Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriere casa/vila 2 camere Alexandriei, Bucuresti Proprietar 240 €
Inchiriere casa/vila 2 camere Alexandriei, Bucuresti Alexandriei, Bucuresti

apartament 2 camere cu doua terase superbe luminos insorit curat in vila noua caldura apa calda permanent cablu internet curte flori vita de vie strada f linistita ,aproape [5min ]mij transport comun piata ,lidd,megaimage,cora pt o familie sau doua pers ,fara animale companie ,nefumatori ,asigur contract pt decontare [cadru militar ...\rog seriozitate

240 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament de vanzare cu 87 mp Rahova 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 85900 €
Apartament de vanzare cu 87 mp Rahova 0% Comision Alexandriei, Bucuresti

Va propun spre vanzare un apartament de 4 camere, complet decomandat cu un amplasament foarte bun. Constructie din 1975 Etaj: Apartamentul este situat la etajul 1 al imobilului de 4 niveluri. Componenta: Compartimentarea apartamentului este de tip decomandat, fiind alcătuit dintr-un living spatios, bucătărie inchisă, 3 dormitoare, hol, 2 bai, 2 balcoane, 1 camara, 1 debara. Suprafete: Suprafata totala a locuintei este de 87 mp, suprafata utila totala fiind de 78 mp. Puncte de interes in apropiere: Liberty Mall, Piata Rahova, Lidle, Mega Image Shop&Go, cafenele, restaurante, gradinite, scoli. Accesul catre locatie se face foarte usor datorita multiplelor variante de STB si Tramvai: 32, 226, 302, N114. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii sau pentru a stabili o vizionare, va stau la dispozitie.

85900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 4 camere de vânzare în zona Alexandriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 86200 €
Apartament 4 camere de vânzare în zona Alexandriei Alexandriei, Bucuresti

0% Comision! Va propun spre vanzare un apartament de 4 camere, complet decomandat cu un amplasament foarte bun, vederea fiind pe Soseaua Alexandriei cat si in parcarea din spatele blocului. Constructie din 1975 Etaj: Apartamentul este situat la etajul 1 al imobilului de 4 niveluri. Componenta: Compartimentarea apartamentului este de tip decomandat, fiind alcătuit dintr-un living spatios, bucătărie inchisă, 3 dormitoare, hol, 2 bai, 2 balcoane, 1 camara, 1 debara. Suprafete: Suprafata totala a locuintei este de 87 mp, suprafata utila totala fiind de 78 mp. Puncte de interes in apropiere: Liberty Mall, Piata Rahova, Lidle, Mega Image Shop&Go, cafenele, restaurante, gradinite, scoli. Accesul catre locatie se face foarte usor datorita multiplelor variante de STB si Tramvai: 32, 226, 302, N114. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea oricarui tip de credit, simularea se poate face pentru toate bancile existente pe piata din Romania. Va asiguram obtinerea celui mai convenabil pachet de finantare. Pentru a va oferi mai multe detalii si informatii sau pentru a stabili o vizionare, va stau la dispozitie.

86200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(