Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament ultrafinisat cu 3 camere si curte comuna. Agentie - 0 comision - exclusivitate 73000 €
Apartament ultrafinisat cu 3 camere si curte comuna. Oltenitei, Bucuresti

Compania Imobiliara Eugene Estate va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona Popesti Leordeni, in vecinatatea Aparatorii Patriei. Imobilul se afla intr-un bloc de apartamente, construit in anul 2013, fara risc seismic, la parter, detine o suprafata totala de 67 m.p, din care suprafata utila este 67. Locuinta este alcatuita din 2 dormitoare, un living, o bucatarie open-space, o baie si un hol. Apartamentul este nou si se vinde partial mobilat, partial utilat, cu loc de parcare care se achizitioneaza tot de la propietar, separat. Confortul termic este realizat cu ajutorul centralei proprii pe gaz. In imediata apropiere se intalnesc puncte farmaceutice, medicale, comerciale, educationale, de divertisment, bancare,parcuri si piete. Accesul la mijloacele de transport in comun facil: 3 minute pana la statia de autobuz. Se accepta toate modalitatile de plata. Informatiile tehnice au caracter orientativ, acestea fiind preluate de la proprietari. Pentru mai multe detalii si vizionari, ne puteti contacta telefonic, specificand codul de identificare CP1098306 .

73000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(