Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Spațiu de birouri de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 2500 €
Spațiu de birouri de inchiriat Universitate, Bucuresti

Se propune spre inchiriere un spatiu de birouri intr-o cladire monument istoric, din zona Universitate cu destinatie multipla, in special birouri si cabinete individuale. Regimul de inaltime este de P + 2. La parter, unde este si zona de receptie, exista restaurante/cafenele de care va puteti folosi, in plus beneficiati de paza la intrarea in cladire. Birourile se afla la etajul 2. In functie de necesitatile firmei dumneavoastra, compartimentarea si spatiul oferit sunt flexibile. Datorita locatiei ideale, beneficiati de vizibilitate pentru compania duneavoastra. Fiind plasata la doar 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Universitate, in proximitate gasim tot ce ne intereseaza: mijloace de transport, cafenele, restaurante, magazine alimentare etc. Va invitam la vizionare! Performantele energetice sunt: Clasa energetica A Consum anual specific de energie kwh/m2an 96,61 Indice de emisii echivalent CO2 kgco2/m2an 29,75 Consumul anual specific de energie din surse regenerabile kwh/m2an: 0

2500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spațiu de birouri de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 5000 €
Spațiu de birouri de inchiriat Universitate, Bucuresti

Se propune spre inchiriere un spatiu de birouri intr-o cladire monument istoric, din zona Universitate cu destinatie multipla, in special birouri si cabinete individuale. Parterul este amenajat ca zona de expunere, receptie. La etaj se afla birourile individuale, insumand o suprafata de 291.13mp. Pe langa acestea, puteti beneficia si de subsolul cu suprafata de 294,2 mp. Datorita locatiei ideale, beneficiati de vizibilitate pentru compania duneavoastra. Fiind plasata la doar 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Universitate, in proximitate gasim tot ce ne intereseaza: mijloace de transport, cafenele, restaurante, magazine alimentare etc. In functie de necesitatile firmei dumneavoastra, compartimentarea si spatiul oferit sunt flexibile. Va invitam la vizionare! Performantele energetice sunt: Clasa energetica A Consum anual specific de energie kwh/m2an 96,61 Indice de emisii echivalent CO2 kgco2/m2an 29,75 Consumul anual specific de energie din surse regenerabile kwh/m2an: 0

5000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(