Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casa si spatiu industrial in Satu Mare Agentie - 0 comision - exclusivitate 100000 €
Casa si spatiu industrial in Satu Mare Micro 14, Satu Mare , jud. Satu Mare

Agentia Casazela va propune o oportunitate de investitie , o casa unifamiliala formata din parter si subsol +un spatiu industrial cu multiple intrebuintari, situat in zona centrala a Municipiului Satu Mare, jud. Satu Mare. Proprietatea este compusa din doua corpuri de cladire aflate in aceeasi curte, dupa cum urmeaza: 1. Spatiu industrial cu regim de inaltime P+E, pe fundatie de beton, structura din cadre de beton armat, zidarie de inchidere din caramida, planseul din beton, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tabla, in suprafata desfasurata de 604,12 mp, edificat in anul 1978 si un teren in suprafata de 167 mp. Acesta poate folosit ca spatiu industrial de productie in diferite domenii, dar si ca spatiu de depozitare. 2. Teren in suprafata de 273 m.p. si constructia, casa de locuit cu regim de inaltime S+P pe fundatie de beton cu pereti din caramida, planseul din lemn, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tigla compusa din 4 camere, 1 bucatarie, 1 baie, in suprafata construita de 126 m.p., edificata in anul 1978. Fiind situata in zona centrala a localitatii, in zona de case, pe o raza de 500-800 de metrii se gasesc mai multe unitati bancare, magazine alimentare, restaurante, farmacii, unitati de invatamant. Accesul la imobil se face pe strazi asfaltate, acesta fiind racordat la reteaua de alimentare cu energie electrica, apa, canal si gaz. Imobilele se vand impreuna, libere de orice sarcina, prin negociere directa, la pretul de 100.000 euro.

100000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(