Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren 6385mp cu deschidere la lac. Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 766200 €
Teren 6385mp cu deschidere la lac. Comision 0% Central, Chitila , jud. Ilfov

Pozitionat strategic in cea mai exclusivista zona rezidentiala din imediata apropiere a Bucurestiului, cu deschidere la lacul Chitila, in apropiere de padurea Chitila-Mogosoaia, de Parcul Dendrologic si de Palatul Mogosoaia impreuna cu superbul parc adiacent, terenul beneficiaza de un amplasament ideal. Terenul are o suprafata de 6385 mp, cu deschidere la lacul Chitila 40 ml si este compus din 3 loturi astfel: 937 mp, 1659 mp si 3700 mp (conform schitei) care se pot vinde si separat. Va puteti relaxa la pescuit sau petrece diminetile cu vedere directa catre lac (posibilitate de ponton). Prin achizitionarea acestui teren si construirea unei case va puteti bucura de aerul proaspat generat de padure si imprejurimi, de liniste, de lacurile si de parcurile din zona,dar si de proximitatea magazinelor Mega Image (300m), Lidl (1km) si Carrefour Colosseum (si viitorul mall Colosseum) sau a restaurantului Casa Vanatoreasca (700m). Posibilitate si de investit pentru ansamblu rezidential, deoarece regimul de inaltime conform PUG 2010 este de P+1 cu posibilitate de extindere la P+4E+5R (in zona sunt mai multe blocuri in acest sens). Acces usor la DN1A si DN7, 5 minute pe jos pana la statia de autobuz 422 care are destinatia la metrou 1 Mai si 10 minute cu masina pana la metroul Straulesti care dispune de parcare. Utilitatile se afla la strada, pe soseaua Chitila-Mogosoaia, de unde se face si accesul. Acest teren este o oportunitate in zona perfecta pentru imobilele cu destinatie rezidentiala Chitila-Mogosoaia, dar si de investitie, valoarea sa cu siguranta nu se va diminua in timp, ci dimpotriva. Terenul se afla in reprezentare exclusiva de catre agentia Freedom Group. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati!

766200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(