Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 0 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 0 EURO Bucium, Iasi , jud. Iasi

De inchiriat,apartament 2 camere, complet mobilat si utilat de lux, aflat la prima inchiriere.Dotari:-Incalzire in pardoseala-Aer Conditionat-Masina de spalat-Frigider-Aragaz-TVFacilitati:-Loc de parcare-Lidl la 100m-Statie de autobuz la 250m Pretul chiriei este de 350Euro + 350Garantie + Comisonul Agentiei.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere premium, de la 36.8mp, arhitectura moderna Agentie - 0 comision - exclusivitate 73600 €
Apartament cu 2 camere premium, de la 36.8mp, arhitectura moderna Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Alegeti modelul de apartament, pozitionate la parter, care va reprezinta! * 2 camere, cu suprafata de 38.1mp utili, iar pretul solicitat este de 76.200 euro. * 2 camere, suprafata de 39mp utili, iar pretul solicitat este de 78.000 euro. * 2 camere, suprafata de 39.3mp utili, iar pretul solicitat este de 78.600 euro. * 2 camere, suprafata de 39.4mp utili, iar pretul solicitat este de 78.800 euro. * 2 camere, suprafata de 39.7mp utili, iar pretul solicitat este de 79.400 euro. * 2 camere, suprafata de 40.3mp utili, iar pretul solicitat este de 80.600 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou. Imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979370.

73600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 50.3mp, balcon generos Agentie - 0 comision - exclusivitate 89500 €
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 50.3mp, balcon generos Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Locuinta propusa are 2 camere, are suprafata totala de 50.3mp (39.2mp utili + 11,1mp balcon), este pozitionata la etajul 1, iar pretul solicitat este de 89.500 euro. Mai este disponibil un apartament similar, pozitionat la etajul 2, si are suprafata totala de 50.4mp (39.3mp utili + 11.1mp balcon), iar pretul solicitat este de 89.700 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979371.

89500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere premium, de la 39.8mp, arhitectura moderna Agentie - 0 comision - exclusivitate 75200 €
Apartament cu 2 camere premium, de la 39.8mp, arhitectura moderna Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Alegeti modelul de apartament, pozitionate la etaje intermediare, care va reprezinta! * 2 camere, cu suprafata de 39.8mp (35.4mp utili + 4.4mp balcon), iar pretul solicitat este de 75.200 euro, disponibil la etajul 2. * 2 camere, cu suprafata de 40.1mp (35.4mp utili + 4.7mp balcon), iar pretul solicitat este de 75.500 euro, disponibil la etajul 3. * 2 camere, cu suprafata de 41.1mp (36.7 mp utili + 4.4mp balcon), iar pretul solicitat este de 77.800 euro, disponibil la etajul 1. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou. Imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979370.

75200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 115600 €
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 64.7mp (50.9mpu + 13.8mp balcon), iar pretul solicitat este de 115.600 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979378.

115600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 115600 €
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 64.7mp (50.9mpu + 13.8mp balcon), iar pretul solicitat este de 115.600 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979378.

115600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 115600 €
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 64.7mp (50.9mpu + 13.8mp balcon), iar pretul solicitat este de 115.600 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979378.

115600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 115600 €
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 64.7mp (50.9mpu + 13.8mp balcon), iar pretul solicitat este de 115.600 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979378.

115600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 115600 €
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 64.7mp (50.9mpu + 13.8mp balcon), iar pretul solicitat este de 115.600 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979378.

115600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 115600 €
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 64.7mp (50.9mpu + 13.8mp balcon), iar pretul solicitat este de 115.600 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979378.

115600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 115600 €
Copou, locuinta premium cu 2 camere, 64.7mp Copou, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! Locuinta propusa are 2 camere decomandat, suprafata de 64.7mp (50.9mpu + 13.8mp balcon), iar pretul solicitat este de 115.600 euro. Va prezentam un ansamblu rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou, imobilul de apartamente are acces facil catre centrul orasului si se afla in imediata vecinatate a mijloacelor de transport in comun. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamentele sunt perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal, este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 979378.

115600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere, Gara ( bl I7) la etj 1. blc pe cadre Agentie - 0 comision - exclusivitate 80350 €
Apartament 3 camere, Gara ( bl I7) la etj 1. blc pe cadre Gara, Iasi , jud. Iasi

Exclusivitate! Se vinde apartament cu 3 camere, 2 bai si un balcon intabulat de 15 mp in zona Garii cu intrare fix din peron ( Blocul i7, pentru cine cunoaste) Are toate imbunatatirile de figoare ( CT proprie, Ac, G+f+p, UM, PVC) Se doreste vanzarea complet mobilat si utilat Se accepta orice tip de credit Suprafata 65 mp utili +15 mp balconul inchis cu termopan Orientare Sud (luminos tot timpul ) Detin cheie pt vizionari contact 0771 647 755 Pretul este de 80 350 Euro usor negociabil!

80350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Bucium. Strada principala 1040 mp. forma dreptunghiulara Agentie - 0 comision - exclusivitate
Teren Bucium. Strada principala 1040 mp. forma dreptunghiulara Bucium, Iasi , jud. Iasi

Exclusivitate. Teren bucium. 1040 mp, Se propune spre vanzare un teren in zona Bucium, mai exact, mai jos de All Season (pt cunoscatori) Deschidere de aproape 20 metri cu adancime de 55 m In fata terenului avem : Canalizare Curent Electric Gaz metan Apa El este complet ingradit si cu porti de metal la cele 2 intrari. Are deschidere la DN 24 si deschidere la un drum secundar. Prezinta certificat de urbanism cu PUZ de p+2 Terenul este Intravilan Se poate vedea oricand. Pe whats app va pot trimite locatia exact 0771 647 755 Pret negociabil.

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 46500 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 46500 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 46500 EURO Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Rainbow Residence, cel mai nou Ansamblu Rezidențial din Păcurari. Acces facil la: stație de autobuz, grădinițe, școli, supermarket, la 10 minute față de centrul Iașului. Spatii verzi și locuri de joaca pentru copiiE mai ușor ca niciodată să te recreezi după o zi de muncă sau pur și simplu să privești la bucuria celor mici de a se juca în aer liber.Locuri de parcare si boxe moderneComplexul va fi format din 8 blocuri cu spații de depozitare si locuri de parcare la îndemâna ta , ca să nu îți faci griji pentru nimic. Complexul beneficiază de 264 locuri de parcare, cu sistem de supraveghere video 24/24.Dotari Centrală termică proprie prin condensare Ușă metalică antiefracție la intrarea în apartament Balcoane închise și izolate Contoare energie electrica și gaz individuale Apometru individual Video interfonFinisaje Gresie în limita a 40 lei/mp Faianta în limita a 40 lei/mp Parchet în limita a 40 lei/mp Usi interioare în limita a 400 lei/buc Obiecte sanitare în limita a 3.000 lei pentru 1 și 2 camere / 4.000 lei pentru 3 și 4 camereConstructie Structură de rezistență pe cadre și piloți forați Zidării (interioare 12 cm și exterioare 25 cm) din BCA Ytong Fațadă izolată cu vată bazaltică de 10 cm, tencuială decorativă Pardoseli izolate cu vată bazaltică de 4 cm și șapă de 5 cm Tencuială interioară mecanizată HidroizolațieAceasta oferta apartine Companiei Imobiliare Palace Real Estate.

46500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 58200 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 58200 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 58200 EURO Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Rainbow Residence, cel mai nou Ansamblu Rezidențial din Păcurari. Acces facil la: stație de autobuz, grădinițe, școli, supermarket, la 10 minute față de centrul Iașului. Spatii verzi și locuri de joaca pentru copiiE mai ușor ca niciodată să te recreezi după o zi de muncă sau pur și simplu să privești la bucuria celor mici de a se juca în aer liber.Locuri de parcare si boxe moderneComplexul va fi format din 8 blocuri cu spații de depozitare si locuri de parcare la îndemâna ta , ca să nu îți faci griji pentru nimic. Complexul beneficiază de 264 locuri de parcare, cu sistem de supraveghere video 24/24.Dotari Centrală termică proprie prin condensare Ușă metalică antiefracție la intrarea în apartament Balcoane închise și izolate Contoare energie electrica și gaz individuale Apometru individual Video interfonFinisaje Gresie în limita a 40 lei/mp Faianta în limita a 40 lei/mp Parchet în limita a 40 lei/mp Usi interioare în limita a 400 lei/buc Obiecte sanitare în limita a 3.000 lei pentru 1 și 2 camere / 4.000 lei pentru 3 și 4 camereConstructie Structură de rezistență pe cadre și piloți forați Zidării (interioare 12 cm și exterioare 25 cm) din BCA Ytong Fațadă izolată cu vată bazaltică de 10 cm, tencuială decorativă Pardoseli izolate cu vată bazaltică de 4 cm și șapă de 5 cm Tencuială interioară mecanizată HidroizolațieAceasta oferta apartine Companiei Imobiliare Palace Real Estate.

58200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 109000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 109000 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 109000 EURO Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Rainbow Residence, cel mai nou Ansamblu Rezidențial din Păcurari. Acces facil la: stație de autobuz, grădinițe, școli, supermarket, la 10 minute față de centrul Iașului. Spatii verzi și locuri de joaca pentru copiiE mai ușor ca niciodată să te recreezi după o zi de muncă sau pur și simplu să privești la bucuria celor mici de a se juca în aer liber.Locuri de parcare si boxe moderneComplexul va fi format din 8 blocuri cu spații de depozitare si locuri de parcare la îndemâna ta , ca să nu îți faci griji pentru nimic. Complexul beneficiază de 264 locuri de parcare, cu sistem de supraveghere video 24/24.Dotari Centrală termică proprie prin condensare Ușă metalică antiefracție la intrarea în apartament Balcoane închise și izolate Contoare energie electrica și gaz individuale Apometru individual Video interfonFinisaje Gresie în limita a 40 lei/mp Faianta în limita a 40 lei/mp Parchet în limita a 40 lei/mp Usi interioare în limita a 400 lei/buc Obiecte sanitare în limita a 3.000 lei pentru 1 și 2 camere / 4.000 lei pentru 3 și 4 camereConstructie Structură de rezistență pe cadre și piloți forați Zidării (interioare 12 cm și exterioare 25 cm) din BCA Ytong Fațadă izolată cu vată bazaltică de 10 cm, tencuială decorativă Pardoseli izolate cu vată bazaltică de 4 cm și șapă de 5 cm Tencuială interioară mecanizată HidroizolațieAceasta oferta apartine Companiei Imobiliare Palace Real Estate.

109000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Copou, Bloc nou. Etaj inferior. 60.000 Euro Agentie - 0 comision - exclusivitate 60000 €
Apartament 2 camere Copou, Bloc nou. Etaj inferior. 60.000 Euro Copou, Iasi , jud. Iasi

La Copou Garden esti la 5 minute de centrul orasului si la doi pasi de mijloacele de transport, astfel incat biroul, banca, scoala celui mic sunt la indemana. Cel mai nou proiect Avangarde Residence este in curs de derulare cuprinzand un total de: 1.120 apartamente, 1050 de parcari subterane si 200 supraterane, spatii comerciale si de agrement. Demararea constructiilor pentru faza I au inceput deja si vor avea termen de finalizare in 2020. Proiectul dispune de 2 ha de zona verde,cu teren de fotbal,teren de tenis,spatiu de joaca pentru copii, sala de sport,supermarket. Situat in zona Copou - Aleea Sadoveanu (o zona nou exploatata, fara trafic greu si de tranzit) proiectul ofera prin locatie optiuni nelimitate, poti fi in mijlocul evenimentelor sau departe de tot, in linistea caminului tau. Va propunem spre achizitie apartamente cu 1,2 si 3 camere in proiectul AvanGarden Copou intr-un bloc cu o structura pe cadre, compartimentare interioara si pereti exteriori din zidarie (tehnologie germana de izolare), termosistem de 100mm. Apartamentele se vand complet finisate, bransate la toate utilitatile orasului, intr-un cuvant 'la cheie' si dispun de: Centrala proprie prin condensare, incalzire in pardoseala, usi interior, tamplarie PVC(7 camere VEKA) cu geam termopan(3 randuri de sticla), gresie, faianta si parchet import Italia(modele la alegere), obiecte sanitare in baie, si au inclus in pret tva-ul de 5%. Preturi Promotionale pentru plata CASH de la 1000Euro/Mp!!! si 1200Euro/Mp pret la predare, balcoanele se calculeaza la 500E/MP Pentru mai multe detalii/vizite va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0771 647 755 Insuratalu Teofil

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
ALPHORN Residence | compartimentare eficienta | finisaje de exceptie Agentie - 0 comision - exclusivitate 60000 €
ALPHORN Residence | compartimentare eficienta | finisaje de exceptie Bucium, Iasi , jud. Iasi

PROMOTIE! 1000 euro / mp si un loc de parcare gratuit! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! COMISION 0! Amplasata pe o parcela de teren de 1409mp, intr-o zona rezidentiala a cartierului Bucium, constructia se aliniaza la strada, evidentiindu-se prin arhitectura moderna, atipica. Compartimentarea apartamentelor impresioneaza prin eleganta si ingeniozitate. Apartamentul propus are 2 camere decomandat, este disponibil la etaj, cu suprafata de 61mp (59mp utili + 2mp balcon), la pretul de 60.000 euro. PROFITA ACUM! Distante fata de punctele de interes: 50m fata de statia RATP 5.3km fata de Podu Ros 3km fata de OMV Bucium 5.9km fata de Palas Mall 2km fata de LIDL Bucium 2.9km fata de Carrefour Bucium Intregul volum este divizat in doua corpuri zvelte printr-o zona mediana complet vitrata. Toate apartamentele se deschid in afara prin largi suprafete vitrate. Tipurile de apartamente raspund exigentelor de confort contemporan si prezinta locuinte cu doua camere, avand suprafete generoase, dar rezonabile. Siguranta si securitatea sunt asigurate de experienta constructorului, de tehnologiile implementate si de materialele de ultima generatie utilizate in constructie. Beneficii pe care le veti avea ca locatari ai acestui imobil: Spatii vitrate generos Zona cu spatii verzi Imobil cu arhitectura moderna Acces facil la transportul public Finisaje premium, de la brand-uri consecrate Locuri de parcare Constructor cu experienta Lift Kleemann In ceea ce priveste finisajele, la exterior s-a optat pentru materiale cu aspect natural (elemente din lemn termotratat, polistiren extrudat decorativ, tencuiali decorative siliconate, Caparol), iar, in spatiile interioare, atmosfera generala de luminozitate si confort este sustinuta printr-o serie de detalii elegante. Apartamentele vor fi predate la cheie, finisate complet, cu dotari premium: Obiecte sanitare furnizate de Visaria Centrala termica in condensatie furnizata de partenerul Etnis Incalzire prin radiatoare din otel Instalatii electrice Schneider Tamplarie PVC, sase camere, sticla triplustrat, all seasons Izolatie exterioara cu vata bazaltica, furnizate de partenerul Caparol Casa scarii – pardoseli din granit Glafuri exterioare – granit Usi interioare din lemn stratificat Usa exterioara din lemn stratificat cu inchidere electromagnetica Aer conditionat 12000 BTU PROMOTIE! Un loc de parcare inclus in pret. Imagini cu titlu de prezentare. Prin pozitionare, calitatea constructiei si atentia pentru detalii, locuintele se inscriu in portofoliul ofertelor premium existente in prezent pe piata imobiliara din Iasi. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati consultantul imobiliar Ciprian Roman, la numarul de telefon 0740 04 22 33 sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 753903.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 3 CAMERE CANTA COMPLET MOBILAT SI UTILAT Agentie - 0 comision - exclusivitate 76000 €
APARTAMENT 3 CAMERE CANTA COMPLET MOBILAT SI UTILAT Canta, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare un apartament 3 camere decomandat complet mobilat si utilat pe Canta, la 10 minute distanta de Gara, la prima statie Moara de Foc. In apropierea mijloacelor de transport in comun, imobilul este format din 2 dormitoare, 2 bai, living, bucatarie, hol si balcon dispuse pe o suprafata de 80mp, fiind ideal atat pentru a locui cat si pentru investitie. NU SE PERCEPE COMISION LA CUMPARATOR! Pentru orice informatie, cu mare drag va stau la dispozitie!

76000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Urgent 885 euro/mp! Dacia-Canta - Apartament nou 2 camere 42.156 E Agentie - 0 comision - exclusivitate 42156 €
Urgent 885 euro/mp! Dacia-Canta - Apartament nou 2 camere 42.156 E Canta, Iasi , jud. Iasi

Profita acum de cel mai bun pret pentru apartamente noi cu una, doua si trei camere, situate chiar in oras, cartier Dacia, acces imediat catre Pacurari – 945 EURO/MP. Apartamente moderne, realizate la cele mai ridicate standarde in materie de siguranta, toate regasite in cel mai mare ansamblu rezidential unitar din Romania ce aduce noi standarde de locuire urbana, inspirate de stilul de viata contemporan al comunitatilor tinere, active, focusat pe confort, calitate si functionalitate. Dezvoltator de top cu peste 1500 de apartamente finalizate in orasul Iasi. Ansamblul rezidențial este format din 14 imobile cu un regim de înălțime P+16 ce curpind 2500 de apartamente compartimentate in una, doua si trei camera. Apartament propus spre vanzare: - 2 camere, suprafata utila totala cuprinsa intre 44.61 si 67.45 mp, etaj intermediar; - compartimentare practica. Pretul este intre 42.156 Euro si 63.740 Euro, in functie de compartimentare DOTARI: Tamplarie exterioara din PVC, profil Veka Softline 70 mm, 7 camere, sticla tripan; Glafuri granit; Scara interioara: trepte si contratrepte din granit, balustrada din inox; Parcare subterana cu sistem de control acces; Contoare individuale de gaz, energie, apa, situate pe casa scarii; Centrala termica prin condensatie; Cada sau cabina de dus. Jacuzzi optional; Aer conditionat optional; Gresie, faianta si parchet – modele la alegere; Baie complet amenajata si echipata; Instalatie termica si sanitara ingropata; Usa de intrare si usi de interior din lemn masiv; Structura pe cadre de beton si compartimentari din caramida; Tencuiala interioara mecanizata; Termosistem exterior; 2 lifturi de ultima generatie, capacitate 16 persoane; interfon. PRET PROMOTIONAL: 945 euro/mp. Comision 0% la achizitie si preturi direct de la dezvoltator. Termen de predare: decembrie 2022. Pentru programarea unei vizionari, ma puteti apela la numarul de telefon: 0771 647 755, Teofil Insuratalu – Expert Casa Imobiliare

42156 €

   Apartament

Vezi Detalii
Urgent! 945 euro/mp! Dacia-Canta - Apartament nou 1 camera. Agentie - 0 comision - exclusivitate 33131 €
Urgent! 945 euro/mp! Dacia-Canta - Apartament nou 1 camera. Dacia, Iasi , jud. Iasi

Profita acum de cel mai bun pret pentru apartamente noi cu una, doua si trei camere, situate chiar in oras, cartier Dacia, acces imediat catre Pacurari – 945 EURO/MP. Apartamente moderne, realizate la cele mai ridicate standarde in materie de siguranta, toate regasite in cel mai mare ansamblu rezidential unitar din Romania ce aduce noi standarde de locuire urbana, inspirate de stilul de viata contemporan al comunitatilor tinere, active, focusat pe confort, calitate si functionalitate. Dezvoltator de top cu peste 1500 de apartamente finalizate in orasul Iasi. Ansamblul rezidențial este format din 14 imobile cu un regim de înălțime P+16 ce curpind 2500 de apartamente compartimentate in una, doua si trei camera. Apartament propus spre vanzare: - 1 camera, suprafata utila totala 34,75 mp, etaj intermediar; - compartimentare practica. Pret: 33 131 euro. DOTARI: Tamplarie exterioara din PVC, profil Veka Softline 70 mm, 7 camere, sticla tripan; Glafuri granit; Scara interioara: trepte si contratrepte din granit, balustrada din inox; Parcare subterana cu sistem de control acces; Contoare individuale de gaz, energie, apa, situate pe casa scarii; Centrala termica prin condensatie; Cada sau cabina de dus. Jacuzzi optional; Aer conditionat optional; Gresie, faianta si parchet – modele la alegere; Baie complet amenajata si echipata; Instalatie termica si sanitara ingropata; Usa de intrare si usi de interior din lemn masiv; Structura pe cadre de beton si compartimentari din caramida; Tencuiala interioara mecanizata; Termosistem exterior; 2 lifturi de ultima generatie, capacitate 16 persoane; interfon. PRET PROMOTIONAL: 945 euro/mp. Comision 0% la achizitie si preturi direct de la dezvoltator. Termen de predare: decembrie 2022. Pentru programarea unei vizionari, ma puteti apela la numarul de telefon: 0771 647 755, Teofil Insuratalu – Expert Casa Imobiliare

33131 €

   Apartament

Vezi Detalii
Locuinta premium in Tatarasi, ideal investitie! Suna acum! Agentie - 0 comision - exclusivitate 63405 €
Locuinta premium in Tatarasi, ideal investitie! Suna acum! Tatarasi, Iasi , jud. Iasi

COMISION 0! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! GARANTIE LA ACHIZITIE - garantia de buna executie a structurii constructiei conform standardelor de proiectare in domeniu. Va puteti bucura de o vedere rara asupra zonei! Apartamente noi Iasi, perfecte atat ca locuinta proprie, cat si pentru investitie; se predau la cheie, 100% finisate, dotate cu obiecte sanitare premium, racordate la toate utilitatile! Apartamentul propus are 2 camere, este model decomandat, are suprafata de 66.75mp (51.9mp utili + 14.85mp balcon), iar pretul solicitat este de 63.405 euro, la plata cash, integral. Mai este disponibil un model de apartament similar ca si compartimentare, cu 2 camere decomandat, cu suprafata utila de 54.6 mp utili + 22.3mp terasa, la pretul de 70.710 euro. Din punct de vedere estetic si arhitectural, s-a dorit realizarea unui ansamblu modern, prin evitarea monotoniei si a simplitatii fatadelor blocurilor de locuinte obisnuite. Imobilul va avea structura cu diafragme de beton armat, cu piloti forati la 13m, compartimentari din caramida, termosistem 10cm, lift, finisaje premium, iar fiecare locuinta va putea beneficia de loc de parcare, pentru a deservi cu succes viitorilor locatari. Forma curata si simpla a constructiei este imbogatita prin contrastul si intrepatrunderea materialelor, texturilor si culorilor; spatiul interior-exterior este fluid si agreabil, creat exclusiv pentru confortul locatarilor. Preocuparea pentru continuitate si dialog intre forma exterioara si mediul intim, personal este o marca distinctiva a acestui imobil de apartamente. * 120 de apartamente noi realizate dupa ultimele standarde cu finisaje premium de import. * Locuri de parcare pentru rezidentii imobilului. * Toate apartamentele au balcoane. * Pentru finisare au fost preferate materiale calde: lemnul si zugraveala in nuante deschise. Concepute ca spatii moderne, sofisticate si relaxante in acelasi timp, apartamentele beneficiaza de multa lumina naturala, care pune in evidenta eleganta simpla a finisajelor de inalta calitate; arta delimitarii spatiilor genereaza o imbinare perfecta a amplitudinii acestora cu o functionalitate confortabila, lasand loc si unor mici placeri nevinovate, balcoane si terase in care poti lua pulsul diminetilor sau admira apusul soarelui. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati telefonic sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 1114666.

63405 €

   Apartament

Vezi Detalii
Etajul 1 - 2 camere decomandat, Rediu Pacurari Agentie - 0 comision - exclusivitate 49800 €
Etajul 1 - 2 camere decomandat, Rediu Pacurari Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere decomandat, cu suprafata de 56mp, situat in Iasi, zona Popas Pacurari, intr-un bloc nou construit in anul 2020, situat la etajul 1. Imobilul dispune de Centrala Termica proprie , tamplarie PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, usi noi , loc de parcare inclus. Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon : Alexandru Acatrinei, 0770273010

49800 €

   Apartament

Vezi Detalii
APARTAMENT 2 CAMERE DE VANZARE IN ZONA ULTRACENTRALA Agentie - 0 comision - exclusivitate 66000 €
APARTAMENT 2 CAMERE DE VANZARE IN ZONA ULTRACENTRALA Zona Centrala, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere , decomandat in centrul orasului, langa Mamma Mia. Dispune de o suprafata utila de 42 mp, mobilat si disponibil oricand pentru locuire. Pozitionarea imobilului permite accesul cu usurinta la toate punctele de interes al orasului, : Piata Unirii, Bulevardul Independentei, Palas, centru universitar, apropiat de mijoacele de transport in comun. Toate documentele sunt pregatite pentru vanzare, pretul acestuia fiind de 66 000 euro negociabil.

66000 €

   Apartament

Vezi Detalii
ALPHORN Residence | compartimentare eficienta | finisaje de exceptie Agentie - 0 comision - exclusivitate 60000 €
ALPHORN Residence | compartimentare eficienta | finisaje de exceptie Bucium, Iasi , jud. Iasi

PROMOTIE! 1000 euro / mp si un loc de parcare gratuit! Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei! COMISION 0! Amplasata pe o parcela de teren de 1409mp, intr-o zona rezidentiala a cartierului Bucium, constructia se aliniaza la strada, evidentiindu-se prin arhitectura moderna, atipica. Compartimentarea apartamentelor impresioneaza prin eleganta si ingeniozitate. Apartamentul propus are 2 camere decomandat, este disponibil la etaj, cu suprafata de 61mp (59mp utili + 2mp balcon), la pretul de 60.000 euro. PROFITA ACUM! Distante fata de punctele de interes: 50m fata de statia RATP 5.3km fata de Podu Ros 3km fata de OMV Bucium 5.9km fata de Palas Mall 2km fata de LIDL Bucium 2.9km fata de Carrefour Bucium Intregul volum este divizat in doua corpuri zvelte printr-o zona mediana complet vitrata. Toate apartamentele se deschid in afara prin largi suprafete vitrate. Tipurile de apartamente raspund exigentelor de confort contemporan si prezinta locuinte cu doua camere, avand suprafete generoase, dar rezonabile. Siguranta si securitatea sunt asigurate de experienta constructorului, de tehnologiile implementate si de materialele de ultima generatie utilizate in constructie. Beneficii pe care le veti avea ca locatari ai acestui imobil: Spatii vitrate generos Zona cu spatii verzi Imobil cu arhitectura moderna Acces facil la transportul public Finisaje premium, de la brand-uri consecrate Locuri de parcare Constructor cu experienta Lift Kleemann In ceea ce priveste finisajele, la exterior s-a optat pentru materiale cu aspect natural (elemente din lemn termotratat, polistiren extrudat decorativ, tencuiali decorative siliconate, Caparol), iar, in spatiile interioare, atmosfera generala de luminozitate si confort este sustinuta printr-o serie de detalii elegante. Apartamentele vor fi predate la cheie, finisate complet, cu dotari premium: Obiecte sanitare furnizate de Visaria Centrala termica in condensatie furnizata de partenerul Etnis Incalzire prin radiatoare din otel Instalatii electrice Schneider Tamplarie PVC, sase camere, sticla triplustrat, all seasons Izolatie exterioara cu vata bazaltica, furnizate de partenerul Caparol Casa scarii – pardoseli din granit Glafuri exterioare – granit Usi interioare din lemn stratificat Usa exterioara din lemn stratificat cu inchidere electromagnetica Aer conditionat 12000 BTU PROMOTIE! Un loc de parcare inclus in pret. Imagini cu titlu de prezentare. Prin pozitionare, calitatea constructiei si atentia pentru detalii, locuintele se inscriu in portofoliul ofertelor premium existente in prezent pe piata imobiliara din Iasi. Va stam la dispozitie pentru orice alte detalii, cat si pentru vizionarea proiectului! Sunati acum pentru a programa o vizionare! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati consultantul imobiliar Ciprian Roman, la numarul de telefon 0740 04 22 33 sau sa accesati www.casa-alba.ro, COD OFERTA 753903.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 252000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 252000 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 252000 EURO Copou, Iasi , jud. Iasi

Situat la ultimul etaj al celui mai exclusivist ansamblu rezidential din inima Copoului, cu o priveliste asupra Iașului care îti taie respiratia, acest penthouse cu 3 camere din Park Residence Copou satisface cele mai exigente cerințe datorita finisajelor premium alese de arhitectii nostri. Primitor si luminos, apartamentul are o suprafata generoasa de 117.12 mp, o terasa si un balcon de 37.72 mp impreuna, unde te vei bucura de amorteala de dimineata si linistea de seara a orasului.Penthouse-ul este dispus astfel:Living + Dining - 35.15 mpDormitor matrimonial - 19.51 mpBaie matrimoniala - 5.72 mpDormitor 2 - 21.55 mpBucatarie - 12.03 mpBaie 2 - 6.17 mpGrup sanitar - 3.24 mpHol 1 - 6.83 mpHol 2 - 6.92 mpTerasa 1 - 29.17 mpBalcon - 8.55 mpSuprafata totala 154.84 mp.

252000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 307000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 307000 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 307000 EURO Copou, Iasi , jud. Iasi

Situat la ultimul etaj al celui mai exclusivist ansamblu rezidential din inima Copoului, cu o priveliste asupra Iașului care îti taie respiratia, acest penthouse cu 3 camere din Park Residence Copou satisface cele mai exigente cerințe datorita finisajelor premium alese de arhitectii nostri. Primitor si luminos, apartamentul are o suprafata generoasa de 142 mp, doua terase si un balcon de 57 mp impreuna, unde te vei bucura de amorteala de dimineata si linistea de seara a orasului.Penthouse-ul este dispus astfel:Living + Dining - 49.38 mpDormitor + Dressing - 22.27 mpDormitor - 15.54 mpBucatarie - 15.78 mpBaie 1 - 5.60 mpBaie 2 - 4.88 mpDressing - 12.14 mpHol - 12.16 mpCamera tehnica - 4.29 mpTerasa 1 - 29.15 mpTerasa 2 - 19.02 mpBalcon - 8.56 mpSuprafata totala 198.77 mp.

307000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(