Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Mehedinti, Corlatel  - 31900 EURO Proprietar 31900 €
Vanzare casa Mehedinti, Corlatel - 31900 EURO Corlatel, Corlatel , jud. Mehedinti

Imobil compus dn casa + teren situate in Com. Corlatel, Jud. Mehedinti, cu o suprafata in acte de 2468mp, masurata 2495mp compus din teren vie + curte din care suprafata de 1613 mp teren vie ( spalieri metalici cu o grosime de 2mm) si suprafata de 882mp curte impreuna cu toate constructiile pe acest teren: - Constructie cu 2 camere, hol, antreu, contruita din paianta notata in C1 cu o suprafata de 50mp – casa fiind renovata complet si consolidata in anul 2022. A fost efectutata subzidire 1,5 m toate camerele fiind renovate complet, instalatie electrica schimbata integral (cupru) dispunand de parchet, gresie si geamuri termopan; - Constructie anexa ( bucatarie de vara ) notata in C2 cu o suprafata de 11 mp construita din BCA; - Constructie notata in C3, cu o suprafata de 50 mp constituita din 2 camere incalzite cu soba de teracota la care a fost adaugata o baie cu fosa septica, beci + garaj; - Constructie notata in C4 cu o suprafata de 29 mp, patul, magazine, sopru. Casa este la cheie, mutarea putand fi efectuata imediat avand in vedere ca toate camerele sunt mobilate si bucatariile utilate astfel: - Dulapuri; - Paturi; - 2 lazi frigorifice achizionate in anul 2017; - Frigider; - Aragaz, hota; - Plita electrica; - Boiler, cabina dus, etc Case de vanzare - Corlatel , Case de vanzare - Mehedinti

31900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(