Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii  13.5 ha Dambovita, Titu  - 399000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 399000 €
Vanzare terenuri constructii 13.5 ha Dambovita, Titu - 399000 EURO Titu, Titu , jud. Dambovita

Va propunem spre vanzare un teren cu o suprafata de 13500 mp, cu deschidere de 240 metri liniari la Autostrada A1 sensul de mers Pitesti – Bucuresti. Terenul este pozitionat la km 57 al autostrazii A1, are o forma triunghiulara, laturile din vecinatatea padurii sunt de 113 metri liniari, respectiv 236 metri liniari, iar deschiderea la autostrada de 240 metri liniari. Este probabil una dintre cele mai bune locatii disponibile pentru amplasarea unei statii distributie carburanti, depozit logistic, etc. In trecut au fost facute studii de fezabilitate pentru statie carburanti, existand memoriul tehnic si studiul geotehnic pentru aceasta propunere. In eventualitatea in care se doreste o suprafata mai mica de teren, acesta poate fi lotizat si vandut ulterior. Pentru detalii sau programarea unei vizionari

399000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Titu Dambovita, DN7, Teren Industrial 131.800 mp Agentie - 0 comision - exclusivitate 822000 €
Titu Dambovita, DN7, Teren Industrial 131.800 mp Titu, Titu , jud. Dambovita

Reprezentare Exclusiva, Comision 0% cumparator! Proprietate imobiliara constituita din Teren Intravilan cu destinatie agricola, avand o suprafata de 131.800 mp, cu front stradal dublu (pe colt) de 454 m la DN7 + 271 m la drum lateral (acces catre RTR Titu – Renault). Terenul nu este imprejmuit, iar utilitatile nu sunt racordate.

822000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(