in posibilitatile de utilizare, recomandam imobilul pentru cei care cauta o proprietate intr-una din locatiile cheie din Iasi. Prezinta potential comercial foarte mare, fiind pozitionata chiar vis-a-vis de noul proiect dezvoltat de Mitropolie. Datorita deschiderii la strada (39.72m liniari), poate oferi parcare pentru cel putin 6 autoturisme. Desi este construita pe limita proprietatii, este independenta (nu are pereti comuni cu proprietatea invecinata). Constructia are regim de inaltime Parter + Etaj, consolidata, iar o parte de casa este nou construita, intre anii 2014 - 2016. Locuinta beneficiaza centrala termica, aer conditionat, tamplarie cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, racordata la toate utilitatile. * Parter - cu suprafata de 78.66mp, compartimentat in camera de zi, dormitor, baie, bucatarie, camera centralei, holuri. * Etaj - cu suprafata de 79.74mp, compartimentat in dormitor, mansarda, hol, balcon. Suprafata terenului este de 229mp. Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 210.000 euro! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 912279.

210000 €

   Apartament

Vezi Detalii
ALPHORN Residence | compartimentare eficienta | finisaje de exceptie Agentie - 0 comision - exclusivitate 60000 €
ALPHORN Residence | compartimentare eficienta | finisaje de exceptie Bucium, Iasi , jud. Iasi

PROMOTIE! 1000 euro / mp si un loc de parcare gratuit! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! COMISION 0! Amplasata pe o parcela de teren de 1409mp, intr-o zona rezidentiala a cartierului Bucium, constructia se aliniaza la strada, evidentiindu-se prin arhitectura moderna, atipica. Compartimentarea apartamentelor impresioneaza prin eleganta si ingeniozitate. Apartamentul propus are 2 camere decomandat, este disponibil la etaj, cu suprafata de 61mp (59mp utili + 2mp balcon), la pretul de 60.000 euro. PROFITA ACUM! Distante fata de punctele de interes: 50m fata de statia RATP 5.3km fata de Podu Ros 3km fata de OMV Bucium 5.9km fata de Palas Mall 2km fata de LIDL Bucium 2.9km fata de Carrefour Bucium Intregul volum este divizat in doua corpuri zvelte printr-o zona mediana complet vitrata. Toate apartamentele se deschid in afara prin largi suprafete vitrate. Tipurile de apartamente raspund exigentelor de confort contemporan si prezinta locuinte cu doua camere, avand suprafete generoase, dar rezonabile. Siguranta si securitatea sunt asigurate de experienta constructorului, de tehnologiile implementate si de materialele de ultima generatie utilizate in constructie. Beneficii pe care le veti avea ca locatari ai acestui imobil: Spatii vitrate generos Zona cu spatii verzi Imobil cu arhitectura moderna Acces facil la transportul public Finisaje premium, de la brand-uri consecrate Locuri de parcare Constructor cu experienta Lift Kleemann In ceea ce priveste finisajele, la exterior s-a optat pentru materiale cu aspect natural (elemente din lemn termotratat, polistiren extrudat decorativ, tencuiali decorative siliconate, Caparol), iar, in spatiile interioare, atmosfera generala de luminozitate si confort este sustinuta printr-o serie de detalii elegante. Apartamentele vor fi predate la cheie, finisate complet, cu dotari premium: Obiecte sanitare furnizate de Visaria Centrala termica in condensatie furnizata de partenerul Etnis Incalzire prin radiatoare din otel Instalatii electrice Schneider Tamplarie PVC, sase camere, sticla triplustrat, all seasons Izolatie exterioara cu vata bazaltica, furnizate de partenerul Caparol Casa scarii – pardoseli din granit Glafuri exterioare – granit Usi interioare din lemn stratificat Usa exterioara din lemn stratificat cu inchidere electromagnetica Aer conditionat 12000 BTU PROMOTIE! Un loc de parcare inclus in pret. Imagini cu titlu de prezentare. Prin pozitionare, calitatea constructiei si atentia pentru detalii, locuintele se inscriu in portofoliul ofertelor premium existente in prezent pe piata imobiliara din Iasi. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati consultantul imobiliar Ciprian Roman, la numarul de telefon 0740 04 22 33 sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 753903.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o casa dispusa pe Parter+Etaj+Mansarda, in suprafata de 210 mp utili, amplasata pe o suprafata de teren de 395 mp, in zona Popas Pacurari. Casa beneficiaza de finisaje premium si este amenajata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara din lemn stratificat cu geam termopan, centrala termica, aer conditionat; camerele sunt mari si luminoase, bucataria spatioasa si complet mobilata si utilata, cu loc de luat masa. La mansarda se afla o camera, un birou spatios ce poate fi folosit ca spatiu de lucru si un grup sanitar. Ferestrele mari beneficiaza de obloane din lemn exterioare, balcoanele si balustrada scarii interioare sunt din fier forjat. La parter exista si un garaj incalzit, cu usa automata, conceput in stil american cu intrare direct in casa. Proprietatea este inconjurata de gard metalic cu porti automate, iar curtea este amenajata cu spatii verzi si arbusti decorativi. Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 185.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 666694. Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

185000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o casa dispusa pe Parter+Etaj+Mansarda, in suprafata de 210 mp utili, amplasata pe o suprafata de teren de 395 mp, in zona Popas Pacurari. Casa beneficiaza de finisaje premium si este amenajata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara din lemn stratificat cu geam termopan, centrala termica, aer conditionat; camerele sunt mari si luminoase, bucataria spatioasa si complet mobilata si utilata, cu loc de luat masa. La mansarda se afla o camera, un birou spatios ce poate fi folosit ca spatiu de lucru si un grup sanitar. Ferestrele mari beneficiaza de obloane din lemn exterioare, balcoanele si balustrada scarii interioare sunt din fier forjat. La parter exista si un garaj incalzit, cu usa automata, conceput in stil american cu intrare direct in casa. Proprietatea este inconjurata de gard metalic cu porti automate, iar curtea este amenajata cu spatii verzi si arbusti decorativi. Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 185.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 666694. Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

185000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o casa dispusa pe Parter+Etaj+Mansarda, in suprafata de 210 mp utili, amplasata pe o suprafata de teren de 395 mp, in zona Popas Pacurari. Casa beneficiaza de finisaje premium si este amenajata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara din lemn stratificat cu geam termopan, centrala termica, aer conditionat; camerele sunt mari si luminoase, bucataria spatioasa si complet mobilata si utilata, cu loc de luat masa. La mansarda se afla o camera, un birou spatios ce poate fi folosit ca spatiu de lucru si un grup sanitar. Ferestrele mari beneficiaza de obloane din lemn exterioare, balcoanele si balustrada scarii interioare sunt din fier forjat. La parter exista si un garaj incalzit, cu usa automata, conceput in stil american cu intrare direct in casa. Proprietatea este inconjurata de gard metalic cu porti automate, iar curtea este amenajata cu spatii verzi si arbusti decorativi. Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 185.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 666694. Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

185000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o casa dispusa pe Parter+Etaj+Mansarda, in suprafata de 210 mp utili, amplasata pe o suprafata de teren de 395 mp, in zona Popas Pacurari. Casa beneficiaza de finisaje premium si este amenajata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara din lemn stratificat cu geam termopan, centrala termica, aer conditionat; camerele sunt mari si luminoase, bucataria spatioasa si complet mobilata si utilata, cu loc de luat masa. La mansarda se afla o camera, un birou spatios ce poate fi folosit ca spatiu de lucru si un grup sanitar. Ferestrele mari beneficiaza de obloane din lemn exterioare, balcoanele si balustrada scarii interioare sunt din fier forjat. La parter exista si un garaj incalzit, cu usa automata, conceput in stil american cu intrare direct in casa. Proprietatea este inconjurata de gard metalic cu porti automate, iar curtea este amenajata cu spatii verzi si arbusti decorativi. Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 185.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 666694. Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

185000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o casa dispusa pe Parter+Etaj+Mansarda, in suprafata de 210 mp utili, amplasata pe o suprafata de teren de 395 mp, in zona Popas Pacurari. Casa beneficiaza de finisaje premium si este amenajata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara din lemn stratificat cu geam termopan, centrala termica, aer conditionat; camerele sunt mari si luminoase, bucataria spatioasa si complet mobilata si utilata, cu loc de luat masa. La mansarda se afla o camera, un birou spatios ce poate fi folosit ca spatiu de lucru si un grup sanitar. Ferestrele mari beneficiaza de obloane din lemn exterioare, balcoanele si balustrada scarii interioare sunt din fier forjat. La parter exista si un garaj incalzit, cu usa automata, conceput in stil american cu intrare direct in casa. Proprietatea este inconjurata de gard metalic cu porti automate, iar curtea este amenajata cu spatii verzi si arbusti decorativi. Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 185.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 666694. Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

185000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba; comisionul pentru cumparator este 0! Va prezentam o casa dispusa pe Parter+Etaj+Mansarda, in suprafata de 210 mp utili, amplasata pe o suprafata de teren de 395 mp, in zona Popas Pacurari. Casa beneficiaza de finisaje premium si este amenajata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara din lemn stratificat cu geam termopan, centrala termica, aer conditionat; camerele sunt mari si luminoase, bucataria spatioasa si complet mobilata si utilata, cu loc de luat masa. La mansarda se afla o camera, un birou spatios ce poate fi folosit ca spatiu de lucru si un grup sanitar. Ferestrele mari beneficiaza de obloane din lemn exterioare, balcoanele si balustrada scarii interioare sunt din fier forjat. La parter exista si un garaj incalzit, cu usa automata, conceput in stil american cu intrare direct in casa. Proprietatea este inconjurata de gard metalic cu porti automate, iar curtea este amenajata cu spatii verzi si arbusti decorativi. Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 185.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 666694. Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

185000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinta premium in Tatarasi, ideal investitie! Suna acum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 34175 €
Locuinta premium in Tatarasi, ideal investitie! Suna acum! Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! GARANTIE LA ACHIZITIE - garantia de buna executie a structurii constructiei conform standardelor de proiectare in domeniu. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamente noi Iasi, perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Locuinta propusa are 1 camera / studio, suprafata de 38.75mp (37mp utili + 1.75mp balcon), iar pretul solicitat este de 34.175 euro. Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. * 140 de apartamente noi realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import. * Locuri de parcare pentru rezidentii imobilului. * Toate apartamentele au balcoane. * Pentru finisare au fost preferate materiale calde: lemnul si zugraveala in nuante deschise. Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 948046.

34175 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinte premium in Tatarasi, gandite pentru familii moderne! Suna acum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 57320 €
Locuinte premium in Tatarasi, gandite pentru familii moderne! Suna acum! Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! GARANTIE LA ACHIZITIE - garantia de buna executie a structurii constructiei conform standardelor de proiectare in domeniu. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamente noi Iasi, perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 68.4mp (57.8mp utili + 10.6mp balcon), iar pretul solicitat este de 57.320 euro. Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. * 140 de apartamente noi realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import. * Locuri de parcare pentru rezidentii imobilului. * Toate apartamentele au balcoane. * Pentru finisare au fost preferate materiale calde: lemnul si zugraveala in nuante deschise. Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 948349.

57320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament NOU 3 Camere Copou / Etaj intermediar / 84mp Dezvoltator 79900 €
Apartament NOU 3 Camere Copou / Etaj intermediar / 84mp Copou, Iasi , jud. Iasi

Alege inteligent, apartamentul nou de cailtate premium in Copou Un proiect special cu o panorama deosebita asupra orasului, complexul va ofera 7 blocuri de 10 etaje fiecare cu parcare supraterane si subterane, o multitudine de magazine comerciale la parterul fiecarui bloc si o diversitate de alei de promenada, spatii verzi pentru a incanta si cele mai exigente gusturi. Modalitati de plata: Politica preturi • 1000 euro/mp cash in avans • 1200 euro/mp la rest de plata • 500 euro/mp suprafata balcon • 30% avans minim la rezervare Rate la dezvoltator pana la 3 ani Detalii imobil : - compartimentari interioare caramida tip Porotherm; - vata bazaltica izolatie 10 cm; - 2 lifturi pentru fiecare bloc; - centrala termica in condensatie Ariston; - termopan VEKA Tripan cu 7 camere; - gresie si faianta de import; - instalatii electrice cupru; - instalatii sanitare de la marci de renume; - usi interioare lemn masiv cu toc reglabil; - parcare subterana si supraterana; - curte privata cu acces securizat; - sistem Smart HOME Termen predare la cheie 2020. Comision 0% la achizitionarea apartamentului.

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 48420 €
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! GARANTIE LA ACHIZITIE - garantia de buna executie a structurii constructiei conform standardelor de proiectare in domeniu. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamente noi Iasi, perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 58.8mp (47.55mp utili + 11.25mp terasa), la pretul de 48.420 euro. Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. * 140 de apartamente noi realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import. * Locuri de parcare pentru rezidentii imobilului. * Toate apartamentele au balcoane. * Pentru finisare au fost preferate materiale calde: lemnul si zugraveala in nuante deschise. Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 948350.

48420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 48420 €
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! GARANTIE LA ACHIZITIE - garantia de buna executie a structurii constructiei conform standardelor de proiectare in domeniu. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamente noi Iasi, perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 58.8mp (47.55mp utili + 11.25mp terasa), la pretul de 48.420 euro. Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. * 140 de apartamente noi realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import. * Locuri de parcare pentru rezidentii imobilului. * Toate apartamentele au balcoane. * Pentru finisare au fost preferate materiale calde: lemnul si zugraveala in nuante deschise. Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 948350.

48420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 48420 €
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! GARANTIE LA ACHIZITIE - garantia de buna executie a structurii constructiei conform standardelor de proiectare in domeniu. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamente noi Iasi, perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 58.8mp (47.55mp utili + 11.25mp terasa), la pretul de 48.420 euro. Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. * 140 de apartamente noi realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import. * Locuri de parcare pentru rezidentii imobilului. * Toate apartamentele au balcoane. * Pentru finisare au fost preferate materiale calde: lemnul si zugraveala in nuante deschise. Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 948350.

48420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 48420 €
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! GARANTIE LA ACHIZITIE - garantia de buna executie a structurii constructiei conform standardelor de proiectare in domeniu. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamente noi Iasi, perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 58.8mp (47.55mp utili + 11.25mp terasa), la pretul de 48.420 euro. Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. * 140 de apartamente noi realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import. * Locuri de parcare pentru rezidentii imobilului. * Toate apartamentele au balcoane. * Pentru finisare au fost preferate materiale calde: lemnul si zugraveala in nuante deschise. Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 948350.

48420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 48420 €
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! GARANTIE LA ACHIZITIE - garantia de buna executie a structurii constructiei conform standardelor de proiectare in domeniu. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamente noi Iasi, perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 58.8mp (47.55mp utili + 11.25mp terasa), la pretul de 48.420 euro. Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. * 140 de apartamente noi realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import. * Locuri de parcare pentru rezidentii imobilului. * Toate apartamentele au balcoane. * Pentru finisare au fost preferate materiale calde: lemnul si zugraveala in nuante deschise. Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 948350.

48420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 48420 €
Locuinta premium in Tatarasi, terasa generoasa! Suna acum! Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! GARANTIE LA ACHIZITIE - garantia de buna executie a structurii constructiei conform standardelor de proiectare in domeniu. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamente noi Iasi, perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 58.8mp (47.55mp utili + 11.25mp terasa), la pretul de 48.420 euro. Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. * 140 de apartamente noi realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import. * Locuri de parcare pentru rezidentii imobilului. * Toate apartamentele au balcoane. * Pentru finisare au fost preferate materiale calde: lemnul si zugraveala in nuante deschise. Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 948350.

48420 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila deosebita Aleea Sadoveanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 285000 €
Vila deosebita Aleea Sadoveanu Copou, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare o casa superba situata in una dintre cele mai cautate locatii din Iasi si anume Aleea Mihail Sadoveanu. Casa este la rosu si compartimentata dupa cum urmeaza: -parter:-living spatios + zona dining -baie -camera tehnica -terasa -etaj: - 1 dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie + terasa -2 dormitoare ,ambele avand terasa -1 baie Terenul aferent casei este in suprafata de 450 mp. Pretul este de 285 000 euro , usor negociabil.Pentru o vizionare a proprietatii si alte detalii va rugam folositi formularul de contact.

285000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
 Spatiu de inchiriat, Galata, 320mp 4EUR / luna      Cod oferta: 11279 Agentie - 0 comision - exclusivitate
Spatiu de inchiriat, Galata, 320mp 4EUR / luna Cod oferta: 11279 Galata, Iasi , jud. Iasi

Agentia Imobiliara Grand Concept va propune spre inchiriere spatiu la parter, nou amenajat la parterul unui bloc, cu grup sanitar propriu. Cladirea este situata in zona Galata, cu suprafata de 320mp, compartimentata astfel: se poate imparti in 4 spatii a cate 75…80mp sau 2 spatii, deschidere la strada. Inchirierea de poate face totala sau partiala in functie de necesitatile fiecaruia. Preturile variaza intre 3…5 euro in functie de spatiul inchiriat. Pretul de inchiriere este de 4euro/mp. Imobilul este aproape de orice punct de interes din Iasi, cu acces facil spre toate zonele: Mircea cel Batran, Gara, Centru, Pacurari, Canta, Copou, Nicolina, Podu de Piatra, Podu Ros, Baza 3, Tatarasi, Metalurgie, Dacia. Cod oferta: 11279

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Plopii fara sot Agentie - 0 comision - exclusivitate 50350 €
Apartament 2 camere Plopii fara sot Iasi, Iasi , jud. Iasi

Executive Residence Bucium se afla situat intr-un cadru natural, plin de verdeata, lipsit de poluare si de trafic greu, pe langa Plopii fara sot, la doar 10 minute de oras. Este ideal pentru persoanele care sunt in cautarea unui apartament generos, luminos si confortabil. Amplasarea complexului ofera calitate vietii, cu aer curat si o multitudine de activitati de recreere. Imaginile sunt cu titlu de prezentare! Pret: 57950 euro. Detalii la 0769 726 333, Andrei!

50350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere Plopii fara Sot Agentie - 0 comision - exclusivitate 61750 €
Apartament 3 camere Plopii fara Sot Moara de Vant, Iasi , jud. Iasi

Ansamblul Executive Residence Bucium se afla situat intr-un cadru natural, plin de verdeata, lipsit de poluare si de trafic greu, pe langa Plopii fara sot, la doar 10 minute de oras. Este ideal pentru persoanele care sunt in cautarea unui apartament generos, luminos si confortabil. Amplasarea complexului ofera calitate vietii, cu aer curat si o multitudine de activitati de recreere. Clientii pot achizitiona apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, apartamente cu terasa sau fara, cu bucatarii decomandate sau cu bucatarii open-space. Imaginile sunt cu titlu de prezentare, proprietarul avand posibilitatea sa-si personalizeze apartamentul. Preturi de la 950 euro/mp. Detalii la 0769 726 333, Andrei!

61750 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere COPOU Exclusive Residence Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 99000 €
2 camere COPOU Exclusive Residence Comision 0% Copou, Iasi , jud. Iasi

Apartament 2 camere Exclusive Rezidence de 49 m2 , ideal pentru investitii sau locuit. Linii clasice ce se împletesc într-o formă unică, fără de egal, descriu o alteranţă între lux şi simplitate, echilibru şi somptuozitate. Aerul romantic al ambientului pastrează elemente inspirate de armonia unei simfonii. Dotările apartamentului Uşă din lemn masiv la intrare în apartament; Uşi din lemn masiv pentru interior; Geamuri termopan cu 3 rânduri de sticlă (4S Saint Gobain); Parchet din lemn de bambus în dormitoare; Obiecte sanitare de la producători renumiţi; Cadă cu jacuzzi în baie; Baterii sanitare cu design deosebit; Cablu TV, internet şi telefonie; Tablou electric de apartament; Termosistem de 15cm; Balustradă din inox cu sticlă securizată pe balcoane; Încălzire centrală de bloc; Marmură în băi şi living; Interfon; Lift Schindler de 6 persoane. 99.000euro Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la 0738797777

99000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Direct dezvoltator 3 camere Bucium la strada Agentie - 0 comision - exclusivitate 57950 €
Direct dezvoltator 3 camere Bucium la strada Bucium, Iasi , jud. Iasi

Ansamblul Executive apartments Bucium se afla situat intr-un cadru natural, plin de verdeata, lipsit de poluare si de trafic greu, pe langa Plopii fara sot, la doar 10 minute de oras. Este ideal pentru persoanele care sunt in cautarea unui apartament generos, luminos si confortabil. Amplasarea complexului ofera calitate vietii, cu aer curat si o multitudine de activitati de recreere. Clientii pot achizitiona apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, apartamente cu terasa sau fara, cu bucatarii decomandate sau cu bucatarii open-space Preturi incepand de la 950euro/m2 Detalii la 0738797777

57950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Direct dezvotator 2 camere bucium la strada Agentie - 0 comision - exclusivitate 50350 €
Direct dezvotator 2 camere bucium la strada Bucium, Iasi , jud. Iasi

Ansamblul Executive apartments Bucium se afla situat intr-un cadru natural, plin de verdeata, lipsit de poluare si de trafic greu, pe langa Plopii fara sot, la doar 10 minute de oras. Este ideal pentru persoanele care sunt in cautarea unui apartament generos, luminos si confortabil. Amplasarea complexului ofera calitate vietii, cu aer curat si o multitudine de activitati de recreere. Clientii pot achizitiona apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, apartamente cu terasa sau fara, cu bucatarii decomandate sau cu bucatarii open-space Preturi incepand de la 950euro/m2 Detalii la 0738797777

50350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Direct Dezvoltator comision 0% 2 cam D Bucium la strada Agentie - 0 comision - exclusivitate 57950 €
Direct Dezvoltator comision 0% 2 cam D Bucium la strada Bucium, Iasi , jud. Iasi

Ansamblul Executive Residence Bucium se afla situat intr-un cadru natural, plin de verdeata, lipsit de poluare si de trafic greu, pe langa Plopii fara sot, la doar 10 minute de oras. Este ideal pentru persoanele care sunt in cautarea unui apartament generos, luminos si confortabil. Amplasarea complexului ofera calitate vietii, cu aer curat si o multitudine de activitati de recreere. Clientii pot achizitiona apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, apartamente cu terasa sau fara, cu bucatarii decomandate sau cu bucatarii open-space Preturi incepand de la 950euro/m2 Detalii la 0738797777

57950 €

   Apartament

Vezi Detalii
Direct dezvoltator 1 camere Bucium la strada Agentie - 0 comision - exclusivitate 41800 €
Direct dezvoltator 1 camere Bucium la strada Bucium, Iasi , jud. Iasi

Ansamblul Executive Residence Bucium se afla situat intr-un cadru natural, plin de verdeata, lipsit de poluare si de trafic greu, pe langa Plopii fara sot, la doar 10 minute de oras. Este ideal pentru persoanele care sunt in cautarea unui apartament generos, luminos si confortabil. Amplasarea complexului ofera calitate vietii, cu aer curat si o multitudine de activitati de recreere. Clientii pot achizitiona apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, apartamente cu terasa sau fara, cu bucatarii decomandate sau cu bucatarii open-space Preturi incepand de la 950euro/m2 Detalii la 0738797777

41800 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 cam Exclusive residence COmision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 109000 €
2 cam Exclusive residence COmision 0% Copou, Iasi , jud. Iasi

apartament cu 2 camere situat in complexul EXCLUSIVE RESIDENCE si se remarca prin trei dintre cele mai importante elemente care definesc conceptul de perfectiune: lux, confort si siguranta. Acesta este situat in Copou, un spatiu incarcat de cultura, estetic si arta. Copoul este un loc al creatiei, al relaxarii, un loc marginit de elemente aristocratice. Exclusive Residence intregeste tot acest spatiu artistic intr-un spirit al valorilor estetice. Apartamentul propus la vanzare este de tip Mozart, alcatuit din 2 camere (living cu bucatarie open space, dormitor si baie) cu o suprafata de 48 mp, este situat la etajul 1, iar distinctia acestui apartament este data de eleganta discreta, de decoruri rafinate si lumina. Linii simple care denota bun gust si reliefeaza rafinamentul decorului, pasiune si calitate intr-un stil de exceptie. Apartamentul dispune de urmatoarele dotari: -Uşă din lemn masiv la intrare în apartament, dar si in interior; -Geamuri termopan cu 3 rânduri de sticlă (4S Saint Gobain); -Piatra naturala in bai; -Parchet din lemn de bambus în dormitor; -Marmură in camera de zi si bucatarie; -Termosistem de 15 cm; -Încălzire centrală de bloc; -Panouri solare TACONOVA; -Lift Schindler de 6 persoane; -Curte interioara supravegheata cu camere video;

109000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Moara de Vant zona superba de case Agentie - 0 comision - exclusivitate 148500 €
Teren Moara de Vant zona superba de case Moara de Vant, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre achizitie un teren ideal pentru a construi casa de vis . Terenul este amplasat intre case, zona foarte frumoasa, verde si aerisita. Utilitatile sunt exact la teren, iar odata cu proprietatea terenului se transmite si acordul de racordare la utilitati, ceea ce diminueaza foarte mult costurile.

148500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
ALPHORN Residence | finisaje de exceptie | locuinte moderne Agentie - 0 comision - exclusivitate 66550 €
ALPHORN Residence | finisaje de exceptie | locuinte moderne Bucium, Iasi , jud. Iasi

PROMOTIE! Un loc de parcare gratuit! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! COMISION 0! Amplasata pe o parcela de teren de 1409mp, intr-o zona rezidentiala a cartierului Bucium, constructia se aliniaza la strada, evidentiindu-se prin arhitectura moderna, atipica. Compartimentarea apartamentelor impresioneaza prin eleganta si ingeniozitate. Apartamentul propus are 2 camere decomandat, suprafata de 62mp (59mp utili + 3mp balcon), iar pretul solicitat este de 66.550 euro. Distante fata de punctele de interes: 50m fata de statia RATP 5.3km fata de Podu Ros 3km fata de OMV Bucium 5.9km fata de Palas Mall 2km fata de LIDL Bucium 2.9km fata de Carrefour Bucium Intregul volum este divizat in doua corpuri zvelte printr-o zona mediana complet vitrata. Toate apartamentele se deschid in afara prin largi suprafete vitrate. Tipurile de apartamente raspund exigentelor de confort contemporan si prezinta locuinte cu doua camere, avand suprafete generoase, dar rezonabile. Siguranta si securitatea sunt asigurate de experienta constructorului, de tehnologiile implementate si de materialele de ultima generatie utilizate in constructie. Beneficii pe care le veti avea ca locatari ai acestui imobil: Spatii vitrate generos Zona cu spatii verzi Imobil cu arhitectura moderna Acces facil la transportul public Finisaje premium, de la brand-uri consacrate Locuri de parcare Constructor cu experienta Lift Kleemann In ceea ce priveste finisajele, la exterior s-a optat pentru materiale cu aspect natural (elemente din lemn termotratat, polistiren extrudat decorativ, tencuiali decorative siliconate, Caparol), iar, in spatiile interioare, atmosfera generala de luminozitate si confort este sustinuta printr-o serie de detalii elegante. Apartamentele vor fi predate la cheie, finisate complet, cu dotari premium: Obiecte sanitare furnizate de Visaria Centrala termica in condensatie furnizata de partenerul Etnis Incalzire prin radiatoare din otel Instalatii electrice Schneider Tamplarie PVC, sase camere, sticla triplustrat, all seasons Izolatie exterioara cu vata bazaltica, furnizate de partenerul Caparol Casa scarii – pardoseli din granit Glafuri exterioare – granit Usi interioare din lemn stratificat Usa exterioara din lemn stratificat cu inchidere electromagnetica Aer conditionat 12000 BTU Termen de predare: 31 martie 2020! PROMOTIE! Un loc de parcare inclus in pret. Imagini cu titlu de prezentare. Prin pozitionare, calitatea constructiei si atentia pentru detalii, locuintele se inscriu in portofoliul ofertelor premium existente in prezent pe piata imobiliara din Iasi. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati consultantul imobiliar Ciprian Roman, la numarul de telefon 0740 04 22 33 sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 753904.

66550 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(