Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Alba, Ocolis  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Ocolis - 35000 EURO Ocolis, Ocolis , jud. Alba

Oferim spre vanzare un teren situat in sat Ocolis, comuna Ocolis, judetul Alba. Deosebit de frumos, pe coama de deal, cu doi brazi falnici care il fac usor de recunoscut si de indragit. Acces de la drum asfaltat, utilitati: apa si curent electric. O parte de 30-35 de metri de la strada este intravilan. Terenul are toate actele necesare, recent actualizate. Casa de pe teren a fost afectata de o ciuperca si recomandam a fi demolata. Noi am incercat sa taiem tot lemnul afectat (vedeti poza) Adresa Ocolis 75, pe dreapta cum mergeti spre Lunca Larga, vis-a-vis de troita alba. Pentru informatii suplimentare va rugam sunati in intervalul 7-8pm.

35000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Alba, Ocolis  - 23900 EURO Proprietar 23900 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Ocolis - 23900 EURO Ocolis, Ocolis , jud. Alba

Vand casa veche, 60 mp, taraneasca, 2 camere, tarnat, pivnita, total 72 mp. 1300 mp pamant, situata in centrul satului Ocolis, jud. Alba. O gospodarie traditionala de taran ardelean tipica din Muntii Apuseni, situata pe Valea Ariesului, bine conservata, demna de muzeu, potrivita pentru o casa de vacanta. Partea de jos este construita din granit, tencuita si varuita, partea de sus din lemn, tencuita pe interior, acoperis tigla, curent tras, apa potabila la poarta, construita prin 1935, din tarnat se intra separat in fiecare camera, iar la interior se comunica intre camere, necesita zugravire si curatenie generala, intr-o camera pe jos sunt podele lemn, iar in cealalta pamant, pod mare se poate mansarda, suprafata pamant 1307 mp, acte in regula, intabulata, un singur propietar. Un nuc mare pazeste intrarea in curte. Situata in centrul Comunei Ocolis, peste vale pe partea dreapta, zona Prund, la 5 minute de biserica, primarie, scoala, bolta si crasma. Ocolisul este situat pe Valea Ariesului, cum mergi spre Campeni, dinspre Turda. Zona turistica minunata. Drum asfaltat in tot satul, accesul in sat se face din DN75. Obiective turistice: Cheile Runcului, Cheile Pociovalistei, Muntele Mare, Scarita Belioara, raul Aries.

23900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.