Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere  casa Bucuresti, Universitate  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere casa Bucuresti, Universitate - 400 EURO lunar Universitate, Bucuresti

Casa de inchiriat,curte comuna cu un chirias,2 camere ,suprafata 45 mp,intrare separata,cu terasa proprie ,pret 400€,sec.2 ,la 1000 m in apropiere de universitate, Case de inchiriat - Sectorul 2 , Case de inchiriat - Bucuresti

400 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Universitate  - 2400 EURO lunar Proprietar 2400 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Universitate - 2400 EURO lunar Universitate, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere un spatiu de 185mp suprafata utila, parter + demisol, bucatarie, 2 grupuri sanitare, in cladire de birouri. Locatia este una ultra centrala, in Piata Universitatii, intrarea in cladire fiind la 30m de statia de Metrou Universitate. Pretabil: - salon, birouri media/IT/creatie, sala dansuri, fitness etc. Costul cu mentenanta cladirii este de 2EUR/MP, aplicabil doar pentru suprafata, utila, exclusiva de 185 mp. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 3 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

2400 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Universitate  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Universitate - 1000 EURO lunar Universitate, Bucuresti

Nelu spatiu parter acces separat in curte meditatii birou Universitate inchiriez spatiu renovat situat intr-o casa veche in zona Universitate - strada Batistei:spatiu situat la parter in curte (singurul spatiu situat in curte) - 25 mp, pretabil pentru birou, meditatii sau activitate comerciala, mai putin locuinta - spatiu izolat cu termosistem, inclusiv pe interior, cheltuieli mici pe perioada de iarna - Plata utilitatilor care sunt contorizate se face de catre chirias - incalzirea se face pentru spatiul de la parter cu centrala termica pe gaze;Spatiul spatiile se inchiriaza exclusiv in baza unui contract de inchiriere declarat.

1000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare  spatii birouri Bucuresti, Universitate  - 1495000 EURO Proprietar 1495000 €
Vanzare spatii birouri Bucuresti, Universitate - 1495000 EURO Universitate, Bucuresti

costin Vanzare spatiu birouri universitate birouri clasa b cu suprafata totala de 1100 mp in imobil de birouri. incalzire cu centrala proprie. spatiul este situat in zona universitate, suprafata utila: 1100, suprafata totala: 1350, anul constructiei: 1939 spatiul este situat la mezanin si la et. 1

1495000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
COMISION 0% Apartament superb Bratianu 44 - Ultracentral Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
COMISION 0% Apartament superb Bratianu 44 - Ultracentral Universitate, Bucuresti

Avem placerea de a va prezenta disponibil spre inchiriere, un apartament cu 2 camere, situat in centru orasului, pe Bd. I. C. Bratianu 44, la doi pasi de Piata Unirii, Piata Universitatii si Centrul Vechi. Pe langa pozitia excelenta, acest apartament se afla la etajul 6 cu vedere pe spate, catre Piata Sf. Anton, zona exclusiv pietonala. Interiorul este exact ce iti doreai, un spatiu modern, confortabil si placut. Apartamentul dispune de tot ce este necesar locuirii si este pregatit sa primeasca noul locatar. Disponibil imediat pentru mutare. Imobilul (blocul) dispune de centrala termica. Proprietatea se poate inchiria pentru minim 1 an. Pentru orice alte informatii suplimentare privind acest apartament, contactati-ne!

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere,  vanzare, Universitate, ultracentral, Sfintilor 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 150000 €
Apartament 3 camere, vanzare, Universitate, ultracentral, Sfintilor 1 Universitate, Bucuresti

De vanzare apartament spatios situat ultracentral, in apropiere de Piata Universitatii. Imobilul, unul emblematic din inima capitalei, a fost si locuinta lui Iuliu Maniu timp de 7 ani (1940-1947). Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil de 5 etaje, construit in anul 1938, cu cate 2 apartamente pe etaj. Suprafata utila este de 95 mp si suprafata utila totala este de 104 mp (include balcoanele si boxa de la subsol); Caracteristici principale: - imobil incadrat in clasa "Urgenta 2" - semi-decomandat; - incalzire cu centrala proprie pe gaz si traseu din teava de cupru. Exista contor propriu; - 2 bai; - 1 boxa (la subsol - intabulata); - bucatarie separata + camara; - 2 debarale; - balcon 3 mp spre curtea interioara; - exista si cea de-a 4-a camera, cu o suprafata de 14 mp, cu functiunea de hol, ce poate fi utilizata ca o camera normala cu usurinta sau zona de dining; - necesita renovare completa, pardoseala (parchet masiv) este in stare buna, usile originale putand fi reconditionate; - Tamplaria exterioara si jaluzelele exterioare necesita inlocuire; Oferim comision la colaborare tuturor agentiilor imobiliare. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare.

150000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(