Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mures, Pasareni  - 53000 EURO Proprietar 53000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Pasareni - 53000 EURO Pasareni, Pasareni , jud. Mures

Vand casa mare (suficient si pentru doua familii) la Pasareni, 17km de la Targu Mures. Casa de 130m2 este compusa din hol-living de 33 m2, 3camere, bucatarie, baie, pivnita, cu mansarda neterminata, sunt geamuri termopane (doar la o camera nu), parchet, gresie, faianta in baie si bucatarie. Incalzirea se face cu semineu cu gaz sau cu lemn(dupa preferinta). Curte cu gradina 9ari cu pomi fructiferi. Dotat cu lumina, gaz, apa. Ideal pentru familie mare sau pentru doua familii. Necesita ultimele finisari livingul. Informatii la numarul de telefon: 0744204361 Pretul este usor negociabil. Numar nivele: 1 , Suprafata utila: 130,0 m2, Numar bai: 1 ,

53000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Mures, Pasareni  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 2 camere Mures, Pasareni - 50000 EURO Pasareni, Pasareni , jud. Mures

Casa cu teren in Pasareni, la 18 km de Tg.Mures. Casa este la soseaua principala, dispusa pe parter si etaj. Parterul este compus din 2 camere, baie, bucatarie, hol, terasa, acces beci. Etajul este compus din 2 cam, baie, hol, terasa, acces pod. Terenul aferent este de 2700 mp. Utilitati: gaz, curent, apa, anexe. De vanzare sau schimb cu apartament in Tg.Mures.

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mures, Pasareni  - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare terenuri constructii Mures, Pasareni - 42000 EURO Pasareni, Pasareni , jud. Mures

De vanzare intravilan cu 777 m2 constructii gospodaresti, in localitatea Pasareni, judetul Mures. Cu acces la drumul judetean asfaltat, cu posibilitati de racordare la curent electric si gaz, cu o deschidere de 29 m. Constructiile sunt transformabile pentru diferite activitati. Suprafetele libere sunt construibile.

42000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Mures, Pasareni  - 1 EURO Proprietar 1 €
Vanzare terenuri agricol Mures, Pasareni - 1 EURO Pasareni, Pasareni , jud. Mures

Teren extravilan cu o plantatie de Zmeura pe o suprafata de 3000 mp. Terenul este situat intr-o zona plana in Pasareni.(MAIAD)

1 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.