Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 2 camere in vila, 75m² , Universitate, Maria Rosetti Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Apartament 2 camere in vila, 75m² , Universitate, Maria Rosetti Universitate, Bucuresti

COMISION 0%! Casta va prezinta un apartament in vila de 2 camere in centru, pe strada Maria Rosetti. Apartamentul este spatios, decomandat, iar holul de trecere dintre cele 2 camere poate fi folosit ca zona de dining si dispune de o terasa acoperita. Apartamentul este pozitionat la demisol inalt, intrare complet separate, in vila cu rezonanta istorica in care a locuit I.L. Caragiale. Apartamentul este complet renovat si dispune de toate facilitatile moderne. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. COD #43765

130000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere de inchiriat , comision 0 %, Universitate Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Apartament 2 camere de inchiriat , comision 0 %, Universitate Universitate, Bucuresti

Remax va propune spre inchiriere un frumos apartament de 2 camere , mobilat clasic, situat chiar in inima Bucurestiului, la KM 0, la un pret de exceptie -350 euro / luna si comison 0 de la chirias! Apartamentul este la prima inchiriere, are 2 camere, este mobilat clasic si utilat cu strictul necesar , avand o compartimentare interioara de tip decomandat. Este situat la etajul 4 / 9 intrun bloc foarte linistit ,dotat cu lift si centrala proprie care asigura un confort sporit . La interior este finisat clasic , proaspat zugravit , bucurandu-se de parchet , gresie, faianta, tamplarie originala din lemn de calitate. Bucataria contine dotari noi -frigider , masina de spalat rufe, aragaz . Apartamentul este potrivit pentru o tanara familie sau 1-2 persoane in cautarea unui camin cochet in centrul capitalei, aproape de Universitati,librarii,biblioteci si toate punctele de interes cultural ,social ,comercial si educational ale orasului . Clasa energetica: Consumul total specific de energie primara: Indicele echivalent de emissi CO2: Consum total specific de energie din surse regenerabile:0

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 (+1) camere, cu terasa, Central Agentie - 0 comision - exclusivitate 220000 €
Apartament 3 (+1) camere, cu terasa, Central Universitate, Bucuresti

Apartament de 3 camere, situat pe 2 etaje, complet mobilat si utilat, oferind un view 360% asupra orasului, cu terasa si balcon inchis. Apartamentul are 3 camere (+1 biroula etaj), avand suprafete generoase de 28, 21mp, 16, 29mp si 13, 35mp, bucatarie inchisa, baie spatioasa cu cada, balcon de 7.99mp, o camera separata pentru dresing. Inaltimea de 5 m a tavanelor a permis amenajarea unei cea de a 4-a camere la etaj, ideala pentru amenajarea unui birou. Terasa libera are o suprafata de 11.03mp. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, conform imaginilor. Finisajele interioare deosebite, mobilierul este facut pe comanda, iar utilajele de buna calitate. Imobilul a fost construit in anul 2008 si reabilitat in 2020, este situat central, in proximitatea Caii Calarasilor cu Matei Basarab, la doar 10 min de statia de Metrou Muncii, este primul bloc inteligent din Bucuresti si sistem implementat BMS, fiind asigurate consumuri minime de energie (clasa energetica A, nota energetica 98,72), centrala electrica proprie, ventiloconvectoare, panouri solare sistem de supraveghere video, monitorizarea de la distanta. Puncte de interes in proximitate: Bulevardul Decebal, Metrou Piata Muncii, Spitalul de Copii Victor Gomoiu, Spitalul Victor Babes, Casa Nationala a Asigurarilor de sanatate, Bucuresti Mall, Parcul National, acces facil la mijloacele de transport in comun. Apartamentul are in proprietate 2 locuri de parcare subterane si o boxa de depozitare la demisol. Pentru mai multe detalii si stabilirea unei vizionari, nu ezitati sa ma contactati. Multumesc!

220000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(