Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  apartament Brasov, Rasnov Romacril  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament Brasov, Rasnov Romacril - 65000 EURO Rasnov Romacril, Rasnov Romacril , jud. Brasov

Duplexuri-le se afla in zona Penny Market Rasnov Str. Garii, apartamentele au curte proprie aprox. 60mp si locuri de parcare.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Brasov, Rasnov Romacril  - 79 EURO Proprietar 79 €
Vanzare casa 4 camere Brasov, Rasnov Romacril - 79 EURO Rasnov Romacril, Rasnov Romacril , jud. Brasov

Vând casa superba cu 4 camere panorama deosebita Proprietatea propusă la vânzare se afla in vecinătatea unei păduri de pin.Este structurata pe 3 nivele,2 dintre ele dispun de câte o terasa(una de 40 m si alta de 30 m) cu panorama deosebita asupra întregului oraș cât si a munților Bucegi, Piatra Craiului si Cetatea Rasnov. Casa este terasata pe 3 nivele separate primul este in construcție, al 2-lea este semifinisat iar nivelul superior locuibil, dispune de living, bucatarie, cămara, baie si 3 camere.Toate nivelele au apa si instalație electrică.Centrala cu gaz si pe lemne.Casa dispune de o grădina mare de 700 m cu pomi fructiferi, leagăn.In grădina se afla o căsuța pitoreasca locuibila. Casa este așezată la 300 m de centrul orașului. Se oferă parțial sau complet mobilată. Posibilitate de amenajare regim hotelier, de mansardare. Mai multe detalii la numarul de telefon 0773872374.

79 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Brasov, Rasnov Romacril  - 19000 EURO Proprietar 19000 €
Vanzare garsoniera Brasov, Rasnov Romacril - 19000 EURO Rasnov Romacril, Rasnov Romacril , jud. Brasov

garsoniera situata la etaj 4 semidecomandata, 26, 5 mp utili, termopane, gresie, faianta, parchet. izolat exterior acept credit,se afla in zona cu acces la mijloace de transport, piata, super market. fara probleme cu izolatia, usa metalica , convertor, boiler loc parcare. zona linistita se vinde mobilata (la mica intelegere)

19000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1018 mp Brasov, Rasnov Romacril  - 25450 EURO Proprietar 25450 €

25450 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.