Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament lux 1 cam Bucium Dezvoltator 41625 €
Apartament lux 1 cam Bucium Bucium, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre achizitie un apartament cu 1 camera in cadrul unui ansamblu rezidential nou amplasat in zona Bucium,la 100 de metri de Plopii fara Sot.Amplasat foarte aproape de forfota orasului,dar totusi departe de agitatie de zi cu zi. Este decomandat,compartimentat in living, bucatarie,baie ,hol si o terasa,avand o suprafata de 46,25mp. Ansamblul se remarca prin compartimentari practice si moderne in acelasi timp si o pozitionare foarte buna,accesibilitate catre orice zona a orasului,facandu-se foarte usor.In apropiere gasiti Lidl,magazine,scoli,farmacii,etc. Achizitionand un apartament in acest ansamblu, aveti urmatoarele beneficii Tâmplărie din aluminiu Sticla securizata si tratată UV Uși interioare din lemn Piatra naturală Structură din cadre beton armat și diafragme Termoizolat Centrală termica individuală Parcare ECO friendly

41625 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament NOU 3 Camere Copou / Etaj intermediar / 84mp Dezvoltator 79900 €
Apartament NOU 3 Camere Copou / Etaj intermediar / 84mp Copou, Iasi , jud. Iasi

Alege inteligent, apartamentul nou de cailtate premium in Copou Un proiect special cu o panorama deosebita asupra orasului, complexul va ofera 7 blocuri de 10 etaje fiecare cu parcare supraterane si subterane, o multitudine de magazine comerciale la parterul fiecarui bloc si o diversitate de alei de promenada, spatii verzi pentru a incanta si cele mai exigente gusturi. Modalitati de plata: Politica preturi • 1000 euro/mp cash in avans • 1200 euro/mp la rest de plata • 500 euro/mp suprafata balcon • 30% avans minim la rezervare Rate la dezvoltator pana la 3 ani Detalii imobil : - compartimentari interioare caramida tip Porotherm; - vata bazaltica izolatie 10 cm; - 2 lifturi pentru fiecare bloc; - centrala termica in condensatie Ariston; - termopan VEKA Tripan cu 7 camere; - gresie si faianta de import; - instalatii electrice cupru; - instalatii sanitare de la marci de renume; - usi interioare lemn masiv cu toc reglabil; - parcare subterana si supraterana; - curte privata cu acces securizat; - sistem Smart HOME Termen predare la cheie 2020. Comision 0% la achizitionarea apartamentului.

79900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament NOU 2 Camere Copou / Etaj intermediar / 64mp Dezvoltator 59500 €
Apartament NOU 2 Camere Copou / Etaj intermediar / 64mp Copou, Iasi , jud. Iasi

Alege inteligent apartamentul NOU de calitate din Copou in suprafata utila de 64mp Complexul cuprinde apartamente formate din 1, 2 sau 3 camere realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium + locuri de parcare in subteran + spatii verzi pentru parcuri si alei de promenada. Detalii complex: Constructii pe cadre de beton; Compartimentari din zidarie interior/exterior; Finisaje la alegere; Centrala termica individuala condensatie; Tamplarie PVC tripan; Parcare Subterana / Supraterana; Curte privata cu acees securizat; Sistem Smart Home Politica preturi: 1000 euro/mp cash in avans; 1200 euro/mp la rest de plata; 500 euro/mp suprafata balcon; 30% avans minim la rezervare Comision 0%

59500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament NOU 1 Camera Copou / Etaj intermediar / 50mp Dezvoltator 42500 €
Apartament NOU 1 Camera Copou / Etaj intermediar / 50mp Copou, Iasi , jud. Iasi

Alege inteligent apartamentul NOU de calitate din Copou in suprafata utila de 42mp + 8mp balcon. Complexul cuprinde apartamente formate din 1, 2 sau 3 camere realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium + locuri de parcare in subteran + spatii verzi pentru parcuri si alei de promenada. Detalii complex: Constructii pe cadre de beton; Compartimentari din zidarie interior/exterior; Finisaje la alegere; Centrala termica individuala condensatie; Tamplarie PVC tripan; Parcare Subterana / Supraterana; Curte privata cu acees securizat; Sistem Smart Home Politica preturi: 1000 euro/mp cash in avans; 1200 euro/mp la rest de plata; 500 euro/mp suprafata balcon; 30% avans minim la rezervare Comision 0%

42500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 37000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 37000 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 37000 EURO Alexandru cel Bun, Iasi , jud. Iasi

Compania imobiliara Fidelia Casa va recomanda spre vanzare un apartament cu 1 camera decomandat situat in zona Alexandru cel Bun - Minerva, planul II, intr-un bloc fara risc seismic, cu acces usot catre zonele Centru, Podu Ros, Copou.Imobilul este dotat cu centrala proprie si aparat aer conditionat, imbunatatit recent cu: tamplarie pvc cu geam termopan, faianta , gresie, parchet, usile interioare sant schimbate, este izolat termic, actele sant pregatite pentru vanzare.Se vinde mobilat si utilat, numai va mutati, ideal pentru inchiriat sau locuit un cuplu.Pentru a va convinge va invitam la vizionare.

37000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Iasi, Iasi - 200 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
Inchiriere apartament cu 4 camere semidecomandat Iasi, Iasi - 200 EURO lunar Nicolina, Iasi , jud. Iasi

Compania Fidelia Casa va oferta spre inchiriere un apartament cu 4 camere in zona Nicolina, in zona Selgros. Este compus din 4 camere, partial mobilate si bucataria dispune de aragaz. Apartamentul este imbunatatit cu centrala termica. Liber din 1 septembrie, apartament generos, cu potential de birouri sau pentru locuit. Va asteptam pentru vizionari!

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2500 mp Iasi, Iasi - 150000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 150000 €
Vanzare terenuri constructii 2500 mp Iasi, Iasi - 150000 EURO Aeroport, Iasi , jud. Iasi

Terenul cu o suprafata de 2500 mp situat la marginea orasului Iasi este inscris in intravilanul comunei Miroslava si este situat in imediata apropiere a drumului european E583 langa sensul giratoriu de la Metro . Atat proprietatile invecinate ( Dedeman Valea Lupului, Elvila , BlackSea, Hotel Coral ) cat si destinatia terenului conform PUG Miroslava ( zona de servicii si comert) fac ca terenul sa fie ideal pt depozit sau hale industriale, Utilitatile se afla la limita proprietatii iar daca se doreste se poate achizitiona pana la 5000 mp

150000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere nedecomandat Iasi, Iasi - 200 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
Inchiriere apartament cu 2 camere nedecomandat Iasi, Iasi - 200 EURO lunar Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

Compania Fidelia Casa vă propune spre închiriere un apartament cu 2 camere situat în zona Tătărași.Se află în stare foarte bună, este complet mobilat și utilat.Acesta dispune de plită, frigider, mașină de spălat și toate îmbunătățirile: gresie, ușă metalică, tamplărie PVC, centrală termică.În apropiere se află stații de transport în comun și puteți ajunge cu ușurință în orice punct al orașului.Chiria este de 230 de euro pe lună și 1 lună garanție. Este liber și se poate închiria imediat. Pentru orice alte informații Fidelia Casa vă stă la dispoziție.Vă aștept cu drag la o vizionare!

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Iasi, Iasi - 1200 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 1200 €
Inchiriere spatii comercial Iasi, Iasi - 1200 EURO lunar Metalurgiei, Iasi , jud. Iasi

Spatiu comercial intr-un vad de pietoni si masini, open space plus birouri, amenajat, luminos, pretabil pentru tot felul de activitati. Liber!

1200 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Iasi, Iasi - 280 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 280 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Iasi, Iasi - 280 EURO lunar Podu Ros, Iasi , jud. Iasi

Apartament situat in zona Podu Ros, langa Complex Garibaldi si pasarela spre Nicolina.Dotat cu centrala termica, etaj intermediar, modernizat, complet mobilat si utilat, liber!

280 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 300 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 300 EURO lunar Aeroport, Iasi , jud. Iasi

Apartamentul se afla situat pe strada Valea Adanca, la 500 m de cimitirul Petru si Pavel, in zona Cug, la 1 km de aleea Tudor Neculai.Intr-un imobil nou cu doar 2 etaje, apartamentul dispune de parcare si boxa mare.Mobilat si utilat modern, cu centrala proprie, masina de spalat vase, cuptor electric si plita pe gaz, apartamentul dispune de dotari moderne.Structurat in living cu bucatarie open space, dormitor matrimonial, baie cu cada si geam, balcon, se adreseaza tinerilor cu drag de liniste, aer curat si modern!Liber!

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Iasi, Iasi - 49000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 49000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Iasi, Iasi - 49000 EURO Podu Ros, Iasi , jud. Iasi

---------------------------- VÂNDUTĂ DIRECT DE PROPRIETAR ---- Comision 0% la cumpărare -----------------------------Compania Imobiliara Fidelia Casa va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, modelul semidecomandat, cu o suprafata totala de 50 mp, in zona Podu Ros (Restaurant Odeon). Blocul este situat in apropierea statiei mijloacelor de transport in comun, scoli si spatii comerciale.Este foarte spatios si util compartimentat, fiind model cu bucatarie patrata, balcon logie, geam la baie si multiple spatii de depozitare.La interior este curat si imbunatatit cu tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet. Se vinde mobilat si utilat complet.Este liber si are toate actele pregatite pentru vanzare! Se accepta doar plata cash!Pentru mai multe detalii va asteptam la vizionare!

49000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 250 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 250 EURO lunar Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

Compania Imobiliara Fidelia Casa va ofera spre inchiriere un apartament cu 2 camere decomandat, in zona Tatarasi.Imobilul este partial mobilat si utilat, se afla intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun.Este liber incepand cu 1 noiembrie.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 300 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 300 EURO lunar Podu Ros, Iasi , jud. Iasi

Apartament de 2 camere decomandate in Podu Ros! Piata, Dedeman, Kaufland, in imediata apropiere. Apartament renovat, cu utilitati si mobilier complet, cu centrala termica. Cu 2 balcoane, dormitor matrimonial, apartamentul este unic in zona. Liber, exclusivitatea agentiei noastre.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila deosebita Aleea Sadoveanu Agentie - 0 comision - exclusivitate 285000 €
Vila deosebita Aleea Sadoveanu Copou, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare o casa superba situata in una dintre cele mai cautate locatii din Iasi si anume Aleea Mihail Sadoveanu. Casa este la rosu si compartimentata dupa cum urmeaza: -parter:-living spatios + zona dining -baie -camera tehnica -terasa -etaj: - 1 dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie + terasa -2 dormitoare ,ambele avand terasa -1 baie Terenul aferent casei este in suprafata de 450 mp. Pretul este de 285 000 euro , usor negociabil.Pentru o vizionare a proprietatii si alte detalii va rugam folositi formularul de contact.

285000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 250 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Iasi, Iasi - 250 EURO lunar Nicolina, Iasi , jud. Iasi

Apartament cu doua camere de inchiriat, situat in zona Nicolina- Cug, foarte aproape de mijloacele de transport in comun.Imobilul este mobilat si utilat, dotat cu centrala termica proprie.Loc de parcare privat!Este liber se poate inchiria imediat!Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!!

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
 Spatiu de inchiriat, Galata, 320mp 4EUR / luna   Cod oferta: 11279 Agentie - 0 comision - exclusivitate
Spatiu de inchiriat, Galata, 320mp 4EUR / luna Cod oferta: 11279 Galata, Iasi , jud. Iasi

Agentia Imobiliara Grand Concept va propune spre inchiriere spatiu la parter, nou amenajat la parterul unui bloc, cu grup sanitar propriu. Cladirea este situata in zona Galata, cu suprafata de 320mp, compartimentata astfel: se poate imparti in 4 spatii a cate 75…80mp sau 2 spatii, deschidere la strada. Inchirierea de poate face totala sau partiala in functie de necesitatile fiecaruia. Preturile variaza intre 3…5 euro in functie de spatiul inchiriat. Pretul de inchiriere este de 4euro/mp. Imobilul este aproape de orice punct de interes din Iasi, cu acces facil spre toate zonele: Mircea cel Batran, Gara, Centru, Pacurari, Canta, Copou, Nicolina, Podu de Piatra, Podu Ros, Baza 3, Tatarasi, Metalurgie, Dacia. Cod oferta: 11279

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere spatii birouri Iasi, Iasi - 6 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 6 €
Inchiriere spatii birouri Iasi, Iasi - 6 EURO lunar Tudor Vladimirescu, Iasi , jud. Iasi

Spatiu pentru birouri, pretabil pentru orice activitate, la etajul 2. Chiria este de 9 euro plus TVA , negociabil.Open space, cu un birou separat, 2 grupuri sanitare, centrala termica proprie.Liber!Comisionul la inchiriere este zero!Mai exista un spatiu mobilat deja ca si bar, dar care isi poate schimba destinatia, la demisol, pub, catering, la 6 euro pe mp plus TVA, negociabil.

6 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Iasi, Iasi - 50000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 50000 €
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Iasi, Iasi - 50000 EURO Aeroport, Iasi , jud. Iasi

Terenul cu o suprafata de 2000 mp situat la marginea orasului Iasi este inscris in intravilanul comunei Holboca si este situat pe Calea Tomesti , drumul asfaltat ce leaga Tomestiul de Holboca . Atat forma terenului , o deschidere de 30 m liniari la asfalt , o cat si destinatia terenului conform PUG Holboca ( zona industriala) fac ca terenul sa fie ideal pt depozit sau hale industriale, Utilitatile se afla la limita proprietatii. Daca este necesar se poate achizitiona o suprafata mai mare

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Iasi, Iasi - 82000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 82000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Iasi, Iasi - 82000 EURO Gara, Iasi , jud. Iasi

Avant Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere decomandat, cu o suprafata de 67 mp, situat la etajul 2/8 intr-un bloc pe cadre din 1984, Gara mare.Proprietatea dispune de centrala termica, aer conditionat, loc parcare cu acces cartela.Se vinde complet mobilata si utilata conform fotografii. Ideal pentru locuit sau investitie.Se accepta plata cash sau credit imobiliar.Pentru detalii, vizionari sau alte optiuni Octavian Andrunache 0766979090.www.avantimobiliare.ro

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 36000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 36000 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 36000 EURO Tudor Vladimirescu, Iasi , jud. Iasi

Garsoniera se afla intr-un imobil nou, imprejmuit cu gard, situat pe plan parter plus etaj, cu pod si acoperis.Cu bucatarie separata care se poate inchide, baie, si balcon deschis.Garsoniera se poate cumpara si mobilata si utilata.Se afla situata la 100 m de intersectia Bucsninescu, ferita de zgomotul strazii si totodata foarte aproape de mijloacele de transport in comun.

36000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinte noi in oras | calitate si rigurozitate | 1 camera D Agentie - 0 comision - exclusivitate 42600 €
Locuinte noi in oras | calitate si rigurozitate | 1 camera D CUG, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Cu o siluetă arhitecturală distinctă prin eleganța simplității, turnurile aduc o notă de rafinament cartierului rezidențial în care se află, ridicând standardele pentru noi experiențe urbane. Echilibrul proporțiilor, calitatea şi rigurozitatea se regăsesc în fiecare detaliu. Aşteptările dumneavoastră în materie de lifestyle citadin primesc o formă concretă. Alegeti modelul de apartament care va reprezinta! Apartament 1 camera decomandat, cu suprafata de 35,5mp utili, de la 42.600 euro la plata cash. Apartament 2 camere open-space, cu suprafata de 38,5mp utili, de la 46.200 euro la plata cash. Apartament 2 camere decomandat, cu suprafața de 60,7mp utili, de la 72.840 euro la plata cash. Apartament 3 camere, cu 2 bai, decomandat open-space, suprafața de 72,3mp utili, de la 86.760 euro la plata cash. Apartament 3 camere, bucatarie inchisa, cu suprafața de 74,4mp utili, de la 89.280 euro la plata cash. Prin concept şi armonia arhitecturală, proiectul îşi aduce aportul la reconfigurarea urbană şi estetică a cartierului Nicolina. Ca rezident, vă veţi bucura de securitatea unui cadru urban liniştit, aproape de tot ce contează. Avantajele complexului: • Siguranta: Materialele de înaltă rezistență, cu certificate de calitate şi monitorizarea riguroasă a fiecărui stadiu de execuție reflectă exigența noastră în materie de design şi siguranță de care vă veți bucura acasă. Sunteți în siguranță şi datorită accesului în complexul de locuințe controlat prin videointerfon. • Parcare: Oricând vă întoarceți acasă, nu vă faceți griji pentru maşină. Sau pentru bicicletă. Sunt peste 260 de locuri de parcare subterane şi supraterane, parcări pentru biciclete şi staţie e-charge pentru vehicule electrice, ca să câştigaţi timp pentru lucrurile cu adevărat importante. • Accesibilitate: Totul este uşor accesibil. Complexul este locul de unde să porniți în explorarea oraşului sau a naturii. De acasă, totul este aproape, iar stațiile mijloacelor de transport în comun sunt la ieşirea din complex. Lângă complexul rezidențial se afla o gradinita cu 150 de locuri. • Spatii comune: Atenție pentru detalii, bun-gust încă de la intrare. Cu spaţiile sale largi, luminoase şi primitoare, treptele de marmură, ascensoarele de ultimă generaţie şi spaţiul de joacă pentru copii, proiectul este o îmbinare perfectă între estetic şi funcţional şi locul în care te bucuri să te întorci zi de zi. Dotari: • Blocurile au o structură solidă, construită cu beton de tip C 35/45. Material de înaltă performanţă, betonul folosit este rezistent la compresiune mărită, agresivitate chimică şi atmosferică, fiind inclus în clasa materialelor folosite pentru zone cu risc seismic mare. • Armaturi superioare: Structura este consolidată cu oţel de tip BTS 500S, un produs superior prin caracteristicile tehnice, rezistent la tracţiune şi deformaţie, pentru a conferi ansamblului construit un nivel de viabilitate sporit. • Zidăria exterioară din cărămidă Porotherm, completată de termosistemul din vată bazaltică de 10 cm, cu un coeficient de conductibilitate termică de 0,036 asigură o izolaţie termică performantă. • Tamplaria: Cu o nuanţă gri antracit ce accentuează arhitectura modernă, tâmplăria exterioară din PVC asigură confort terminc optim, zgomos redus şi nivel sporit de siguranţă prin multiplele camere de etanşare, sticla triplă-izolatoare cu control solar şi LOW-E. • Lifturi: Rapide, silenţioase, fiabile, eficiente energetic - Schindler. • Sistemul de încălzire individual este asigurat de centrala termică prin condensaţie. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 982961.

42600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Iasi, Iasi - 18000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 18000 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Iasi, Iasi - 18000 EURO Copou, Iasi , jud. Iasi

Terenul ce este parcelat in suprafete de aproximativ 1000 mp, conform planului parcelar din imagini, este situat intr-o zona cu o priveliste minunata, departe de zgomotul si poluarea orasului . El este localizat imediat dupa pensiunea Carolina si este inscris in intravilanul comunei Popricani, in sat Vanatori .

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 600 mp Iasi, Iasi - 12000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 12000 €
Vanzare terenuri constructii 600 mp Iasi, Iasi - 12000 EURO Aeroport, Iasi , jud. Iasi

Terenul inscris in intravilanul comunei Barnova, in sat Pietrarie este situat intr-o zona deosebita, cu o priveliste minunata departe de zgomotul si poluarea orasului . Acesul pana la proprietatea ce este parcelata in suprafete de 600-700 mp fiecare se face pe drum asfaltat

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Iasi, Iasi - 48000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 48000 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Iasi, Iasi - 48000 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

Terenul , situat intr-o zona deosebita, la doar 1,5 km de benzinaria MOL Bucium, este inscris in intravilanul municipiului Iasi. Atat indicatorii urbanistici ai terenului stabiliti prin PUZ ( POT 30 %, H 6m (p+1), CUT 0,6) cat si utilitatile ce se afla la limita proprietatii fac ca terenul sa fie perfect pentru constuirea unei case / vile. Daca se doreste se poate achizitiona o suprafata de pana la 3000 mp

48000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Iasi, Iasi - 250000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Iasi, Iasi - 250000 EURO Aeroport, Iasi , jud. Iasi

Terenul cu o suprafata de 5.000 mp situat la marginea orasului Iasi este inscris in intravilanul comunei Miroslava si este situat in imediata apropiere a drumului european E583 langa sensul giratoriu de la Metro . Atat proprietatile invecinate ( Dedeman Valea Lupului, Elvila , BlackSea, Hotel Coral ) cat si destinatia terenului conform PUG Miroslava ( zona de servicii si comert) fac ca terenul sa fie ideal pt depozit sau hale industriale, Utilitatile se afla la limita proprietatii iar accesul se face prin doua drumuri paralele situate langa deschiderile generoase de 48 m liniari

250000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
CUG la bulevard | 2 camere decomandat | mobilat si utilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 58000 €
CUG la bulevard | 2 camere decomandat | mobilat si utilat CUG, Iasi , jud. Iasi

GLADIATOR IMOBILIARE va propune spre cumparare in exclusivitate un apartament cu 2 camere, de tip decomandat, amplasat intr-un bloc NOU 2018, situat la bulevard in zona CUG. Locuinta beneficiaza de toate dotarile si utilitatile, fiind deja mobilata si utilata. Apartamentul este liber, proprietarii nu au nevoie de perioada de habitatie, motivul vanzarii fiind acela ca s-au stabilit in alta tara. Pentru mai multe detalii, contactati consilierul nostru imobiliar la numarul de telefon afisat! Aceasta oferta este in exclusivitate la agentia noastra, astfel incat singurele informatii pe care le puteti obtine despre acest apartament sunt din partea noastra!

58000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinte noi in oras | calitate si rigurozitate | 3 camere, 2 bai Agentie - 0 comision - exclusivitate 86760 €
Locuinte noi in oras | calitate si rigurozitate | 3 camere, 2 bai CUG, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Cu o siluetă arhitecturală distinctă prin eleganța simplității, turnurile aduc o notă de rafinament cartierului rezidențial în care se află, ridicând standardele pentru noi experiențe urbane. Echilibrul proporțiilor, calitatea şi rigurozitatea se regăsesc în fiecare detaliu. Aşteptările dumneavoastră în materie de lifestyle citadin primesc o formă concretă. Alegeti modelul de apartament care va reprezinta! Apartament 3 camere, cu 2 bai, decomandat open-space, suprafața de 72,3mp utili, de la 86.760 euro la plata cash. Apartament 1 camera decomandat, cu suprafata de 35,5mp utili, de la 42.600 euro la plata cash. Apartament 2 camere open-space, cu suprafata de 38,5mp utili, de la 46.200 euro la plata cash. Apartament 2 camere decomandat, cu suprafața de 60,7mp utili, de la 72.840 euro la plata cash. Apartament 3 camere, bucatarie inchisa, cu suprafața de 74,4mp utili, de la 89.280 euro la plata cash. Prin concept şi armonia arhitecturală, proiectul îşi aduce aportul la reconfigurarea urbană şi estetică a cartierului Nicolina. Ca rezident, vă veţi bucura de securitatea unui cadru urban liniştit, aproape de tot ce contează. Avantajele complexului: • Siguranta: Materialele de înaltă rezistență, cu certificate de calitate şi monitorizarea riguroasă a fiecărui stadiu de execuție reflectă exigența noastră în materie de design şi siguranță de care vă veți bucura acasă. Sunteți în siguranță şi datorită accesului în complexul de locuințe controlat prin videointerfon. • Parcare: Oricând vă întoarceți acasă, nu vă faceți griji pentru maşină. Sau pentru bicicletă. Sunt peste 260 de locuri de parcare subterane şi supraterane, parcări pentru biciclete şi staţie e-charge pentru vehicule electrice, ca să câştigaţi timp pentru lucrurile cu adevărat importante. • Accesibilitate: Totul este uşor accesibil. Complexul este locul de unde să porniți în explorarea oraşului sau a naturii. De acasă, totul este aproape, iar stațiile mijloacelor de transport în comun sunt la ieşirea din complex. Lângă complexul rezidențial se afla o gradinita cu 150 de locuri. • Spatii comune: Atenție pentru detalii, bun-gust încă de la intrare. Cu spaţiile sale largi, luminoase şi primitoare, treptele de marmură, ascensoarele de ultimă generaţie şi spaţiul de joacă pentru copii, proiectul este o îmbinare perfectă între estetic şi funcţional şi locul în care te bucuri să te întorci zi de zi. Dotari: • Blocurile au o structură solidă, construită cu beton de tip C 35/45. Material de înaltă performanţă, betonul folosit este rezistent la compresiune mărită, agresivitate chimică şi atmosferică, fiind inclus în clasa materialelor folosite pentru zone cu risc seismic mare. • Armaturi superioare: Structura este consolidată cu oţel de tip BTS 500S, un produs superior prin caracteristicile tehnice, rezistent la tracţiune şi deformaţie, pentru a conferi ansamblului construit un nivel de viabilitate sporit. • Zidăria exterioară din cărămidă Porotherm, completată de termosistemul din vată bazaltică de 10 cm, cu un coeficient de conductibilitate termică de 0,036 asigură o izolaţie termică performantă. • Tamplaria: Cu o nuanţă gri antracit ce accentuează arhitectura modernă, tâmplăria exterioară din PVC asigură confort terminc optim, zgomos redus şi nivel sporit de siguranţă prin multiplele camere de etanşare, sticla triplă-izolatoare cu control solar şi LOW-E. • Lifturi: Rapide, silenţioase, fiabile, eficiente energetic - Schindler. • Sistemul de încălzire individual este asigurat de centrala termică prin condensaţie. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 983028.

86760 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Decomandat la etajul 2 Agentie - 0 comision - exclusivitate 46700 €
Apartament 2 camere Decomandat la etajul 2 Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

De vanzare un apartament cu doua camere, model decomandat, la etajul 2, in Tatarasi, la 3 minute de statia Dispecer. Apartamentul este compus din: -living cu balcon inchis PVC termopan -dormitor izolat interior -bucatarie spatioasa -baie cu cabina de dus moderna -2 debarale NU are RISC SEISMIC ! Apartamentul are geam la baie, a fost complet renovat in 2010, dormitorul a beneficiat de o noua igienizare in 2019. Va fi nevoie de o perioada de habitatie de 2 saptamani. Blocul are 4 etaje, si o scara aerisita, curata, intr-o zona cu verdeata, in vecinatatea gradinitei cu program prelungit nr.13, a scolii generale nr. 4 Ionel Teodoreanu si a parcurilor si spatiilor de joaca pentru copii, la 3 minute de statia Dispecer. Pretul este de 51.500Euro negociabil Contact: 0799.73.63.60 - Tudor

46700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa finalizata, Pacurari Rediu, individuala, toate utilitatile Agentie - 0 comision - exclusivitate 93000 €
Casa finalizata, Pacurari Rediu, individuala, toate utilitatile Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Complexul rezidential Rediu: Inseamnă CALITATE şi DURABILITATE! Înseamnă SIGURANŢĂ şi PROTECŢIE! Înseamnă INTIMITATE şi PRIETENI! Pe scurt, înseamnă ACASĂ! După finalizarea cu succes a altor proiecte rezidenţiale , creştem împreună cu viitorii noştri vecini o comunitate de familii fericite în zona Rediu, la 3 km de Bulevardul Păcurari, vis-à-vis de Gradiniţa KIKI. Este un complex de vile exclusiviste identice din zona Rediu, aproape de cartierul Păcurari, compus din 40 de locuinţe individuale din care 10 sunt deja finalizate în 2019. Proiectul este amplasat aproape de cartierul Păcurari, la 1 minut de mijloacele de transport în comun, iar intrarea în complex se face din strada principală. Pentru detalii si vizionari sunati reprezentantul nostru de vanzari: Alexandru Acatrinei, 0770273010

93000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(