Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vile de lux STRAULESTI , am inceput lucrarile Agentie - 0 comision - exclusivitate 99999 €
Vile de lux STRAULESTI , am inceput lucrarile Straulesti, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru cumparare o vila intr-un complex rezidential cu circuit inchis. Complexul va avea 23 de vile care vor fi finalizate pana in iunie 2020 si se vor preda finisate la cheie, inclusiv mansarda la pretul de 110.000 euro vila va avea la parter living de 21 mp, bucatarie de 9,5 mp si o baie de 2,5 mp cu dus. la etaj sunt 2 dormitoare de 15 mp si o baie de 5 mp, la mansarda avem un dormitor de 15 mp, o baie de 4 mp si o uscatorie de 12 mp care poate fi folosita si ca dormitor. vila se va preda cu centrala termica Ariston de 28 kw, obiecte sanitare de la romstal, treptele vor fi imbracate in lemn din stejar masiv. geamurile vor fi veka cu sticla tripan inclusiv cele de la mansarda. pretul prezentat este pentru vanzarea la rosu. pentru multe informatii asteptam la biroul de vanzari din strada Cecilia Cutescu Stork intersectia cu Bucuresti-Targoviste

99999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vile de lux STRAULESTI pret promotional Agentie - 0 comision - exclusivitate 99999 €
Vile de lux STRAULESTI pret promotional Straulesti, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru cumparare o vila intr-un complex rezidential cu circuit inchis. Complexul va avea 23 de vile care vor fi finalizate pana in iunie 2020 si se vor preda finisate la cheie, inclusiv mansarda la pretul de 110.000 euro vila va avea la parter living de 21 mp, bucatarie de 9,5 mp si o baie de 2,5 mp cu dus. la etaj sunt 2 dormitoare de 15 mp si o baie de 5 mp, la mansarda avem un dormitor de 15 mp, o baie de 4 mp si o uscatorie de 12 mp care poate fi folosita si ca dormitor. vila se va preda cu centrala termica Ariston de 28 kw, obiecte sanitare de la romstal, treptele vor fi imbracate in lemn din stejar masiv. geamurile vor fi veka cu sticla tripan inclusiv cele de la mansarda. pretul prezentat este pentru vanzarea la rosu

99999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vile de lux STRAULESTI pret promotional Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
Vile de lux STRAULESTI pret promotional Straulesti, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru cumparare o vila intr-un complex rezidential cu circuit inchis. Complexul va avea 23 de vile care vor fi finalizate pana in iunie 2020 si se vor preda finisate la cheie, inclusiv mansarda. vila va avea la parter living de 21 mp, bucatarie de 9,5 mp si o baie de 2,5 mp cu dus. la etaj sunt 2 dormitoare de 15 mp si o baie de 5 mp, la mansarda avem un dormitor de 15 mp, o baie de 4 mp si o uscatorie de 12 mp care poate fi folosita si ca dormitor. vila se va preda cu centrala termica Ariston de 28 kw, obiecte sanitare de la romstal, treptele vor fi imbracate in lemn din stejar masiv. geamurile vor fi veka cu sticla tripan inclusiv cele de la mansarda.

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Complex de vile Straulesti, la 500 metri de metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 99999 €
Complex de vile Straulesti, la 500 metri de metrou Straulesti, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune pentru vanzare o vila intr-un ansamblu rezidential cu circuit inchis, cu finalizare in iunie 2020 Vilele sunt la cel mai bun pret din zona de nord in sectorul1, vila se preda finisata la cheie, cu parchet, usi, gresie si faianta, baile utilate cu wc, cada, chiuveta, inclusiv baterii. Pretul propus este pentru plata cash, si este pentru vanzarea la rosu. pentru un avans de minim 70 % din pret, vila se preda la cheie la pretul promotional de 110.000 euro. in acest moment se pot face rezervari, costul rezervarii fiind de 3000 de euro se accepta si credit!

99999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(