Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere Piata Sudului 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 435 €
Apartament 3 camere Piata Sudului 0% COMISION Oltenitei, Bucuresti

Se ofera spre inchiriere un apartament cu 3 camere in zona Piata Sudului. Apartamentul este mobilat si utilat complet, are 2 bai, 1 balcon, spatii de depozitare, dispune de un loc de parcare si se afla la etajul 3 cu vedere stradala. In apropierea imobilului este un Mega Image, Lidl, Sun Plaza, magazine mici si farmacii, Parcul Vacaresti. Apartamentul este liber si disponibil imediat, ideal pentru scop rezidential. Nu se accepta animale de companie. Ca mijloc de transport se gasesc urmatoarele: Metrou Piata Sudului; Tramvai 1,10; STB 216, 232, 312, 313, 381, N103, N124, R439 a) clasa energetică: B b) consumul total specific de energie primară: 186,94 c) indicele de emisii echivalent CO_2: 36,86 d) consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

435 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(