Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Proprietate unica in centrul orasului Calarasi,688m2,spatiu comercial Agentie - 0 comision - exclusivitate 450000 €
Proprietate unica in centrul orasului Calarasi,688m2,spatiu comercial 10 Nivele, Calarasi , jud. Calarasi

Proprietatea este localizata exact in centrul orasului Calarasi, pe strada Bucuresti, numarul 161. In apropiere se afla: -scoala gimnaziala Carol 1, chiar langa proprietate; -vis-a-vis este curtea prefecturii judetului, care poate fi observata de pe balconul frontal; - Judecatoria Calarasi, Tribunalul, Spitalul judetean, Primaria, Centrul Judetean de Cultura si Creatie, Consiliul Judeţean; - banci: Raifaissen, BRD, CEC, ING -Spitalul judetean; - restaurante, pub-uri,supermarket-uri, zone de agrement, muzee, plaja Dunarii Proprietatea dispune de un teren de 688 mp si o deschidere la strada de 19 mp, potrivindu-se perfect pentru activitatii comerciale. Cladirea are o amprenta la sol de 222 mp. Parterul dispune de 156mp si o inaltime de 4m, doua intrari , cea mare, principala in fata si cealata in partea dreapta. , camera principala 120mp, camera din spate 30mp din care se poate face accesul in subsol prin scarile interioare. Subsolul dispune de 160mp si doua cai de acces, una prin scarile de beton armat din fata cladirii, avand usa separata fata de parter si cealalta prin scarile de beton armat din camera din spate a parterului. Aceste doua etaje sunt perfecte pentru activitati comerciale ( supermarket, clinica, restaurant, etc.). Primul etaj 180mp, este impartit in doua apartemanete, unul cu 4 camere si altul 3 camere, accesul facandu-se prin fata si prin partea dreapta a cladirii prin scari exterioare. Mansarda dispune de o suprafata de 180 mp, cu posibilitatea de dezvolatrea de apartemente. Cladirea dispune de posibilitate de a-se mai inalta cu un etaj pentru construitrea de apartamente. Proprietatea beneficiaza de o multime de posibilitati de investitie, avand o curte de 466 mp.

450000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(